![]() |
4 Eklenti(ler)
Evde kalan menekşelerim ;) Birazcık daha var ama açacak konuma ulaşamadılar daha :p
Eklenti 446888 Eklenti 446889 Eklenti 446890 Eklenti 446891 |
2 Eklenti(ler)
|
Bu kadar da güzel milii olmaz ki ama (olan var olmayan var) :'(
|
Ama bu E. milli ile bu kadarda nispet yapılmaz ki.
Ne yapalım yani bizimki açmıyor. Atayım mı kendimi 13 kattan. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada madagaskar yaseminlerinin durumu nasıl turkan abla merakla bekliyorum valla sonucu ;) |
Kök yapmaya uğraşıyor daha. Sağlam bir kök oluşsun sende bil. Haber vereceğim. Zorda olsa patlatmaya karar verdi. Köklenmesi zaman alıyor galiba anlamadım ki.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn Tömürcek ana yüreği dediğiniz bitki nasıl yetişir .Siz nasıl bakıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Merhaba...
Gönderdıgın celıkler ıcın tesekkurler...Komsum alıp suya ıslatmış..İnşallah köklenırler...Sende yenıden cıcek edınmeye baslamıssın..Gule gule buyut...Bayramınıda şimdiden kutlar gözlerınden öperım.....
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ben bu yoncaları çok seviyorum ya ;) Aslında hep severdim ama saksıda çok daha güzel oluyorlar. Ben kendimi bildim bileli var bunlar bahçemizde ama yerde gölgede bukadar güzel gelişmezlerdi hem altlarına sülükler girip delik deşik ederlerdi. Ama saksıda çok güzel oluyorlar kalpli yapraklarıyla saksıyı doldurup pembe pembe açıyorlar :p
Eklenti 447233 Eklenti 447234 Eklenti 447235 |
3 Eklenti(ler)
Narımda bu sene bol döküm var ;) Tatlı narlarım daha yetişmedi bu ekşi nar :p Narları çok büyük ve gösterişli ;)
Eklenti 447237 Eklenti 447238 Eklenti 447239 |
3 Eklenti(ler)
Gelin telim tellerini sarkıttı iyice ;) Dibine değenler ayrı kök oluşturmuş soğuktan etkilenmediğini biliyorum hatırladığım kadarıyla ama ben içeriye aldım diğerlerinin yanına :p Yere değmesin diye de küçük küpün üstüne koydum saksısını güzel de oldu sanki ;)
Eklenti 447423 Eklenti 447424 Eklenti 447425 |
3 Eklenti(ler)
Arap saçım çok hoşuma gidiyor ;) Papağan ablamın hediyesi çok teşekkür ederim kendisine :) Yakıcı olmayan sabah güneşini çok seviyor ve dibini de kuru bırakmamak gerekiyor toprak kurumaya başlayınca sulamak istiyor. Bunu da içeri oturma odasına aldım :p
Eklenti 447426 Eklenti 447427 Eklenti 447428 |
çok güzel olmuşlar küp fikri de güzel
|
sevgili tömürcek ben gelin teline bakarken bir de baktım ki ne göreyim, bir sanat harikası gibi arapsaçı ellerinize sağlık, ne kadar güzel gelişmişler, sevgiyle yetiştiği kesin.
|
Sevgili tömürcek, gelin teline, arapsaçına maşallah!.. Çok güzel olmuşlar. Benim komşumun bahçesinde uzunlamasına saksıda arapsaçım vardı 1 sene yerinde saydı hiçbir gelişme göstermedi bu sene tam yayılmaya başlayınca birden bire kuruyuverdi ki yeri de sabah güneşi alıp susuz da bırakmıyor idim. :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelin telinin telleri ne güzel olmuş öyle:) İleride daha büyük bir saksıya almak istersen, küpün içerisine alabilirsin bence(nasıl fikir:)
Arapsaçı favorim, üstten bakınca sanki kaplumbağaya benziyor, değil mi? Özellikle terbiye edilmiş gibi:D Ellerine sağlık, gerçekten çok başarılısın tömürcek'cim:) |
Alıntı:
Arap saçını bende çok seviyorum Emrecim ve sen deyince dikkat ettim gerçekten kaplumbağaya benzemiş :D Ayrıca çok teşekkür ederim beğeni ve güzel sözlerin için ;) |
Sevgili tömürcek,
Bu gelin teli (adını da yeni öğrendim bu arada) ile benim uzun bir mazimiz var. Hatta adını bilemediğim için yıllardır "çıtı pıtı sarmaşık" diye isim koyup aradığım çiçektir. Sene 2004 bir arkadaşımın annesinin evinde gördüm. Senin çiçeğine göre daha ufak olsa da pek bir hoşuma gitmişti. Hele o aşağıya sallanan minnacık, çiçeğin minyatürü teller. Tabi hemen teyzeden bir minicik çelik istedim. "Veririm merak etme" desede, orada kaldığım 3 saat boyunca unutturmak için elinden geleni yaptı ve sonunda vermedi :( eh sonunda bende adını bilmediğim aşkımla yollarımı ayırdım mecbur. Yıllar sonra senin sayfanda kendisiyle karşılaşmış bulunuyorum artık adını bildiğime göre kimse bizi ayıramaz :D |
Alıntı:
|
Ben zahmet vermek istemem gerçekten. Teyzen vermek istemez belki? Ama içinden gelerek veriyorsa eğer çok sevinirim, tüm çiçeklerine de dua ederim :D
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun ;) Sonralıkla da bikaç foto ekleyeyim :p Artık kış geliyor çiçekler dinlenmeye geçiyor çiçekleri yok denecek kadar az açıyor ama hakları onların çünkü bahardan beri hiç ara vermediler. Hoş bu sene neyin nesiyse köydeki herkesin sardunyası yandı kalmadı hiç kimsede bende de 20 teneke sardunyadan 5 tane kaldı galiba hastalık yaptı sardunyalar. Ama aksine sakızlar coştu. Allah biyerden alırken biyerden veriyor ;)
Eklenti 447897 Eklenti 447898 Eklenti 447899 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025