![]() |
Alıntı:
|
Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...:D Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...:D Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN? Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;) Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar....:( Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:) Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...:D |
Alıntı:
|
Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal. |
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))
|
Alıntı:
|
Birkaç çiçek sorun olmaz tabi ki, ben genel anlamda söyledim. ;)
|
Sevgili Tömürcek;
Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum. |
Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sanırım ekim ya da kasım ayıydı sibelim abla kargo göndermişti ve içinden uzunca bir dal da yasemin çıktı. Köklendiremem korkusuyla suya koydum 2 ya da 3 ay suda kaldı çimlenmedi çürümedi de. Sonra ben onu ikiye bölerek bardaklara diktim 2 ay kadar da mutfakta sıcak yerde durdu ne öldüler ne çimlendiler. Mutfak sıcak geldi heralde diyerek 1 aya yakın da salonda beklediler. Nisan başıydı sıkıldım artık söktüm topraktan baktım ufak olan çürümüş attım onu diğer büyük olan kabuk yapmış incecikte bir çim. Hemen onu geri dikip dışarıya gölgeye aldım çimleri bardağı doldurunca biraz büyük saksıya diktim şimdi 2 3 yerinden sürgün büyütüyor sabrın sonu selamet ;):p
Eklenti 430298 Eklenti 430299 Eklenti 430300 |
4 Eklenti(ler)
Elma kurdunun verdiği tohumlardan yetiştirdiğim hatta yetiştirmediğim yanlışlıkla saksının kenarına düşen tohumdan yetişen kına çiçeğim ;) Alçacık boyuyla hanım hanımcık duruyor sakız sardunya tenekesinin köşesinde :p Katsız kınaları açıkçası sevmem çok gösterişsiz gelirler bana ama katlı olanlara bayılırım adeta minyatür gülü andırıyorlar ;) Seneye elimdeki tohumlardan bikaç saksı ekmek istiyorum saksıda çok hoşuma gitti :p
Eklenti 430301 Eklenti 430302 Eklenti 430303 Eklenti 430304 |
4 Eklenti(ler)
Ağzı kırık testinin altını delip saksı yapmıştım ve içine sardunya dikmiştim sardunyam açtı biraz daha çiçeklense daha güzel gözükecek eminim ;) Bunu da komşu çiçekçiden almış bi dal da bana vermişti gül sardunya çıktı :p
Eklenti 430305 Eklenti 430306 Eklenti 430307 Eklenti 430308 |
3 Eklenti(ler)
Çilli begonyalarım Denizliye gitmeden beni sevindirme çabalarındalar ;)
Eklenti 430309 Eklenti 430310 Eklenti 430311 |
3 Eklenti(ler)
Gelin tellerim büyüdüler ve tellerini sarkıtmaya başladılar tellerin ucunda da yeni yavrular ;) Bu mum çiçeğini de tuya abla göndermişti kışın biraz duraklama yaşadıktan sonra akşam güneşini alan arka pencereye koydum maşallah bi başladı uzamaya 4 sürgün verdi diğer üçü duraksadı biri uzadı sadece, sanırım şuan 40 cm civarında ve ucunda bir tomurcuk var inşallah açar da gitmeden mum çiçeğimi koklarım :p
Eklenti 430312 Eklenti 430313 Eklenti 430314 |
Ahhh sabah sabah bu ne gösteridir kardeşim. :)
Bene bak biyo bu gül sardunyadan gelirken yanında gelmezse vallada almam bak seni il içinde görüsün gününü. Bene bak hem ne bu sabalan erkenden kıskançlıklara sokmak da ne olupduru bi deever bakem. Ulen arkideş bene bak biyo ne olup ba ga ice cıldırtcen mi sen bizi? :p Höle bakem bi ne var ne yok dediime pişman ettin ulen arkideş. Olmeyoru valla. Vuruldum ga hepiciğine. Ellerine gollana salık bizim oolan :) Ne olup ba geliyon diye bakıp durun ice benim şiveme hakim olmaya çalışıpbasın olupba mı bu dever bakem biyo? Sanırım çok kaptırdım gene kendimi şiveme. Artık devamı gelince :D Konuşmanı bozacağımdan şüphen olmasın kardeşim :) |
Google translateyi açıp yorumunun çevirisini yaptım Fatihcim :D Gül sardunya senin olsun artık ortada kalmamak için getircez sardunyayı yoksa elin memleketinde bi başıma naparım :D Bayılıyorum ege şivesine acaba ege şivesini öğrensem adam akıllı ilerde işe girerken avantajım olur mu yabancı dil konusunda :D:D
Fatihcim şu begonyalardan da hep istiyodun ama onlardan çelik getiririm artık sana saksılı zor :p Ama sardunyanı saksıyla getircem o kırılmaz ;) |
Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef :( .
O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin.... |
Alıntı:
İşe girerken avantajı olur mu bilemiyorum ama nereye giderseniz gidin diliniz ele verir, nerede yaşadığınız hakkında.:) Bu arada bitkiler harika. Nasıl bırakıp gideceksiniz diye yaranızı depreştirmeyim, neyse.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bu yoncayı Ali için dikmiştim bi zamanlar :p Sonra nolduysa bende kaldı kocaman oldu, ilk hali ve son hali ;)
Eklenti 430331 Eklenti 430332 Eklenti 430333 Eklenti 430334 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025