agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

bay tömürcek 26-07-2013 11:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mumçiçeğim (Mesaj 1184039)
Ve Enesın cıceklerı benım olacak yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gözüm arkada kalmayacak yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye cevap vermek istiyorummm ;);)

turkankaragoz 26-07-2013 12:53

Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.

pares 26-07-2013 14:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183893)
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)

Hayırlı olsun Bay Törümcek, Denizlide kalacağın yeride çiçek bahçesine çevirirsin artık.:)

bay tömürcek 26-07-2013 14:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1184071)
Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.

Teşekkür ederim türkan ablacım ;)

bay tömürcek 26-07-2013 14:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pares (Mesaj 1184099)
Hayırlı olsun Bay Törümcek, Denizlide kalacağın yeride çiçek bahçesine çevirirsin artık.:)

Çok teşekkür ederim pares ablacım ama ilk yıl bu biraz hayal olucak gibi çünkü çok büyük ihtimal yurtta kalıcam nekadar istemesemde sanırım buna mecburum :) Ama Fatih benimkiler senin de sayılır dedi hiç özlem çekmicem çiçek konusunda seneye de eve çıkarsam eğer tekrardan menekşe yetiştirmeyi planlıyorum öğrenci evimde ;)

kılıçh 26-07-2013 18:02

Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...:D
Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...:D
Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN?
Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;)
Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar....:(
Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:)
Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...:D

bay tömürcek 26-07-2013 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1184156)
Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...
Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...
Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN?
Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;)
Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar...
Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:)
Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...

Teşekkür ederim kılıçcııımmm çok mutluyumm ;) Ayrıca telefonda tebrik etmene de çok sevindim merak etmiştim valla seni buralarda görmeyince :p Çiçeklerimden ayrılmak çok zor geliyor baştan aman takmıyorum desemde öyle olmadı hepsini çok özlicem :( Ama sağ olsun burdan ayşe ablam var siteden o tırla gelip alıcak çiçeklerimi gözüm arkada kalmıcak istediğim zamanda telefonla arayıp görüştürcek beni çiçeklerimle haha :p

h_dogan 26-07-2013 21:29

Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal.

bay tömürcek 26-07-2013 23:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1184189)
Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal.

Çok teşekkür ederim h_doğan abicim ;) Bende öyle düşünüyorum ama çiçek olmadan yapabilir miyim bilmem belki 1-2 saksıcık olur okadardan zarar gelmez heralde :p

mügem 26-07-2013 23:57

Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))

bay tömürcek 27-07-2013 09:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1184228)
Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))

Aba gız senin sabriye dalında durupduru bi ara adres bilgilerini yolla da kargonu yollayıveren gariiii ;):p

h_dogan 27-07-2013 11:30

Birkaç çiçek sorun olmaz tabi ki, ben genel anlamda söyledim. ;)

Rana+miraç 27-07-2013 14:25

Sevgili Tömürcek;

Tebrik ediyorum
ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun.

bay tömürcek 27-07-2013 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1184351)
Sevgili Tömürcek;

Tebrik ediyorum
ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim rana+miraç ablacım ;) Birazda Denizli'de ikamet edicem bakalım orda nasıl olucak benim çiçekler hava değişimi yaşıcaz biraz çiçeklerimle, bikaç menekşe ayırdım onları götürcem Fatih'e teslim etcem onunkilerin yanında bakıcam onlara ;)

mügem 28-07-2013 17:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184274)
Aba gız senin sabriye dalında durupduru bi ara adres bilgilerini yolla da kargonu yollayıveren gariiii ;):p

Sevgili forumdaşlar,gördüğünüz gibi bizim tömürcek bukalemun gibi birşey,hemen Ege şivesini kapıverdi.
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum.

eceyıldız 28-07-2013 19:45

Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.

bay tömürcek 29-07-2013 01:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1184744)
Sevgili forumdaşlar,gördüğünüz gibi bizim tömürcek bukalemun gibi birşey,hemen Ege şivesini kapıverdi.
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum.

Ablacım ben şimdi Denizliye de gitcem ya Allah nasip ederse ozaman gör benim ege şivesini zaten ağzım meyilli hepten egeli olup çıkarım :p Zaten bizim bu tarafta biraz ege şivesini andırıyor ablacım ama şive yeteneğim göz ardı edilemez karadeniz şivesini de doğu şivesini de beceririm ağzım kırık :D Kargonu yarın vermeye çalışıcam ablacım hoşçakal ;)

bay tömürcek 29-07-2013 01:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1184767)
Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.

Teşekkür ederim ece ablacım ;) Denizliyi kazandığımı görünce mutluluktan uçtum resmen ;) Amin ablacım Allah hepimizin gönlüne göre versin :):)

bay tömürcek 29-07-2013 08:13

3 Eklenti(ler)
Sanırım ekim ya da kasım ayıydı sibelim abla kargo göndermişti ve içinden uzunca bir dal da yasemin çıktı. Köklendiremem korkusuyla suya koydum 2 ya da 3 ay suda kaldı çimlenmedi çürümedi de. Sonra ben onu ikiye bölerek bardaklara diktim 2 ay kadar da mutfakta sıcak yerde durdu ne öldüler ne çimlendiler. Mutfak sıcak geldi heralde diyerek 1 aya yakın da salonda beklediler. Nisan başıydı sıkıldım artık söktüm topraktan baktım ufak olan çürümüş attım onu diğer büyük olan kabuk yapmış incecikte bir çim. Hemen onu geri dikip dışarıya gölgeye aldım çimleri bardağı doldurunca biraz büyük saksıya diktim şimdi 2 3 yerinden sürgün büyütüyor sabrın sonu selamet ;):p

Eklenti 430298

Eklenti 430299

Eklenti 430300

bay tömürcek 29-07-2013 08:19

4 Eklenti(ler)
Elma kurdunun verdiği tohumlardan yetiştirdiğim hatta yetiştirmediğim yanlışlıkla saksının kenarına düşen tohumdan yetişen kına çiçeğim ;) Alçacık boyuyla hanım hanımcık duruyor sakız sardunya tenekesinin köşesinde :p Katsız kınaları açıkçası sevmem çok gösterişsiz gelirler bana ama katlı olanlara bayılırım adeta minyatür gülü andırıyorlar ;) Seneye elimdeki tohumlardan bikaç saksı ekmek istiyorum saksıda çok hoşuma gitti :p

Eklenti 430301

Eklenti 430302

Eklenti 430303

Eklenti 430304

bay tömürcek 29-07-2013 08:25

4 Eklenti(ler)
Ağzı kırık testinin altını delip saksı yapmıştım ve içine sardunya dikmiştim sardunyam açtı biraz daha çiçeklense daha güzel gözükecek eminim ;) Bunu da komşu çiçekçiden almış bi dal da bana vermişti gül sardunya çıktı :p

Eklenti 430305

Eklenti 430306

Eklenti 430307

Eklenti 430308

bay tömürcek 29-07-2013 08:30

3 Eklenti(ler)
Çilli begonyalarım Denizliye gitmeden beni sevindirme çabalarındalar ;)

Eklenti 430309

Eklenti 430310

Eklenti 430311

bay tömürcek 29-07-2013 08:41

3 Eklenti(ler)
Gelin tellerim büyüdüler ve tellerini sarkıtmaya başladılar tellerin ucunda da yeni yavrular ;) Bu mum çiçeğini de tuya abla göndermişti kışın biraz duraklama yaşadıktan sonra akşam güneşini alan arka pencereye koydum maşallah bi başladı uzamaya 4 sürgün verdi diğer üçü duraksadı biri uzadı sadece, sanırım şuan 40 cm civarında ve ucunda bir tomurcuk var inşallah açar da gitmeden mum çiçeğimi koklarım :p

Eklenti 430312

Eklenti 430313

Eklenti 430314

Fatih 29-07-2013 10:16

Ahhh sabah sabah bu ne gösteridir kardeşim. :)

Bene bak biyo bu gül sardunyadan gelirken yanında gelmezse vallada almam bak seni il içinde görüsün gününü. Bene bak hem ne bu sabalan erkenden kıskançlıklara sokmak da ne olupduru bi deever bakem. Ulen arkideş bene bak biyo ne olup ba ga ice cıldırtcen mi sen bizi? :p

Höle bakem bi ne var ne yok dediime pişman ettin ulen arkideş. Olmeyoru valla. Vuruldum ga hepiciğine. Ellerine gollana salık bizim oolan :)

Ne olup ba geliyon diye bakıp durun ice benim şiveme hakim olmaya çalışıpbasın olupba mı bu dever bakem biyo?

Sanırım çok kaptırdım gene kendimi şiveme. Artık devamı gelince :D Konuşmanı bozacağımdan şüphen olmasın kardeşim :)

bay tömürcek 29-07-2013 10:28

Google translateyi açıp yorumunun çevirisini yaptım Fatihcim :D Gül sardunya senin olsun artık ortada kalmamak için getircez sardunyayı yoksa elin memleketinde bi başıma naparım :D Bayılıyorum ege şivesine acaba ege şivesini öğrensem adam akıllı ilerde işe girerken avantajım olur mu yabancı dil konusunda :D:D

Fatihcim şu begonyalardan da hep istiyodun ama onlardan çelik getiririm artık sana saksılı zor :p Ama sardunyanı saksıyla getircem o kırılmaz ;)

aheste 29-07-2013 10:33

Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef :( .
O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin....

Sevgi Durul 29-07-2013 10:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184972)
Bayılıyorum ege şivesine acaba ege şivesini öğrensem adam akıllı ilerde işe girerken avantajım olur mu yabancı dil konusunda :D:D

Öncelikle, Ege şivesi öğrenilmez, yaşanır.:) İstemeseniz de yerleşiverir dilinize.:rolleyes: Yaklaşık siz yaşlardayken, yani1976'dan beri Ege'li olan ben bunu çok iyi biliyorum.:)

İşe girerken avantajı olur mu bilemiyorum ama nereye giderseniz gidin diliniz ele verir, nerede yaşadığınız hakkında.:)

Bu arada bitkiler harika. Nasıl bırakıp gideceksiniz diye yaranızı depreştirmeyim, neyse.:)

bay tömürcek 29-07-2013 10:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aheste (Mesaj 1184976)
Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef :( .
O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin....

Çok teşekkür ederim aheste ablacım bende tebrik etmene çok sevindim ;) Malesef herkesde olmuyor bu heves ablacım bizde 3 kardeşiz ama bitek bende var :p Bu çiçeklerimin kimisini siteden bi ablam alıcak diğerlerini de eşe dosta vericem birazına da kıyamadıklarıma evdekiler bakıcak ;) Öyle üzücü bir durum ki bunlardan ayrılmak ama yapıcak bişey yok okuyup hayatımı düzene sokayım hepsi geri gelicek hayırlısıyla ;)

bay tömürcek 29-07-2013 10:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1184985)
Öncelikle, Ege şivesi öğrenilmez, yaşanır.:) İstemeseniz de yerleşiverir dilinize Yaklaşık siz yaşlardayken, yani1976'dan beri Ege'li olan ben bunu çok iyi biliyorum

İşe girerken avantajı olur mu bilemiyorum ama nereye giderseniz gidin diliniz ele verir, nerede yaşadığınız hakkında.

Bu arada bitkiler harika. Nasıl bırakıp gideceksiniz diye yaranızı depreştirmeyim, neyse.

O şiveyi doyasıya yaşamak istiyorum ozaman ;) Arkadaşın abisi Muğla'ya gitmişti üniversiteye çok garipsemişti baştan konuşmaları daha sonra şivenin ister istemez diline yerleştiğini söylemişti ;) En çok garibine giden ''beni bak'' olmuş ilk gittiğinde, ama alışınca gayet normal geldiğini hatta bana bak demenin kulağına kaba geldiğini söylemişti :p Deneyimleme sırası bende artık ;) Çiçeklerimi hevesli insanlara paylaştırıcam çok zor geliyor onlardan ayrılmak cidden :)

bay tömürcek 29-07-2013 11:02

4 Eklenti(ler)
Bu yoncayı Ali için dikmiştim bi zamanlar :p Sonra nolduysa bende kaldı kocaman oldu, ilk hali ve son hali ;)

Eklenti 430331

Eklenti 430332

Eklenti 430333

Eklenti 430334

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025