agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

bay tömürcek 24-07-2013 16:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183492)
Canım benim... Biz de çok şanslıyız. Ben dünyanın geleceğine dair umutlarımı ne zaman kaybeder gibi olursam hemen sizin gibi gençlerin hala var olduğunu düşünüp avutuyorum kendimi. Yeter ki biz sizin bize emanetinizi sağ sağlim teslim edebilelim. Size de çocuklarınızın emaneti olmayacak mı doğa?

Haklısın ablacım elimizden geldiğince çaba göstericez bu konuda söz veriyorum her daim doğayı, yeşili ve hayvanları koruyacağıma :)

Fatih 25-07-2013 01:32

Gençler bunu devam ettirecek ablalarım sizlerin şüphesi olmasın.
Bilinçli toplumun temeli bilinçli nesillerdir. Bireyler toplumun en küçük temel taşlarıdır ve toplumun temel taşları ne kadar sağlam olursa toplum o zaman asıl toplumdur.
İnsana, bitkiye ve bir hayvana değer verenden zarar gelmez. Hatta canlıları incitmekten korkan insandan ne zarar gelir ki.

Şu günlerle bağlantılı olarak hatta şöyle diyebilirim "Çok fazla su içince susamayacakmış gibi sanan insandan zarar gelebilir mi?"

İşte bilinçli bir birey olduğum/uz için çok şanslıyım/ız. Yaşıtlarıma bakıyorum da ben mi çok yaşlıyım? Yoksa onlar mı çok genç? belli değil. Ya ben çok erken yaşlandım ya da çağın çok gerisinde kaldım (Baktım da bir yok yok ben çağdan önde gidiyorum :) ).

Hatta şununla da destekliyorum yazımı" Çorbayı karıştırırken, küçük bir girdap oluşturup, hemen ardından ters yöne çevirerek eğlenen bir insandan zarar gelmez." demişler. Nede haklılar. :)

Çok konuştum sanırım gene.

"Kalmadı bizden başka tohum,
Kalmadı fidan, kalmadı meyve
Ne bir tane ürün,
Ne de bir tane fide."
(Konuşmacı şairaneliğini de ekleyerek sözüne devam eder)

İşte bu kadarız saysak bir elin parmakları kadarız. Ama Ne demişler birlikten kuvvet doğar. Bilinçli toplum için bilinçli nesiller için el ele verip bu sevgiyi yaymalıyız. Yapabiliyorsak ne mutlu. Hoş bütün arkadaşlarım beni çok saçma uğraştığım konusunda çok itici davranırlardı bu çiçek aşkı falan da neymiş diye. Üniversitede öyle olmadı gören tebrik etti, gören çiçek istedi. Hatta hediye ettiğim çoğu arkadaşım haberdar ederler arada ararlar. Diyorum ki işte kültür farkı da bunu etkiliyor.

Baya uzun bi lafın kısası "Gençlik Uyanışta"... :)

Hem ne kıskandım nede seyettim bu küçükleri övmenize onlardan önce ben vardım hey gidi günler hey :D Bir özen bir şımartı hadi hayırlısı bakalım. Genciz, yakışıklıyız ,havamız var bizimde birde şımartılsak mı ne :p Mod'um:kıskanmadım ama şımartılmayı istemem yan cebime koy :) Burda sözümüde almışım baksanıza:
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183489)
... Hepinizi şımartırız biz... Hanimiş ablalarının kuzuları?!... Siz böyle yeşil yürekli kalın, söz hepinize ayrı ilgi bizden...

Burda :)

pares 25-07-2013 06:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183472)
Teşekkür ederim pares ablacım hoş geldin sayfama :)

Hoşbulduk bay törümcek, her zaman sayfanda olacağım :)

kılıçh 25-07-2013 11:26

ooohooo oo ben çıkınca hemen sırada yerim kapılmış...:D
tömürcekçiğim önce ben varım ''KÜÇÜKLER ÖNDEN''...;)
Ama gerçekten diyorum sizin bu yazdıklarınız beni haliyle şımarttı...:D
Daha fazlasıda beni benden alır en iyisi bu kadarla kalsın...;)
Ama şu bile yeterince beni şımartıyor....
İYİKİ VARSINIZ...

bay tömürcek 25-07-2013 23:30

MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)

loveforlife 26-07-2013 00:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183893)
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)

Fatih'e ev arkadaşı bulunmuştur. Çok sevindim Canım Kardeşim... Bahtın daima açık olsun!

dağçiçeği 26-07-2013 00:08

Hayırlı olsun kardeşim. Allah gönlüne göre vermiş. Gelecekte de bahtın açık , şansın bol olsun. Başarılarının devamını dilerim.

bay tömürcek 26-07-2013 01:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183899)
Fatih'e ev arkadaşı bulunmuştur. Çok sevindim Canım Kardeşim... Bahtın daima açık olsun!

Fatih'e haber verdim ablacım artık çekeceği var benden ayrıca bukadar çiçeğimle beni Fatih'ten başkası istemez heralde aynı evde, kulağa hoş geldi bu Fatihcim ne dersin başına kalıyım mı 4 5 yıl :p:p Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım ;)

bay tömürcek 26-07-2013 01:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1183901)
Hayırlı olsun kardeşim. Allah gönlüne göre vermiş. Gelecekte de bahtın açık , şansın bol olsun. Başarılarının devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim ablacım hep istediğim yerdi sonunda oldu ;) Amin dağçiçeği ablam hepimizin bahtı açık olsun :p Teşekkür ederim ;)

mumçiçeğim 26-07-2013 01:27

Enescim tebrık edıyorum,cok sevındım senın adına yalnız soyle bı soru dustu aklıma cıcekler ne olacak???soyle yapalım ben daha buyuk bı ev tutayım boyle balkonlu bahcelı senın cıceklerı bana tasıyalım:)))

YeniGine 26-07-2013 01:33

Sevgili tömürcek; çok sevindim istediğin yeri kazanmışsın. Ve kazandığın haberini ilk okuduğum an benim de hemen aklıma 'Peki çiçekler ne olacak' geldi... Sonradan sen de onları düşünüp ve çözüm bile bulmuşsun... :D
Herşey gönlüne göre olsun inşallah!..

bay tömürcek 26-07-2013 01:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mumçiçeğim (Mesaj 1183920)
Enescim tebrık edıyorum,cok sevındım senın adına yalnız soyle bı soru dustu aklıma cıcekler ne olacak???soyle yapalım ben daha buyuk bı ev tutayım boyle balkonlu bahcelı senın cıceklerı bana tasıyalım:)))

Teşekkür ederim ablacım :) Abla valla o soru hep aklımda da evdekiler bakıcak birazına ama benim aklıma sen geldin menekşeler için zaten senin yapraklar yavruladı ablacım bi türlü ulaşamıyorum sana bir sürü menekşe yavrun oldu bi ara vereyim onları haberleşelim ablacım :) Bu büyük ev fikri güzelmiş ozaman diğer saksılarda sana transfer olur ablam :):)

bay tömürcek 26-07-2013 01:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1183921)
Sevgili tömürcek; çok sevindim istediğin yeri kazanmışsın. Ve kazandığın haberini ilk okuduğum an benim de hemen aklıma 'Peki çiçekler ne olacak' geldi... Sonradan sen de onları düşünüp ve çözüm bile bulmuşsun... :D
Herşey gönlüne göre olsun inşallah!..

Evet ablacım çok mutluyum :) Çiçeklerin birazını taşıcam Denizliye, Fatih bende yer çok dedi böylelikle ayrılmamış olucam çiçeklerimden istediğim zaman gidip görücem çiçeklerimi, biraz menekşe götürmeyi düşünüyorum ilk etapta sonrası Allah kerim :)

Fatih 26-07-2013 03:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183899)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183915)
Fatih'e haber verdim ablacım artık çekeceği var benden ayrıca bukadar çiçeğimle beni Fatih'ten başkası istemez heralde aynı evde, kulağa hoş geldi bu Fatihcim ne dersin başına kalıyım mı 4 5 yıl :p Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım ;)

Abla ben biliyordum OSYM beni dinliyor diyordum da kimse inanmıyordu. Artık şahidim var abla "sen" :D

Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var. Ah bak şimdi ben ne mutluyum kafa dengi bir kardeşim geliyor.
Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım.
Yerden bol bir şey yok burda sen al gel yanında istediklerini. Bakarız birlikte. Hem ben onlara koruyucu aile olurum. Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. :D

Ahaha bunlar benim kelimeye döktüklerim birde dökemediklerim var :DBu heycanı yaşattın ya Tömürceğim ah ne güzelmiş. :)

Denizli'nin Denizi yok ama "gölbahçesi" var üzülme :p

mügem 26-07-2013 03:36

Sevgili tömürcek maşaallah bir geldin pir geldin.Sınavda istediğin sonucu elde etmene çok sevindim.Çiçeklerin harika görünüyor.Ayakların da...:)
Benim bildiğim forumun en küçüğü -enküçükağaç-.Dedesi onu üye yaptığında 8 aylık falanmış.
Sağlıcakla kal..

İremsıla 26-07-2013 09:31

Tebrik ederim,tömürcek kardeşim sen üniversiteyide alnının akıyla başarırsın inşallah,her şey gönlünce olsun.sevgiler..

erkin. 26-07-2013 09:39

Allah hayırlı etsin çok sevindim. Geleceğinde gönlün gibi pırıl pırıl olsun.

Aysel Yavuz 26-07-2013 09:47

Tebrikler tömürcekçim..Çok mutlu oldum senin adına..Allah ömründe herşeyi gönlüne göre versin

iynk 26-07-2013 10:28

Tebrik ederim.. Allah muvaffak eylesin :) Ne güzel bugün bir çok genç çok heyecanlı.

Hey gidi, eski günlerim aklıma geldi şimdi bak ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:05

mügem, iremsıla, Aysel Yavuz, iynk ablalarım ve erkin. abicim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ;) Çok mutluyum Denizli olduğu için hep istediğim yer orasıydı Allah gönlüme göre verdi hepinize sevincime ortak olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim ;)

Kelebek 26-07-2013 11:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183893)

Tebrikler Sn.bay tömürcek.

bay tömürcek 26-07-2013 11:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1183930)

Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var.

Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım.

Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. :D

Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim :p Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim :D Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre :D İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kelebek (Mesaj 1184022)
Tebrikler Sn.bay tömürcek.

Çok teşekkür ederim Kelebek ablacım ;)

Sevgi 26-07-2013 11:15

Tebrik ederim, istediğin bölüm olmasına sevindim. Başarılarının devamını dilerim.:)

Sevgi Durul 26-07-2013 11:19

Bugüne kadar yazmamış olsam da sayfanızı ilgiyle takip ediyorum, sayın bay tömürcek.:)

Ben de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın, agaclar.net ailesi olarak takipteyiz, hem bitkiler hem okul konusunda.:)

Sizin gibi gençlerimizin çoğalması dileklerimle... Sevgiler...

loveforlife 26-07-2013 11:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184024)
[/COLOR]
Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim :p Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim :D Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre :D İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ;)

Cevdet ve çocukları da gelirse şenlik var demektir... Düşünsenize biri Fatih'in akvaryumlarda yüzme öğreniyor, biri hoyada komando talimi yapıyor, biri kaktüslerin tadına bakıyor (Fincan çok sever, bilirim), bir diğeri menekşe saksılarında kazı-sondaj çalışmalarını sürdürüyor... Siz de bir elinde süpürge, bir elinde kürek toprak süpürmede!

(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... :o Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir:D)

mumçiçeğim 26-07-2013 11:46

Ve Enesın cıceklerı benım olacak yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bay tömürcek 26-07-2013 11:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1184035)
Cevdet ve çocukları da gelirse şenlik var demektir... Düşünsenize biri Fatih'in akvaryumlarda yüzme öğreniyor, biri hoyada komando talimi yapıyor, biri kaktüslerin tadına bakıyor (Fincan çok sever, bilirim), bir diğeri menekşe saksılarında kazı-sondaj çalışmalarını sürdürüyor... Siz de bir elinde süpürge, bir elinde kürek toprak süpürmede!

(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... :o Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir:D)

Ablacım onlarsız cümbüş olur mu hiç diyorum ya Fatih'in ii niyetini iyice suistimal edicem belki benim tavuklar bile gider Denizli'ye :p Kediler çok yaramaz oldular her saksının dibini eşeleyip organik gübreleme çabasındalar bıktım desem yeri süpürgeyi toprak süpürme de değil de kedi kovalamada kullanıyorum ben ablacım :p Çiçeklerime mumçiçeğim yani ayşe ablam ev sahipliği yapıcak gözüm de arkada kalmamış olucak ama senin kargon hazır bil ablam ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1184031)
Bugüne kadar yazmamış olsam da sayfanızı ilgiyle takip ediyorum, sayın bay tömürcek.:)

Ben de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın, agaclar.net ailesi olarak takipteyiz, hem bitkiler hem okul konusunda.:)

Sizin gibi gençlerimizin çoğalması dileklerimle... Sevgiler...

Çok teşekkür ederim SDurul ablacım ve çok özür dilerim yaptığım hata yüzünden düzelttim şimdi :(

bay tömürcek 26-07-2013 11:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi (Mesaj 1184027)
Tebrik ederim, istediğin bölüm olmasına sevindim. Başarılarının devamını dilerim.:)

Çok teşekkür ederim sevgi ablacım ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025