agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

Elma Kurdu 23-07-2013 03:54

Tömürceğem :) nasılsın yahu? :D

kılıçh 23-07-2013 14:56

Diyecek kelime bulamıyorum bana gelicem gelicem diyorunda hiç bomba gibi geliceğinden haberim yoktu...:D
Ama hakikaten söylüyorum çiçekler bir harika olmuş güller, kaynanatopuzun, ortancan, ne bileyim işte hepsi çok güzeller...:D
Açkçasını söylemek gerekirse kıskandım...:p

bay tömürcek 23-07-2013 16:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1182864)
Eşim dahil çevremde ki bütün erkekler göz ucuyla dahi çiçeklere bakmazken sizin gibi genç yaşta doğaya gönül vermiş birini tanımış olmaktan çok memnun oldum. Yukarıda okuduğum iltifatlar boşuna değilmiş Sn baytömürcek. Ben çok kadın gördüm yeşil eli olan ilk kez bir erkek görüyorum yeşil elli. Elinizin bereketi her zaman daim olsun. Bol çiçekli mutlu günler dilerim.

Bende çok memnun oldum türkan ablacım böle düşünmen beni çok mutlu etti :)Çok şükür elim yeşil onlarla mutluyum ablacım bazen olumsuz tepkiler alıyorum erkek çiçek mi bakarmış diye ama yetiştirdiklerimi görünce tepkiler azalıyor :) Amin ablacım hepimizin elinin bereketi daim olsun iyi günler :)

bay tömürcek 23-07-2013 16:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tuğçe (Mesaj 1182909)
Bir gelmişsin yine döktürmüşsün bütün güzellikleri :D O menekşelerin görkemi, ortancaların bereketi, sardunyaların renkleri, coşkusu hepsine bayıldım Maşallah diyelim :D
Sınavının iyi geçmiş olmasına sevindim, hepimiz için hayırlısı olsun diyelim :)
Hani benim iki menekşem vardı ilkbaharda almıştım. Mor-beyaz ve pembe-beyazdı. Onlar aldıktan sonra çiçeklerini döktü. Şimdi tekrar çiçeklendiler ama beyazlardan eser yok. Biri pembe, biri mor oldu. Neden olmuş olabilir ki o :D

Beğenmene sevindim tuğçecim ;) ınavım çok iyi geçmedi ama inşallah diyorum gönlümüzden geçen olur hepimizinde :) O gayet olağan bir durum tuğçe renk değiştirebiliyorlar eski renginde de açabilir bidahaki sefere şaşırma yani bende yaşıyorum ebruli menekşelerde o durumu ;)

bay tömürcek 23-07-2013 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Elma Kurdu (Mesaj 1182914)
Tömürceğem :) nasılsın yahu? :D

İyiyim elma kurducum sen nasılsın gelmiyosun geleceğinde yok valla ;) Yarim istanbulu mesken mi tuttun türküsünü biliyo musun hah onu dinle benden sana gelsin ahahah :D İstanbullu oldun çıktın başımıza :D

bay tömürcek 23-07-2013 16:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1183073)
Diyecek kelime bulamıyorum bana gelicem gelicem diyorunda hiç bomba gibi geliceğinden haberim yoktu...:D
Ama hakikaten söylüyorum çiçekler bir harika olmuş güller, kaynanatopuzun, ortancan, ne bileyim işte hepsi çok güzeller...:D
Açkçasını söylemek gerekirse kıskandım...:p

Ben sana demiştim kılıçcım geliceğin yok tavatı falan diyodun :D Kıskanma yahu sende benden aşa değilsin ;)

kılıçh 23-07-2013 16:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183119)
Ben sana demiştim kılıçcım geliceğin yok tavatı falan diyodun :D Kıskanma yahu sende benden aşa değilsin ;)

olurmu yaa sende yılların deneyimi var ben daha senemi doldurmadım....:D

bay tömürcek 23-07-2013 16:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1183125)
olurmu yaa sende yılların deneyimi var ben daha senemi doldurmadım....:D

Olsun seneni doldurmamış halinle yetiştirdiğin çiçeklere bak yılmadan devam etmeni isterim doğanın bizim gibilere ihtiyacı var :)

kılıçh 23-07-2013 16:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183129)
Olsun seneni doldurmamış halinle yetiştirdiğin çiçeklere bak yılmadan devam etmeni isterim doğanın bizim gibilere ihtiyacı var :)

orası öyle nesil teknoljiye kaldı doğayla ilgilenen genç sayısı her ilçede parmakla sayılacak kadar azaldı malesef.....:(

Tuğçe 23-07-2013 20:14

Mor menekşem zaten vardı, büyük hevesle almıştım halbuki ben onları :D Neyse kısmet böyleymiş diyelim :D Her türlü seviyorum ben onları :D

eceyıldız 23-07-2013 21:49

sevgili tömürcek ve sevgili kılıçh;
sizin gibi birkaç genç daha çıksa ortaya inanın herşey çok değişecek siz bu güne kadar gördüğüm en güzel örneksiniz başarılarınızın ve bu yeşillik doğa sevginizin devamını diliyorum

kılıçh 23-07-2013 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1183197)
sizin gibi birkaç genç daha çıksa ortaya inanın herşey çok değişecek siz bu güne kadar gördüğüm en güzel örneksiniz başarılarınızın ve bu yeşillik doğa sevginizin devamını diliyorum

Övgülerin için çoook çook çok teşekkür ederim ablacım..:D
Örnek olabiliyorsak ne mutlu bize...;)

bay tömürcek 24-07-2013 03:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1183197)

Ece ablacım birkaç genç daha var bizim gibi ;) Ben, kılıch, elma kurdu, fatih, melih500 aklıma gelenler bunlar daha vardır da aklıma gelmiyor :p Ha tuğçe var onu da unutmayalım ;) Daha da çoğalmamız dileğiyle :)

turkankaragoz 24-07-2013 08:14

Çoğalmanızı bende diliyorum. Doğayı seven hayvanları seven gençlerimiz arttıkça mutlulukları yakalayan her şeyi değeriyle ölçmeyen emek vermeyi de bilen ve hayattan tat almayı bilen nesillerimiz olur. Hepinizin ellerine sağlık.

eceyıldız 24-07-2013 08:22

Çok daha fazla çoğalmanız dileği ile ellerinize emeğinize sağlık...

kılıçh 24-07-2013 10:33

Peki sitenin en küçüğü kim bir bilginiz varmı...?...:D

eceyıldız 24-07-2013 10:41

ben kendim sanıyordum ama galiba sensin değil mi :D

loveforlife 24-07-2013 11:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1183370)
Peki sitenin en küçüğü kim bir bilginiz var mı...?...:D

Yoksa şımartılmak mı istiyorsun Sevgili Kılıçh?

dağçiçeği 24-07-2013 12:31

Bence de şımartılmak istiyor. Nede olsa hap kadar çocuk. :D öylesin değil mi Kılıçh ?
Kızmıyacağını söylemiştin unutma . Sana takılmak hoşuma gidiyor.

eceyıldız 24-07-2013 12:34

eee şımartalım o zaman küçüğümüzü...

pares 24-07-2013 12:39

İl komşum, sayfan hayırlı olsun, çiçeklerin rengarek çok güzel emeklerine sağlık..

kılıçh 24-07-2013 13:15

Normalde şımartılmayı sevmem ama siz yapınca ayrı bir hoş olacağına eminim...:D
loveforlife, dağçiçeği ve eceyıdız ablalarım bakalım nasıl şımartacaksınız beni...:D
bu ardada dağçiçeği ablacım kızmadım niçin kızacakmışım...;)

bay tömürcek 24-07-2013 15:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pares (Mesaj 1183424)
İl komşum, sayfan hayırlı olsun, çiçeklerin rengarek çok güzel emeklerine sağlık..

Teşekkür ederim pares ablacım hoş geldin sayfama :)

bay tömürcek 24-07-2013 15:28

Beni de şımartın yahu ben çok mu büyüküm sanki ;):p:D

dağçiçeği 24-07-2013 15:34

Amanda aman kıyamam ben sizeeee :D
Forumun göz bebekleri. Geleceğin yeşil dostları mı olacakmış onlarrrr.
Bu miniklerin herbiri ayrı ayrı şımartılmak istermiş meğer.
Ne yapsak bilemedim şimdi.;)

bay tömürcek 24-07-2013 15:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1183475)
Amanda aman kıyamam ben sizeeee :D
Forumun göz bebekleri. Geleceğin yeşil dostları mı olacakmış onlarrrr.
Bu miniklerin herbiri ayrı ayrı şımartılmak istermiş meğer.
Ne yapsak bilemedim şimdi.;)

Ablacım ne desem ki sana ya çok beğendim mesajını ;) Kendi adıma söylemeliyim ki bu mesaj fazlasıyla yetti bana teşekkür ederim :p

Aysel Yavuz 24-07-2013 15:49

özeline bakarmısın tömürcekçim..

loveforlife 24-07-2013 15:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183473)
Beni de şımartın yahu ben çok mu büyüküm sanki ;):p:D

Kıskançlık mı seziyorum ne! Hepinizi şımartırız biz... Hanimiş ablalarının kuzuları?!... Siz böyle yeşil yürekli kalın, söz hepinize ayrı ilgi bizden...

bay tömürcek 24-07-2013 16:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183489)
Kıskançlık mı seziyorum ne! Hepinizi şımartırız biz... Hanimiş ablalarının kuzuları?!... Siz böyle yeşil yürekli kalın, söz hepinize ayrı ilgi bizden...

Teşekkürler loveforlife ablacım çok gönlü güzel insanlarsınız sizi tanıdığım için çok şanslıyım :):)

loveforlife 24-07-2013 16:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183490)
Teşekkürler loveforlife ablacım çok gönlü güzel insanlarsınız sizi tanıdığım için çok şanslıyım :):)

Canım benim... Biz de çok şanslıyız. Ben dünyanın geleceğine dair umutlarımı ne zaman kaybeder gibi olursam hemen sizin gibi gençlerin hala var olduğunu düşünüp avutuyorum kendimi. Yeter ki biz sizin bize emanetinizi sağ sağlim teslim edebilelim. Size de çocuklarınızın emaneti olmayacak mı doğa?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025