![]() |
Tömürceğem :) nasılsın yahu? :D
|
Diyecek kelime bulamıyorum bana gelicem gelicem diyorunda hiç bomba gibi geliceğinden haberim yoktu...:D
Ama hakikaten söylüyorum çiçekler bir harika olmuş güller, kaynanatopuzun, ortancan, ne bileyim işte hepsi çok güzeller...:D Açkçasını söylemek gerekirse kıskandım...:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
orası öyle nesil teknoljiye kaldı doğayla ilgilenen genç sayısı her ilçede parmakla sayılacak kadar azaldı malesef.....:( |
Mor menekşem zaten vardı, büyük hevesle almıştım halbuki ben onları :D Neyse kısmet böyleymiş diyelim :D Her türlü seviyorum ben onları :D
|
sevgili tömürcek ve sevgili kılıçh;
sizin gibi birkaç genç daha çıksa ortaya inanın herşey çok değişecek siz bu güne kadar gördüğüm en güzel örneksiniz başarılarınızın ve bu yeşillik doğa sevginizin devamını diliyorum |
Alıntı:
Övgülerin için çoook çook çok teşekkür ederim ablacım..:D Örnek olabiliyorsak ne mutlu bize...;) |
Alıntı:
|
Çoğalmanızı bende diliyorum. Doğayı seven hayvanları seven gençlerimiz arttıkça mutlulukları yakalayan her şeyi değeriyle ölçmeyen emek vermeyi de bilen ve hayattan tat almayı bilen nesillerimiz olur. Hepinizin ellerine sağlık.
|
Çok daha fazla çoğalmanız dileği ile ellerinize emeğinize sağlık...
|
Peki sitenin en küçüğü kim bir bilginiz varmı...?...:D
|
ben kendim sanıyordum ama galiba sensin değil mi :D
|
Alıntı:
|
Bence de şımartılmak istiyor. Nede olsa hap kadar çocuk. :D öylesin değil mi Kılıçh ?
Kızmıyacağını söylemiştin unutma . Sana takılmak hoşuma gidiyor. |
eee şımartalım o zaman küçüğümüzü...
|
İl komşum, sayfan hayırlı olsun, çiçeklerin rengarek çok güzel emeklerine sağlık..
|
Normalde şımartılmayı sevmem ama siz yapınca ayrı bir hoş olacağına eminim...:D
loveforlife, dağçiçeği ve eceyıdız ablalarım bakalım nasıl şımartacaksınız beni...:D bu ardada dağçiçeği ablacım kızmadım niçin kızacakmışım...;) |
Alıntı:
|
Beni de şımartın yahu ben çok mu büyüküm sanki ;):p:D
|
Amanda aman kıyamam ben sizeeee :D
Forumun göz bebekleri. Geleceğin yeşil dostları mı olacakmış onlarrrr. Bu miniklerin herbiri ayrı ayrı şımartılmak istermiş meğer. Ne yapsak bilemedim şimdi.;) |
Alıntı:
|
özeline bakarmısın tömürcekçim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025