![]() |
Yazışmaları okumaya vakit buldukça gayret ediyorum. Üniversite sınavını kazandığını da yeni okudum.
Tebrik ederim, yeni hayatında herşey gönlünce olur inşallah.:p |
Alıntı:
|
Maşallah ablacım o mum çiçekleri ne kadar güzel olmuşlar öyle yaprakları ne kadar canlı ve koyu renk ;) Difenbahyanda çok güzel olmuş bana diktiğin 2 hafta sonra çürüdü malesef abla :( Artık nezaman müsait olursam ya da evde nezaman kalırsam üniversitede bi tane difenbahya istiyorum kısmet bakalım ;) Eminim çiçeklerim seninkilerle çok iyi anlaşıcak ablacım ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Muhabbet çiçeğimin büyük saksısında pek hayır yok bu sene ama bu yüzümü güldürüyor ;) Begonya çeşitlerini çok seviyorum bu da gözdelerimden biri yanındaki yavrusu da büyüyünce saksı daha gür gözükücek belki saksı değişimi yaparım :p
Eklenti 431271 Eklenti 431272 Eklenti 431273 |
4 Eklenti(ler)
Bu da teyzemin kohlerası ;) Bizim sülaleye değişik bir çiçek girdi mi bütün sülaleye dağılır kohlera da öyle oldu bütün sülalemde var bundan şimdi :D
Eklenti 431275 Eklenti 431276 Eklenti 431277 Eklenti 431278 |
2 Eklenti(ler)
Yine teyzemin paskalyası ;) Bu saksıya hem paskalya, hem de pembe yılbaşı dikmiş teyzem, yazın paskalya açık oluyor kışın da yılbaşı ;):p
Eklenti 431279 Eklenti 431280 |
Enes abisi sagdakı mumcıcegım sana duacı senın getırdıgın toprakla hayata dondu,dondude bana sadece 4,5 tane mı cıcek bırakıyosun??*
|
Birde senın kohleran varmıydı kı ??
|
Ha bu arada bana inci menekşe ve sabriye bırakmadan hiç biryere gıdemessın
|
Tebrikler
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek çok güzel çiçekler gördüm bu sabah içim açıldı sayende...paskalya ve yılbaşını nasıl ayırdedeliriz bende şu an iki fide var annemden aldım da birinin kırmızı birinin pembe olduğunu ve kırmızı olanın açmış olması gerektiğini söyledi ama açmamış neden olabilir... ve paskalya kırmızı olan mı acaba. şeker begonyan çok güzel görünüyor tek dal çıkaramıyorum ben ama kalabalıklaşınca saksıda yaprakları küçülüp cılızlaşıyor ne yapsam acaba...
|
Alıntı:
Sevgili tömürcek; Yavrulara çok güzel bakmışsın harika görünüyorlar. Pembiş dantelli menekşeyi ben de çok sevmiştim sana gelenlerin arasında olduğuna sevindim. İnşallah diğerleride değişik renklerde açarlar. Senin çiçekleri patpata yükleyip kaçırmayı aylar önce planlamıştık biliyorsun dağçiçeği ve cymbelinayla. Şİmdi yokluğumuzu fırsat bilip ganimetlere konmak istiyenler var.Gözüm balkonunda, liste yapıyorum en çok özendiğim çiçeklerini akide şekeri ,cam bilye, balon ,leblebi tozu ,sakız karşılığında isteyeceğim. Ama biraz geç kaldım sen büyüyüp üniversiteli abi oldun bile nasıl kandıracağız bakalım seni ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Beni kandırmak çok kolay ki ablacım yukarda yazdıkların beni okadar cezbetti ki o dediklerin karşılığında istediğin çiçeği alabilirsin ama bilyelerimi en güzellerinden isterim ona göre :p |
Okulun hayırlı olsun kardeşim....Hayırlısıyla bitirirsin inşallah...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Petunyalarım suladıkça açıyorlar ;)
Eklenti 431482 Eklenti 431483 Eklenti 431484 Eklenti 431485 Eklenti 431486 |
3 Eklenti(ler)
Bu telgrafı Fatih göndermişti küçücük 2 daldı onları aynı saksıya diktim şuan 1 metreden daha uzun ;) Boyunu göstermek için öyle tepeden çektim biraz değişik oldu kusura bakmayın :)
Eklenti 431487 Eklenti 431488 Eklenti 431489 |
2 Eklenti(ler)
Bunu da Ali göndermişti ;) Bu telgraf daha değişik kocaman yapraklı ve görünümü çok hoş :p
Eklenti 431490 Eklenti 431491 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu da morlu telgrafım ;) Okadar güzel oldu ki çok sevdi bilgisayar masasının üstünü :p Ayşe ablaya gidicek bu da diğer telgraflarla beraber ;)
Eklenti 431492 Eklenti 431493 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ve son telgraf çeşidim de dağçiçeği ablamın gönderdiği mor tüylü olan ;) Diktiğim gibi 2 yaprak çıkardı, çok bekletmeden büyümeye koyuldu :p
Eklenti 431494 Eklenti 431495 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ve birkaç çeşit kaktüs ve sukulentim ;)
Eklenti 431497 Eklenti 431498 Eklenti 431499 Eklenti 431500 Eklenti 431501 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025