![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok güzel çiçekler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
acaba şimdi yavaş yavaş seyreltsem birşey olurmu şekerlerime onları çok seviyorum başlarına bir hal gelsin istemiyorum...
ayrıca bu yıl tohumdan üretmeyi deneyeceğim bakalım başarılı olacakmıyım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cymbelina duymasın , terliği , süpürgeyi kapıp dayanır kapına. :D bir an gözümde canlandırdım da , toz duman içinde kalır oralar. :D :rolleyes: |
Merhaba bay tömürcek,telgraf çiçekleri benim de favorim.Hem fazla isteği olmayan,hem de gösterişli bitkiler.Bende de mor tüylü,yeşil tüylü,mor-yeşilli,yeşil-bordo dalgalı ve mavi çiçeklisinden var.Kendi sayfamı açınca inşallah hepsini göstereceğim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte bu cümle beni mahfetti. :( cansın sen tömürcek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çingene şalvarı çeliği nasıl kökleniyor bende iki küçük dal var suya koydum ama sanki susuz kalmış gibi bitkin direk toprağa dikersem olur mu? |
Alıntı:
|
İki gündür suyun içinde dediğiniz gibi buruştu biraz korktum galiba.Bana veren kişi cimrilik yapıp iki tane çok minik dal verdi.Benim de böyle güzel çiçeğim olsa bende kıyamam.Tutacağından hiç umudum yok dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim..
Sevgiler. |
Alıntı:
|
ne söylesemde hayranlığımı dile getirsen bilemedim. görsel şölen yaşattın resmen tömürcüğüm. bayıldım ki ne bayıldım harika çiçeklerin var ablacım, Allah nazardan saklasın.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Zinnialarım her seneki gibi güzelliklerini sergiliyorlar bayılıyorum bu çiçeğe ;) Her sene çok dikkat ediyorum tohumunu kaybetmemek için. Bizim burdaki yöresel adı şam teknesi ;) İsmin veriliş nedeni hakkında bilgi sahibi olamadım malesef :p
İlk olarak tohumu sadece kırmızı ve mor renkten almıştım sarı hariç tüm renkler çıktı ertesi yıl. Renk olarak turuncu ağırlıkta oluyor her sene. Bu sene kavun karpuz ocaklarına ektim hem köklerine gölge yapsın, kavun karpuz sıcaktan yanmasın diye, hem de bahçe renklensin diye. 35 ocak şam teknesi var sürüsüne bereket, her ocakta da 2 ya da 3 kök :D Eklenti 432270 Eklenti 432271 Eklenti 432272 Eklenti 432273 Eklenti 432274 |
5 Eklenti(ler)
Şu pembe katlı olan çok hoşuma gidiyor tabi turuncusuda ;)
Eklenti 432275 Eklenti 432276 Eklenti 432277 Eklenti 432278 Eklenti 432279 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025