![]() |
Alıntı:
|
Tömürcek, ana yüreği begonya gillerdenmi. KIsmet değilmiş demekki aşılı çiçekler. ben de atlasa paskalya aşılamıştım benimki de tutmadı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi akşamlar sevgili tömücekciğim.
bu gün sevgili fatihle ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum. çok saygılı beyendi gençlersiniz tüm dilekleriniz bahtınız daim olsun. mini ağaçlar net toplantısı oldu. aaa :D birde sabriyem oldu teşekkür ederim. nazilli toplantısına beklerim.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelin teli de sabriye de balkonda şu an. Malum havalar güneşli. Acaba içeri alsam mı ikisini de? Yalnız benim evimde her oda ısınıyor, problem olur mu?
|
http://www.agaclar.net/forum/1028139-post7.htm
Bu ilk resimdeki çiçek benim çocukluğumda her evde vardı, "yağlı begonya" derlerdi. Çilli begonya daha nadirdi. Uzun yıllar begonya denince hep bu çiçeği anlamışımdır. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 453869 Eklenti 453870 |
Yaprakları farklı gerçekten de. Yalnız eskiden bu ayrımı yapacak kimsenin olduğunu sanmıyorum. Çiçeği beyazdan başlayıp, açık-koyu pembe,kırmızı diye devam eden her bu çeşit çiçek begonyaydı. 3 yengemin ve babamın vardı ama muhabbet çiçeği miydi begonya mıydı inan bak şimdi hatırlayamıyorum.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Teyzemin brugmansiaları ;) Tamamen coşmuşlar pembe olanını bu sene dikmiş onda pek çiçek yoktu çekmedim ;)
Eklenti 454819 Eklenti 454820 Eklenti 454821 Eklenti 454822 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne güzel çiceksever bir aileniz var..Bundan gurur duyuyoruz...Görüntülerde muhteşem...
|
tömürcekciğim ben brugmansiaları nasıl görmemişim o güzellikleri yeni gördüm harikalar nazardan uzak çok güzel açmışlar.
biliyorsun bu çiçeklere hayranım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim tömürcekciğim.
bu konuda içim rahat. bendende taleb ettiğiz çiçekler, olursa haberdar edin. yeter. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim tömürcekciğim.
|
Bakmayı en sevdiğim sayfalardan biri senin sayfan tömürcek:) Çiçek hastalığı artarak devam eden bir şey. Çok güzel bir hastalık ama;)Maşallah çiçeklerine...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşım uzun zamandır sayfana uğrayamadım maşallah nerede olursan ol tam gaz devam büyük bir keyifle okudum . Çiçeklerin her zaman ki gibi harika bak sana misafirlerde getirdim:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025