agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

demircool 06-10-2012 22:01

Söğüt gübreside ne acaba?

bay tömürcek 07-10-2012 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1028214)
Söğüt gübreside ne acaba?

Söğüt ağacının gövdesinin çürüyerek oluşturduğu torf benzeri çürüntü toprak sayın demircool ;)

bay tömürcek 07-10-2012 11:04

2 Eklenti(ler)
Eveet fotoğraflara devam edelim bakalım :D bunlar benim susaklarım çift boğumdan ektim ama düzlerde oldu arada 11 taneler bu sene verim ve kalite düşük geçen sene 2 kökten 48 susak almıştım ;)

Eklenti 336761

Eklenti 336762

bay tömürcek 07-10-2012 11:09

4 Eklenti(ler)
Burdan kendisine teşekkür ederek söze başlamak istiyorum çok değerli ve bi okadar da gıymatlı :D hatice (missmenas) ablam beni kırmayıp kocamaan bi mum çiçeği yolladı odamda baş ucumda duruyo kendisi yerini de sevdi bayağı bir gelişim gösterdi çiçek sapı bile var ;)
Eklenti 336764

Eklenti 336765

Eklenti 336766

Eklenti 336767

bay tömürcek 07-10-2012 11:15

3 Eklenti(ler)
Bu da camı kaplayan ıtırım ;) yapraklarına dokununca bütün odam kokuyor kokusuna hastayım :D aslında çok gür ama fotoğrafta cılız çıkmış dışardan çekmek lazımdı yaprakları dışarı dönük güneşten sebep ;) Bu da dün eklemeyi unuttuğum sabriyem :D bunun da hastasıyım :D
Eklenti 336768

Eklenti 336769

Eklenti 336770

GÜLSEN_ 07-10-2012 11:25

MAAŞALLAH,MAAŞALLAH,MAAŞALLAH..ablacım almış başını gidiyorsun..Aşkolsun ama bir evine balkonuna davet etmedin yaa,,küstüm daa konuşmam:((herkescikler görmüş beğenmiş ama ben fransız kalmışım senin sayfana...Hayırlı uğurlu olsun ablacım bol güzel çiçeklerin olsun inşallah..Bari ali deseydi oda demedi bana enes sayfa açtı diye..Hepinize ceza vericem durun siz...ben yorumu yazıyorum,tekrar sitem etmeye devam ediyorum bu arada:)))

bay tömürcek 07-10-2012 11:25

5 Eklenti(ler)
Sardunyalarımdan sadece birkaçı, parlak mustafam, camdaki muhabbet çiçeklerim ve namı değer kaynanam :D sardunyaların tenekedeki asaletine bakar mısınız sardunyayı tenekeden başka birşeye layık göremiyorum bayılıyorum tenekedeki sardunyalara :p
Eklenti 336771

Eklenti 336772

Eklenti 336773

Eklenti 336774

Eklenti 336775

bay tömürcek 07-10-2012 12:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1028392)
MAAŞALLAH,MAAŞALLAH,MAAŞALLAH..ablacım almış başını gidiyorsun..Aşkolsun ama bir evine balkonuna davet etmedin yaa,,küstüm daa konuşmam:((herkescikler görmüş beğenmiş ama ben fransız kalmışım senin sayfana...Hayırlı uğurlu olsun ablacım bol güzel çiçeklerin olsun inşallah..Bari ali deseydi oda demedi bana enes sayfa açtı diye..Hepinize ceza vericem durun siz...ben yorumu yazıyorum,tekrar sitem etmeye devam ediyorum bu arada:)))

Ablacım asıl sana aşk olsun davete ne hacet açıp kapıyı gireceksin ;) şöyle bir huuuuyyy diye seslen içeri yeter bizde böyledir seslenme şekli bir eve gidince :D Çok teşekkür ederim ablacım iyi dileklerin için bunlar aldı başını gidiyor durdurabilene aşk olsun daha vaktim ve fırsatım olsa biraz da nakitim ben neler yaparım da bukadarı oluyo ama allah bin bereket versin :D

Haa ablacım şu kış gelip geçsin bi guguklar soğanlara tükürür tükürmez gaziantepteyim Allah nasip ederse artık senin balkonda içeriz kahveleri ablacım :D aliyi bıktırcam bi geleyim de 1 aydan aşağı dönmek yok eve :D

bay tömürcek 07-10-2012 12:09

4 Eklenti(ler)
Kaldığımız yerden devam edelim :D bunu hatırlarsınız paskalyam eski güzelliği yok ama asletini koruyor hala :p bu da yeni diktiğim episkiyam. Bak ali kardeşim bu kasım patı senin ogün çıkardım topraktan kutuya sığmayınca saksıya aldım sarı tor topalak açanlardan çiçeği bitip yavrulasın yavruları senin hepsi ;) Bu da yine ali aşkın kardeşime gönderdiğim çilli begonyanın ablası :p
Eklenti 336803

Eklenti 336804

Eklenti 336805

Eklenti 336806

demircool 07-10-2012 12:24

syn tömürcek bu bitkilerin hepsine sizmi bakıyorsunuz ya maşallah nasılda gösterişliler..

GÜLSEN_ 07-10-2012 12:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1028420)
syn tömürcek bu bitkilerin hepsine sizmi bakıyorsunuz ya maşallah nasılda gösterişliler..

Demircool ablacım tömürceğe, sn.tömürcek deyip durma sen onun ablası sayılırsın enes daha 18 yaşına ablası:D

GÜLSEN_ 07-10-2012 12:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek2 (Mesaj 1028415)
Ablacım asıl sana aşk olsun davete ne hacet açıp kapıyı gireceksin ;) şöyle bir huuuuyyy diye seslen içeri yeter bizde böyledir seslenme şekli bir eve gidince :D Çok teşekkür ederim ablacım iyi dileklerin için bunlar aldı başını gidiyor durdurabilene aşk olsun daha vaktim ve fırsatım olsa biraz da nakitim ben neler yaparım da bukadarı oluyo ama allah bin bereket versin :D

Haa ablacım şu kış gelip geçsin bi guguklar soğanlara tükürür tükürmez gaziantepteyim Allah nasip ederse artık senin balkonda içeriz kahveleri ablacım :D aliyi bıktırcam bi geleyim de 1 aydan aşağı dönmek yok eve :D

AAA ablam ne demek başımın üstünde yerin var ****** gugukların soğana tükürmelerini beklemene gerek yok, ne zaman istersen biz dört gözle bekleriz gelmeni:D Değilmi ali ablacım??bu arada episkiadan benimde vardı acaip çiçek açıyodu tıpkı diğer çiçeklerimde olduğu gibi coştu coştu sonrada kurudu..kadife gibi çok güzel çiçekleri olur..Haa o kalp kalbenin arkasındaki kocaman yapraklı menekşeyi çektim ayrıca resmini ekledim senin için bak bakalım ustam beğenicekmisin:))

bay tömürcek 07-10-2012 14:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1028420)

Evet demircool abla bunlar benim hepsi de daha varda görsellikleri bozuldu diye eklemedim seneye bahara inşallah ;) Valla yalan olmasın ama gecenki zayiatlardan önce saydığımda aşağı yukarı 200 saksıyı geçik çiçek vardı :p Ayrıca beğenmenize çok sevindim ablacım ;)

Fatih 07-10-2012 14:19

Kardeşim sen beni kıskandırmak için muhabbetleri ikide bir ekliyorsun bilmezmiyim.
Senin kaynana biraz arınmış gördüm. Ya da diğer fotolar da çekim açısı farklıydı.

200 az bir sayı geldi bana. Hem doğal ortam varken 200 ile kalmamalı diyorum. Bahçe falan doldurur insan. :)

bay tömürcek 07-10-2012 14:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1028449)
Kardeşim sen beni kıskandırmak için muhabbetleri ikide bir ekliyorsun bilmezmiyim.
Senin kaynana biraz arınmış gördüm. Ya da diğer fotolar da çekim açısı farklıydı.

200 az bir sayı geldi bana. Hem doğal ortam varken 200 ile kalmamalı diyorum. Bahçe falan doldurur insan. :)

Kardeşim ben sana muhabbet konusunda bi güzellik yaptım merak etme sen :D A pis miydi ki arınmış gördün :D bilmem açı farklılığı olabilir kardeşim ;)

bay tömürcek 07-10-2012 14:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1028429)
AAA ablam ne demek başımın üstünde yerin var ****** gugukların soğana tükürmelerini beklemene gerek yok, ne zaman istersen biz dört gözle bekleriz gelmeni:D Değilmi ali ablacım??bu arada episkiadan benimde vardı acaip çiçek açıyodu tıpkı diğer çiçeklerimde olduğu gibi coştu coştu sonrada kurudu..kadife gibi çok güzel çiçekleri olur..Haa o kalp kalbenin arkasındaki kocaman yapraklı menekşeyi çektim ayrıca resmini ekledim senin için bak bakalım ustam beğenicekmisin:))

Yok ablacım guguklar tükürsün ki bahar havaları gelsin havalar ısınsın öle daha çok tadı çıkar ben soğuk havayı sevmem de ;) Valla ablacım alide öle dört gözle bekliyo canım kardeşim çok iyi insanlarsınız inşallah yüzyüze tanışmakta nasip olur :))

Ablacım epskia mı bi ablam verdi köyden araştırdım çiçekleri çok güzel deyince sonra baktım ki bu çiçek benim bi evin camının iç tarafında gördüğüm aynı zamanda hayran kalıp en son camı kırmayı düşündürten çiçek olduğu için çook sevindim inşallah sonu hazin btmez :))

Estağfurullah ablacım ne ustası sizlerin yanında :o Ablacım menekşeni gördüm açmasa bile yaprağı yeter insana. çingenelik edip hemen yavrusuna talip oldum biri de alide deyince yavruların kıskandım mı ne hevesim iki katına çıktı ;)

çiftçi5234 07-10-2012 14:33

Tömürcek, topurcak paklasun seni :D:D:D

bay tömürcek 07-10-2012 18:20

O noluyo ki topurcak :D

bay tömürcek 07-10-2012 18:27

5 Eklenti(ler)
A benim güllerim de coşmuş :D çok çeşit yok ama olanlar güzel ;) hos hos ördeklerim de sıralanmışlar kessek mi ne :D Bu da geçen senenin hasatı susak amca en büyüğü buydu bunu kendime ayırdım diğerlerini eş dost kapış etti :D
Eklenti 336932

Eklenti 336933

Eklenti 336934

Eklenti 336935

Eklenti 336936

bay tömürcek 07-10-2012 18:40

2 Eklenti(ler)
Hem fotoğraf yüklemeyi denemek için hem de sayfam şenlensin diye paskalyamın eski esimlerini koyuyorum ;) Hem belki görmeyenler vardır ;) Bir de sayın malina sorunu çözdü saolsun bay tömürcek ismimle aranızdayım yeniden :p
Eklenti 336948

Eklenti 336949

Ali_askn 07-10-2012 18:41

Herşey harika kardeşim ellerine sağlık :) benim çillinin ablasıda çok güzel :) Ama bu ördekleri,tavukları ,hindileri buraya koyma yav :D buraya koyacağına birer tane temizlede kargoya ver yiyelim Gülsen ablamla :D Yılbaşıda yaklaşıyo :D

Adil 07-10-2012 18:43

Sayın tömürcek o kazlar gerçekmi.? :) Kalıptan çıkmış gibi duruyorlar.
Güzel bir uğraş içindesiniz,gayet başarılısınız, kolay gelsin.

bay tömürcek 07-10-2012 18:44

Aa sen istersin de ben senden ördeği tavuğu kıskanır mıyım keşke kargoyla olsada yollasam en aşağı 2 günde gidiy kargolar oraya kurtlanır valla hepsi :D Ben gelirken getircem zaten okadar saate bişey olmaz heralde:D Dur bide o çillinin teyze kızı var onu da koyayım :p

bay tömürcek 07-10-2012 18:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 1028570)
Sayın tömürcek o kazlar gerçekmi.? :) Kalıptan çıkmış gibi duruyorlar.
Güzel bir uğraş içindesiniz,gayet başarılısınız, kolay gelsin.

Sayın adil bey amca bende kaz yok onlar hep ördek siyahları diyorsanız amerikan ördeği onlar ;) Ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ;)

bay tömürcek 07-10-2012 18:48

1 Eklenti(ler)
Bak bu da teyze kızı :D kardeşim inşallah seninki de sapasağlam gelir busefer ;)
Eklenti 336952

Ali_askn 07-10-2012 18:51

Aman neyse neyse elin kolun dolu gelde evde olayım :D :D :p haa bu arada susak diyince gülmekten kırlıyorum ama :D :D tohumlarından bana ayırmayı unutma kardeşim :)

Adalet Yağcı 07-10-2012 18:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek2 (Mesaj 1028114)
Ya şu üyeliğim ayarlansa da fotolarımı yüklesem yeni isimle foto yükleniyo ama malina ayarlıcak beklemedeyim korkun benden fotolar geliyoo :D

Başlık açılmış, hayırlı uğurlu bereketli olsun bay tömürcek.

Demek kılıçlar çekiliyor, bize "hodri meydan" diyorsunuz yani.
İnanın ki, bu forumda güzel bitkilerin fotoğraflarını görmekten büyük keyif duyarız :)

bay tömürcek 07-10-2012 18:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ali_askn (Mesaj 1028582)
Aman neyse neyse elin kolun dolu gelde evde olayım :D haa bu arada susak diyince gülmekten kırlıyorum ama :D tohumlarından bana ayırmayı unutma kardeşim :)

Kardeşim şakalaştığını varsayarak tebessümle okuyorum mesajlarını hahaha :D:D ben elini kolunu doldurcam senin oraya bi geleyim de :D aa ben senin susak istediğini bileydim çoktaan yollardım tohum dolu bende hemde düz saplardan da var çift boğumda :))

bay tömürcek 07-10-2012 18:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1028585)
Başlık açılmış, hayırlı uğurlu bereketli olsun bay tömürcek.

Demek kılıçlar çekiliyor, bize "hodri meydan" diyorsunuz yani.
İnanın ki, bu forumda güzel bitkilerin fotoğraflarını görmekten büyük keyif duyarız :)

Sayfamı ziyaretiniz beni çok mutlu etti sayın adalet yağcı :) elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte daha toyuz kılıç değil de bıçak çekiyoruz şimdilik diyelim :p;)

Ali_askn 07-10-2012 18:59

Valla bilmem artık ben şaka diye belirtmiyorum artık içimi okuyosun ya :D :D Ne zaman ekilecek bu susak tohumları kardeşim?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025