agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

kılıçh 11-08-2013 19:54

Her şey çok güzel tömürcek abicim elleririne sağlık...;)
Şu 1279. mesajdaki kaynana topuzunun bulunduğu resimlerde sol üst köşede bi yaprak dikkatimi çekti de acaba o hangi çiçeğine ait..??..:D

bay tömürcek 11-08-2013 20:08

O yaprak kış ortancasının yaprağı kılıçcım :)

kılıçh 11-08-2013 20:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1188516)
O yaprak kış ortancasının yaprağı kılıçcım :)

Hımm cevap için çok sağol tömürcek abicim..:D

mügem 11-08-2013 23:49

Senin şu çingene şalvarını görünce,Roman havası oynayasım geliyor.
Ayağına pembe şalvar giyeeeer,kollarını kaldırsa o bile yeteeer....

bay tömürcek 12-08-2013 11:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1188596)
Senin şu çingene şalvarını görünce,Roman havası oynayasım geliyor.
Ayağına pembe şalvar giyeeeer,kollarını kaldırsa o bile yeteeer....

Hahaha oyna müge ablacım kim tutar seniiii :D Çingene şalvarının bukadar arsız ve zahmetsiz olduğunu bilmiyordum 2 kere başarısız olmuştum oyüzden vazgeçmiştim bu sene de çiçekçide görünce dayanamadım. Hoş dayanırdım da teyzem çok istedi diye aldım ona o saksıdan kendime de ayırdım iyiki de ayırmışım gözde çiçeklerimden oldu gölgelerin sultanı çingene gülazer :D

nılgun_dogan 12-08-2013 22:16

Tömürcek aradığın çiçeğin adı Peperomia caperata

Cymbelina 14-08-2013 14:05

Nihayet, oku oku bitiremedim sayfaları.

Öncelikle tebrik ediyorum Tömürcekciğim, Allah başarılar versin. Sana en son ikinci basamak sınavından önce (yanlış hatırlamıyorsam) mesaj atmıştım, kimseyi cevapsız bırakmazsın sen, ama sonradan aylar geçti ses çıkmayınca garipsedim açıkçası. Her zamanki gibi "Acaba bir sözüme mi kırıldı?" diye düşünceler üşüştü beynime. Bu kadar yopyoğunluktan ötürü olmuş anlaşılan:)

Sınav sonucuna sevindim. Heyecanlı mısın? Ben olsam çok heyecanlanırdım. Şimdi plan nedir? Nerede kalacaksın? Kesin Fatih'le aynı evde mi kalacaksınız? Yurt olayına gireceksen çok iyi araştır, her yurtta kalınmaz, daha fazla konuşmayayım bu konuda. Ne zaman gidiyorsun? Ne zaman başlıyor dersler?

Neyse, bundan da önemlisi:dilli: kalan çiçeklerin, Rana ve Dağçiçeği ablalarına katılıyorum, onları önce biz gördük:dilli: fekat sen hepsini dağıtmışsın sanırım. Muazzam koleksiyonundan geriye kalan parçalar nelerdir, bir liste halinde kamuoyuyla değil de sadece bizimle(!) paylaşırsan çok makbule geçer. Ceza olarak da akide filan yok sana, şayet acırsak ki yufka yürekliyiz, çorap neyim alırız belki. (Ben de sabunlara karşı durduralamaz bir ilgi duyuyorum laf aramızda, marketlerde sabun ve şampuan raflarını incelerim+ elbette fiyatlarını - oluyor işte herkeste bir şey, hepimiz ruh hastayız bazen, Diren manyaklık!:dilli:).

Cevdet Bey/Hanım ve Oğulları nasıllar? Hayvanların ne olacak?

Sardunyaları balkondaki raftan alıp petunya koymuşun, sardunyaların nerede?

Okul mevzuuna geri döneyim, bak evladım, hemen herkesle arkadaş olmaya kalkma, merhaba merhaba - o kadar, herkese herşeyini anlatma, gel şu gruba katıl, şu toplantıya gel filan derlerse, gitme, uydur bir şey, birşeye imza atma, artık ortalık eskisinden de karışık.

Şimdi ne oldu bizim mevlüt? Sakarya mevlütü iptal, Denizli'de mi mevlüt olacak? Ya da önce sizin orada mevlüt, ardından seni patpatla Denizli'ye mi atalım diyorsun?

Yüzsüzlük gibi olacak ama ya bari bize tohum ayırsaydın:dilli:, ayrıca o gül sardunyayı çoğaltmaya bakın, bence yani. 1045'teki 1. resim ve son resimdeki ilginç kasımpatı hakkında da izahat rica ediyorum.

Tekrar tebrik ederim, Allah bahtını açık etsin.

bay tömürcek 14-08-2013 23:44

Cymbelina ablam upuzun cevap yazmıştım vakit geçmiş cevabı gönderince giriş yapın dedi yazdığım mesaj gitti kahroldum :(:( Şimdi çıkmam lazım en kısa zamanda cevabı vericem ablacım. :)

rukiyeözgür 16-08-2013 22:22

Tebrikler canım her şey gönlünce olsun :)

bay tömürcek 16-08-2013 22:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1190465)
Tebrikler canım her şey gönlünce olsun :)

Teşekkür ederim rukiye ablacım özlettin kendini :)

bay tömürcek 20-08-2013 15:39

3 Eklenti(ler)
Nar çiçeği rengi sardunyam ;)

Eklenti 434919

Eklenti 434920

Eklenti 434921

bay tömürcek 20-08-2013 15:44

3 Eklenti(ler)
Küstümümle gayet barışığız :) Boyu 15 cm falan ama tomurcuğu var çok merak ediyorum çiçeğini özellikle de babannem çok merak ediyor ;) Babannemin deyimiyle 'değme bana' adına öyle diyor biyerlerden öyle duymuş :p

Eklenti 434923

Eklenti 434924

Eklenti 434925

bay tömürcek 20-08-2013 15:51

3 Eklenti(ler)
Arap saçım ;)

Eklenti 434926

Eklenti 434927

Eklenti 434928

bay tömürcek 20-08-2013 15:55

3 Eklenti(ler)
Mor yoncalarım ;) Soldaki daha yavru sağdaki kart anaç kök ve kart olanın yaprakları daha büyük ve daha koyu :p

Eklenti 434929

Eklenti 434930

Eklenti 434931

bay tömürcek 20-08-2013 15:59

3 Eklenti(ler)
Galiba fulüm açıcak ;) Sanki ucunda tomurcuk var gibi, ah işşşallaaahh :p ;)

Eklenti 434932

Eklenti 434933

Eklenti 434934

bay tömürcek 20-08-2013 16:02

2 Eklenti(ler)
Dağçiçeği ablamın sayesinde kavuştuğum ve çok sevdiğim mor telgrafım ;)

Eklenti 434935

Eklenti 434936

bay tömürcek 20-08-2013 16:07

2 Eklenti(ler)
Bu yelkeni de Ali göndermişti tek dal halinde büyüyordu toprağını değiştirip bahçeye çıkardıktan sonra yavruladı inşallah gür bir yelkenim olucak bir de açtığını görsem çabucak ;)

Eklenti 434937

Eklenti 434938

bay tömürcek 20-08-2013 16:14

2 Eklenti(ler)
Bu yaprakları Denizli'ye gidceğim belli değilken dikmiştim çabucak yavruladılar ve yolculuğa hazır hale geldiler ;) Ayırma zamanları çoktan geldi ama ayrı ayrı saksılarda taşıması çok zor olucağından bunları topraklı olarak çıkartıp dondurma kutusuyla yanımda götürücem orda ayırır ayırır dikerim :p Oyüzden hala sıkış tepiş vaziyetteler ve 20 gün kadar daha bu vaziyette kalıcaklar mecburen ;)

Eklenti 434940

Eklenti 434941

bay tömürcek 20-08-2013 16:19

1 Eklenti(ler)
Son olarak petunyayla kapatalım iyi günler ;)

Eklenti 434942

turkankaragoz 20-08-2013 16:59

Hepsi birbirinden güzel tömürcek. Tebrik ederim seni.

bay tömürcek 20-08-2013 18:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1191513)
Hepsi birbirinden güzel tömürcek. Tebrik ederim seni.

Çok teşekkür ederim türkan ablacım beğenmene çok sevindim ;)

ıldır 20-08-2013 20:18

Tebrıkler...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184999)
Fatihcim foto çekmeye başlamışken senin sardunyayı da enden boydan bi çekiyim dedim ;) Bi bak bakalım endamını beğenicek misin?;) Gelirken getiricem bunu sana baya da yavru yapmış kökünden de gövdesinden de inşallah ben gelene kadar büyümez, getirdikten sonra büyüsün istediği kadar nakliyat açısından sıkıntı olur bu büyürse :p

Eklenti 430340

Eklenti 430341

Eklenti 430342

Bayramdı geziydi uzak kaldım sayfalardan...Hayırlı olsun okulun..İzmire komsu gelıyorsun demek..Eee bır haftasonu beklerız artık bizede..Bır turlu evde oturamadıgım için senden çiçeklerimi isteyemedim.Oysa aklım onlardaydı..Mısafırımızde cok oldu bu yaz..İzmir e gidemedımkı kargo beklıyeyım..Sen ne zaman gıdıyorsun Denızli ye..Yurt okul ev işini hallettınmı...Yeni yaşantın guzel olur inşallah...Tabıı evını çiçeklerini cok özliyeceksın ama hepimiz bu ayrılıkları yaşadık zaman zaman..Sonu guzel olsun...Bu arada bu gul sardunyaya iyi bak..Ne zamandır arıyorum..Bulamadım kimsede..Sendeki buyusunde bır dal bizede düser belki...Pazartesıden sonra sana bır gun mesaj atarımda sendeki emanetlerı teslim alırım inşalah...TEKRAR TEKRAR TEBRIK EDIYOR BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM....

bay tömürcek 20-08-2013 21:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ıldır (Mesaj 1191553)
Bayramdı geziydi uzak kaldım sayfalardan...Hayırlı olsun okulun..İzmire komsu gelıyorsun demek..Eee bır haftasonu beklerız artık bizede..Bır turlu evde oturamadıgım için senden çiçeklerimi isteyemedim.Oysa aklım onlardaydı..Mısafırımızde cok oldu bu yaz..İzmir e gidemedımkı kargo beklıyeyım..Sen ne zaman gıdıyorsun Denızli ye..Yurt okul ev işini hallettınmı...Yeni yaşantın guzel olur inşallah...Tabıı evını çiçeklerini cok özliyeceksın ama hepimiz bu ayrılıkları yaşadık zaman zaman..Sonu guzel olsun...Bu arada bu gul sardunyaya iyi bak..Ne zamandır arıyorum..Bulamadım kimsede..Sendeki buyusunde bır dal bizede düser belki...Pazartesıden sonra sana bır gun mesaj atarımda sendeki emanetlerı teslim alırım inşalah...TEKRAR TEKRAR TEBRIK EDIYOR BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM....

Çok teşekkür ederim abicim sağol ;) İzmire komşu geliyorum inşallah, görüşüp tanışmayı bende çok isterim nasip kısmet artık :) Senden haber gelmeyince vaktin olmadığını anladım zaten abi, hoş benimde hiç vaktim olmadı daha söz verdiğim kişiler kargo bekliyorlar burdan da söyliyim inanın köydeki işlerden fırsat bulup kargolarınızı gönderemiyorum ama vaktim olduğu ilk anda göndericem unutmuş değilim asla.

Çiçeklerimden ayrılmak çok üzdü beni ama menekşelerimden bir kaçını, ayırdığım yavru sabriyelerimi ve yavrulattığım yeni menekşelerimi götürücem oraya, babamı ikna ettim tek kişilik apartta kalıcam bi aksilik olmazsa şimdi onu ayarlamaya çalışıyoruz bakalım ;) Gül sardunyadan bu kargoda gönderirim abicim dalları var onun hatta bi teneke daha var ondan :) İyi akşamlar ;)

Cymbelina 20-08-2013 21:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1189791)
Cymbelina ablam upuzun cevap yazmıştım vakit geçmiş cevabı gönderince giriş yapın dedi yazdığım mesaj gitti kahroldum :(:( Şimdi çıkmam lazım en kısa zamanda cevabı vericem ablacım. :)

Aradan 5 gün geçmiş, başka mesajlar yazılmış ama mesajıma cevap yazmak için yeterli değil 5 gün anlaşılan...en kısa zaman daha uzun bir müddet sanıyorum.

bay tömürcek 20-08-2013 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1191599)
Aradan 5 gün geçmiş, başka mesajlar yazılmış ama mesajıma cevap yazmak için yeterli değil 5 gün anlaşılan...en kısa zaman daha uzun bir müddet sanıyorum.

Ablacım ne desen haklısın, o yazdığım uzun mesajı bidaha yazmaya elim ermedi lütfen kusuruma bakma hemen cevaplıyorum özür dilerim.:(

Cymbelina 20-08-2013 22:17

Bi daaa olmasın:)

Neyse, boşver. Baktım tam cevap yazıyordun, birden çıkmışsın, ters bir durum mu var? Ne bileyim, çok mu soru sordum, nedir?

bay tömürcek 20-08-2013 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1189510)
Nihayet, oku oku bitiremedim sayfaları.

Öncelikle tebrik ediyorum Tömürcekciğim, Allah başarılar versin.

...

Ablacım öncelikle teşekkür ederim senin hakkını ödeyemem sınav zamanı çok destek oldun bana. Ama ben o ara unutup son mesajına cevap yazamadım. Bu mesajında öyle oldu ablacım o akşam hemen cevap yazdım ama süre sorunu yüzünden mesajımı gönderemedim tekrar yazana kadar da sen geldin üzüldüm şimdi sakın aklına yanlış bişeygelmesin ablam eğer öyle olursa beni çok üzersin :(

Heyecanlıyım valla ne yalan söyliyim :p Malesef Fatihle aynı evde kalamıyoruz ama yurtta da kalmıcam inşallah babamı ikna ettim tek kişilik aparta zor da olsa razı oldu ve bu da demek oluyor ki çiçeklerimin bir kısmı da babam görmeden kaçak göçek benimle evime geliyorlar ;) Biletlerimi aldım geçen gün 4 eylülde gece binip 5 eylül sabahı ordayım bi aksilik olmazsa dersler de 16 sında başlıyor sanırım.

Çiçeklerimin çoğunu konu komşuya, eşe dosta ve forumdan bir kaç kişiye dağıttım ama kalanlar var tabi ki yine, siz gelin yeter ki ablalarım kalanlar da sizin olur. Kalan dediysem artıklar falan diye anlamayın sakın o kalanlar en kıymetliler vermeye kıyamadıklarım ;) Ama ben ceza falan istemiyorum, ben yine en güzel çoraplardan, akidelerimi ve misketlerimi isterim ona göre :p

Cevdetimin 2 kız 1 oğlu var maşallah sapsağlıklı ve yapyaramazlar :dilli: Hayvanlarıma da evdekiler bakıcaklar. Zaten bende bakımı zor bir hayvan yok tavuk, ördek, hindi, kedi bunlar da köydeki başlıca ihtiyaçlar olduğundan bir nevi bakmak zorundalar.

Sardunyalarım da o balkondaki rafta ama balkon 2 gözlü, petunyalarım diğer gözdeki rafta, sardunyalar yine aynı yerindeler yani.

Arkadaşlık konusunda aklın kalmasın ablacım merak etme temkinli davranıcam bu konuda. Gerçekten ortalık fırsatçı kaynıyor.

Mevlüt iptal olur mu hiç, önce ben gidiyorum diye Sakaryada yapıcaz mevlütü sonra da Denizlide ev mevlütü yapıcaz mevlütler ikiye katlandı patpatla da çeyizimi götürcez :p

Estağfurullah ablam ne yüzsüzlüğü alabildiğim tohumları alırım sizin için. O sorduğun çiçeğin ismini bilmiyorum ablacım ezan çiçeğine benziyor aynı aşırı çoğalan birşey. Boyu 30 cm kadar oluyor ve bir tek baharda açıyor kısa bir süre. O kasım patına da bizim burda kuzu göbeği deniyor. Galiba tohumla çoğalıyor olmalı ki heryerden fideleri çıkıyor baharda. Kokusu da çok hoş kasımpatını andırıyor. Umarım atladığım birşey olmamıştır ablacım. Ve tekrar özür dilerim beklettiğim için aklına sakın yanlış bişey gelmesin abla iyi akşamlar...

ıldır 21-08-2013 19:17

Merhaba....

Evden sevdıklerınden ve çiçeklerinden ayrılmak zor olsada senın gelecegın ıcın gereklı bu ayrılıklar..Eminim çiçeklerine bakacak gönulluler vardır..Sende telefonum var.. Hem kargoyu gönderırken hemde İzmire gelecegın zaman bır *** dersen senınle tanısmak bızıde memnun edecek..Ege bölgesi çiçek acısından zengındır..Sizin muhabbet çiçeğiniz yok yanlız bızde.. Yınede burada farklı renkler ve kokular bulacaksın emınım.. Her tatılde eve gıderken mınık bır saksı götürürsün artık..Senın zaman kısıtlı..o yuzden sen bana degıl ben sana göre ayarlıyayım kargo ısını... göndermezden bır gun önce mesaj at..İzmire gelır teslım alırım.. çünkü bu yıl yazlıktan henuz bırsey anlamadım..mumkun oldugunca gec dönucem İzmir e..Haberlerını beklıyorum..Sonsuz başarılar...

rukiyeözgür 21-08-2013 20:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1190466)
Teşekkür ederim rukiye ablacım özlettin kendini :)

Canım benim harika çiçekler maşallah Denizliye gideceğini duyunca daha bir sevindim :) Fatih'e selamlar..:D Benim iş güç çocuk derken pek uğrayamaz oldum buralara..Sen gidince Cevdet ne olacak üzülmez mi :(

sonkez 21-08-2013 21:58

Menekşelerin çoşmuş maşallah...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025