![]() |
Alıntı:
Abi evet benim zamanım kısıtlı ama sen de yazlıktasın. Şöyle yapalım mı? Sen bana ordaki ptt şubesinin adresini ver ben kargoyu şubeye göndereyim ordan istediğin bir gün gider alırsın şubede 1 hafta bekliyor kargolar. Şimdi adrese göndersem sen kargonun geleceği gün eve geliceksin ama tam dedikleri gün gelmeyebiliyor. Bana kalsa şube işi daha garanti, şubeye geldiğinde gider alırsın kargonu ne dersin abicim uyar mı sana? |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kılıçlarımın kökünü kurt yedi bende kestim ama atmaya kıyamadım. Balkona köşeye sürahinin içine koymuştum bi baktım anaa kılıçlarım doğurmuuşş oleeyy diyerek sevinç çığlıkları atarkene hemen büyük bi saksı ayarlayıp kılıçlarımı diktim ;) Ayşe ablacığıma çok teşekkür ediyorum o getirmişti bana bu saksıları :p Çok seviyorum kılıçların dolu dolu görünen saksılarını oyüzden 4 tanesini bi yere diktim ;)
Eklenti 435759 Eklenti 435760 Eklenti 435761 Eklenti 435762 |
4 Eklenti(ler)
Bahçede diktim kılıçlarımı sonra kalıcı yerlerine aldım ;) İlk iki fotoğraf bahçedeki kanepenin üzerinde, diğer ikisi de artık onların yaşayacakları yer olan balkon kapısının önündeki sehpada :p Orası gayet aydınlık ve bol güneş alıyor kılıçların çok seveceğini düşünüyorum hem salona da çok yakıştırıyorum kılıçları ;)
Eklenti 435765 Eklenti 435766 Eklenti 435767 Eklenti 435768 |
kardeşim mum çiçeğin güzel büyümüş maşşah bende bi o yok
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Çingenenin hava atıcak bişeyi kalmayınca döner döner şalvarını gösterirmiş, benimki de o hesap çiçekler azalınca dönüp dolaşıp petunyalarımı gösteriyorum size :p Ama çok güzel değiller mi? ;) Maşallah bu ara birkaçı coştu ;)
Eklenti 436300 Eklenti 436301 Eklenti 436302 Eklenti 436303 Eklenti 436304 |
4 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarım çok çalışkanlar maşallah ;)
Eklenti 436305 Eklenti 436306 Eklenti 436307 Eklenti 436308 |
4 Eklenti(ler)
Muhabbet çiçeğimin maşallahı var değil mi? ;):p
Eklenti 436312 Eklenti 436313 Eklenti 436314 Eklenti 436315 |
3 Eklenti(ler)
Çingene şalvarımı çok özlicem hoş bütün çiçeklerimi özlicem ama napalım gitmek zorundayım zorunlu görev benimkisi dedim üzülmiceklerine söz verdiler çiçeklerim ;)
Eklenti 436318 Eklenti 436319 Eklenti 436320 |
3 Eklenti(ler)
Valla nazara inanırım ve nazardan çok korkarım. Nazar insanı mezara, hayvanı kazana götürür derler bizim burda. 2 tane çilli begonyam vardı biri çok gösterişliydi diğeri okadar değildi. Gelip geçerken bakıp bakıp seviyodum nazarım değdi çiçeğe bigün tarladan geldim baktım camdan aşağı düşmüş paramparça olmuş. Ne üzüldüm anlatamam size. Budadım güzelce maşallah taptaze sürgün verdi bir sürü, üzüntüm biraz olsun sevince dönüştü ;)
Eklenti 436321 Eklenti 436322 Eklenti 436323 |
3 Eklenti(ler)
Fesleğensiz olur mu hiç ;) Her sene ekerim illaki kokusuna bayılıyorum ;)
Eklenti 436324 Eklenti 436325 Eklenti 436326 |
Seni çok iyi anlıyorum tömürcek. Yıllarca gözüm gibi baktığım hatta merkezi ısıtmada problem çıkınca kış günü üşümesinler diye çözüm aradığım çiçeklerimi eve getirdiğim el kadar kedim mahvetti. 3-5 yıl bir dal çiçek yetiştirtmedi bana. Şimdi 8 yaşında hala çiçeklerimi kıskansa da araba çarptığı için arka bacağı sakat olduğundan pek bulaşmıyor. Bende gönlümce yetiştirebiliyorum. Sizin gibi yeşilden uzak duramıyorum.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 436331
Oğlum efe sizinle tanıştırayım. Kendisi dağıtılacak her türlü saksıyı itina ile dağıtır. Beraber dağıtalım demek için sayfana konuk geldi. |
Ay ben bayıldım buna ablacım ;) Bende hep şöyle uzun tüylü kedim olsun isterim :p Belki ilerde kendime ait bir evim olursa kedi de alırım, kedileri çok seviyorum :p Efe de efe yani bakışın sertliğine bakın :p
|
Çok tatlıdır benim oğluşlarım. Birde dumanımız var. O tam ev kedisi. Ver yesin ört uyusun şımarsın uyurken yanına yerleşsin. Tavsiye ederim. Ben hiç sevmezken kedileri eşim istediği için aldım. Şimdi onları bırakıp bir gece bir yere gidemiyorum. Ya hep birlikte **** evde. Biraz sonra küçük oğlum da misafir olur sana madem çok seviyorsun.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 436332
Küçük oğlum duman. O sen izin versen de hiçbir şeyi dağıtmaz. Onu sev diye konuk getirdim sana. |
Bu sevilmez mi ablacım ya ;) Ben bunu mıncıklaya mıncıklaya severim :p Hele mutlu olunca mırıldamaları yok mu beni benden alıyor ;) Yok yok bu böyle olmıcak acaba apartta kedi beslemek serbest mi ben hemen bi kedi alıyım serbestse ;) Denizlili arkadaşlara duyrulur bana bir adet sevimli erkek yavru kedi hediye etmek isteyen var mı acaba gözüm gibi bakıcağımdan şüpheniz olmasın ;)
|
Sen önce git güzel güzel okulunu bitir. Güzel bir iş bul ondan sonra al kediyi. Evde kedi bakmak masraflı bir iş veterineri maması ailen senimi okutacak kedinemi bakacak.
|
Alıntı:
|
Kalp kalbe karşıymış aynen öyle. Ben yine paylaşırım seninle okurken efe ile dumanı sen merak etme. Bu kadar güzel çiçeklerin olduğu sayfalara sade çiçek olmaz hayatımızı güzelleştiren diğer güzelleride paylaşmak lazım.
|
gerçekten maşallah çok güzel açmışlar
|
Alıntı:
|
teşekkürler zaten uzun süredir takip ediyorum bütün arkadaşların sayfalarını elleriniz dert görmesin çok güzel yetiştirmişsiniz çiçeklerinizi
|
Çiçeklerine kocaman bir maşallah. Muhabbet çiçeğin çok güzel. Bende istiyorum ondan :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025