![]() |
Bende çok seviyorum pervane çiçekli yasemini. Bende bi tane var ama daha görmedim çiçeğini, o denenle anlamadım pervanemi değilmi. İnşallah tutmuştur yaseminin güzel kardeş:)
|
tömürcek masallah denizliyi de yesertmissin çok begendim
|
Alıntı:
|
Günaydın sevgili kardeşim. Ablana adresini mesajla bildirir misin? Biraz çelik dikelim. Zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömürcekcim nasılsın? Yarın sabah sınavın dersin var mı bilmiyorum ama Mehmetçik Mahallesindeki çarşamba pazarını gezmelisin bence. Annem geçen hafta seracıların geldiklerini söyledi. Çeşit çeşit çiçekler varmış. Ben de geçen sene bir sürü bitkiyi hem de çok uygun fiyata bulmuştum orada. Sevgiler...
|
Merhaba bay tömürcek ben bu formda daha yeniyim sayfalarda dolaşırken senin sayfanı gördüm, gördüm ama gözlerime inanamadım sen tam bir çiçek seversin, harikasın hele, hele menekşelere olan merakın çok dikkatimi çekti çünki bende tam bir menekşe severim ama senin kadar olmamın mümkünü yok, merak ettiğim bir konu var bukadar çok çiçeğe nasıl bakıyorsun onları tek, tek sulama çok zamanını almıyormu? Seni tanıdığıma çok sevindim yeni paylaşımlarını merakla bekliyorum ANKARADAN Selamlar
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Seçim için Sakarya'ya gittiğimde çiçeklerimin fotoğraflarımı çektim ;) Babannem bakmış emanetlerime :p Açelyaya ara ara limon tuzlu ya da sirkeli su dökmesini tembihlemiştim yapmış babannem ve sonuç ;)
Eklenti 480336 Eklenti 480337 Eklenti 480338 Eklenti 480339 Eklenti 480340 |
2 Eklenti(ler)
sedum palmerim de açmış bayıldım bu seneki haline geçen sene bukadar değildi ;)
Eklenti 480341 Eklenti 480342 |
3 Eklenti(ler)
Sabriyemi çürür diye baya bi susuz bırakmışlar :( Oda yapraklarını dökmüş az az sık sulamalarını söyledim biraz kendini toparlamış kel mel çiçeklenmiş yine ;)
Eklenti 480343 Eklenti 480344 Eklenti 480345 |
3 Eklenti(ler)
Bu mum çiçeğini geçen sene tuya abla göndermişti öyle hızlı çıktı ki maşallah geçen sene 4 5 ayda çiçek sapı verip kışa girmeden bi çiçek sapı daha vermişti şimdi baktım 2 çiçek sapı daha çıkarmış, çiçeğini görmek de nasip olur inşallah :p
Eklenti 480346 Eklenti 480347 Eklenti 480348 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Yaseminim boyuna posuna bakmadan çiçeğe durmuş bir sürü tomurcuk yapmış çok sevindim ;)
Eklenti 480351 Eklenti 480352 |
2 Eklenti(ler)
Gerçek adını gene unuttum bu çiçeğin :( Ağaç küpelisi diyolar bizim orda yine çiçek açıcak tomurcuk yapmış ;)
Eklenti 480353 Eklenti 480354 |
3 Eklenti(ler)
Ortancalarım yeşermişler inşallah bol çiçek açarlar yine bu sene ;) Kış ortancam da bu yaz sıcaklardan börtmüştü ama kendine gelmiş kışın :p Her ne kadar çiçek açmamasına üzülsem de ölmemesine sevindim böyle büyümüş görünce onu :p
|
Maşallah maşallah Tömürcek'ciğim hepsine bayıldım:) açelya ne kadar muhteşem olmuş öyle. Bir çay bardağı suya hangi ölçüde sirke ya da limon tuzu
eklenebilir? bu arada benim sabriyemde tık yok. çiçekten geçtimde, yaprak bile yapmıyor bu velet:( |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Mart çiçeklerimiz açmış ;) Annem bayılır bunlara her sene böler böler diker her yere :p Daha çok renk çeşitimiz vardı ama yazın sıcaklara dayanamadı çoğu :(
Eklenti 480363 Eklenti 480364 Eklenti 480365 Eklenti 480366 |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda aşısız olanlar. Pembe olanı babannem dikmiş yarım asırlık var yaşı :D Sarı olanı da ben ilk okula giderken komşudan alıp dikmiştim ;)
Eklenti 480370 Eklenti 480371 |
Sevgili tömürcek maşallah ne kadar güzel olmuş çiçeklerin. Hangisi daha güzel olmuş diye düşündüm önce açelya dedim, sonra milli dedim sonra da hepsi birbirinden güzel maşallah!..
|
Alıntı:
|
:D Maşallah de!..
Yeni yeni anladım ki milli ye Sabriye diyorsunuz. Ben de onu bu hafta içersinde kısmet ise bölmeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim. Elimde minik fide halinde açelya var yazın nasıl koruyabilirim de daha geliştirebilirim diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sabriyelerimin saksısını değiştirdim bugün ;) Maşallah büyümeye başladılar abilerini hiç üzmüyolar :p
Eklenti 480531 Eklenti 480532 Eklenti 480533 Eklenti 480534 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Enes seni çiçek prof. olarak ilan ediyorum özellikle de uzman olduğun alanı da menekşeler seçtim :) senin çiçeklere karşı ilgili olmaman olamazdı bence çünkü ailen ve yakın çevrendeki herkes çiçekle ilgileniyor ne güzel şanslısın bence :) ben eşimin teyzesinin bakamadığı çiçekleri bana taşımasından sonra çiçeklerle acemice ilgilenmeye başlayan çömez birisim ve seni gerçekten takdir ediyorum. Sana ve çiçeklerine nazar değmesin cok sık giremediğim için siteye (kpssye hazırlanıyorum) sayfanı yeni keşfettim ve tek tek çiçeklerini incelemeye çalıştım ve hayran kaldım, senin gibi çiçeksever birisi ile tanıştığım için de kendimi şanslı bir birey sayıyorum. Seninkiler kadar olmasına imkan yok çiçeklerimin parmak sayımı gecmezler ama atanırsam ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ... çiçek sevdası başka bişeymiş onu öğrendim kısa zamanda sabah kalkar kalmaz yanlarına koşmak onların cılız gelişimlerine ortak olmak hergün muazzam bir duygu... Çiçekleri sevmeyenleri ve onlara bakmayıp atanları anlayamıyorum artık... Sanırım ben de bir çiçek sever oldum sayenizde iyi ki varsınız ...Teşekkürler.
|
Alıntı:
bu forumda en güzel insan için yazılmış en güzel sözler bunlar. Tömürcek için bizlerin yazmayı beceremediği sözleri yazdınız. Tömürce ğe ve size sonsuz teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025