agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

hira 23-03-2014 23:29

Bende çok seviyorum pervane çiçekli yasemini. Bende bi tane var ama daha görmedim çiçeğini, o denenle anlamadım pervanemi değilmi. İnşallah tutmuştur yaseminin güzel kardeş:)

heva 25-03-2014 20:15

tömürcek masallah denizliyi de yesertmissin çok begendim

bay tömürcek 25-03-2014 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heva (Mesaj 1263315)
tömürcek masallah denizliyi de yesertmissin çok begendim

Heva ablam sayfama hoş geldin uzun zamandır göremiyordum seni çok sevindim :) Bırakamadım çiçeklerimi Sakarya'da taşıyabildiğim kadarını Denizli'ye getirdim şimdi herşeye burdan devam :)

Günüm 26-03-2014 05:57

Günaydın sevgili kardeşim. Ablana adresini mesajla bildirir misin? Biraz çelik dikelim. Zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.:)

heva 29-03-2014 21:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1263385)
Heva ablam sayfama hoş geldin uzun zamandır göremiyordum seni çok sevindim :) Bırakamadım çiçeklerimi Sakarya'da taşıyabildiğim kadarını Denizli'ye getirdim şimdi herşeye burdan devam :)

hoş buldum.kızıma kardes beklıyorum ıs hayatı vs.. giremedim.azmine hayranım ıyı yapmışsın yasıtların bos bos vakit harcıyor sokaklarda.

bay tömürcek 01-04-2014 12:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heva (Mesaj 1265000)
hoş buldum.kızıma kardes beklıyorum ıs hayatı vs.. giremedim.azmine hayranım ıyı yapmışsın yasıtların bos bos vakit harcıyor sokaklarda.

Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin ablacım, analı babalı büyütsün :) Söz vermiştim bu sayfada ablacım imkanım el verdikçe asla vazgeçmicem bu işten :)

gokcegokce 01-04-2014 18:11

Tömürcekcim nasılsın? Yarın sabah sınavın dersin var mı bilmiyorum ama Mehmetçik Mahallesindeki çarşamba pazarını gezmelisin bence. Annem geçen hafta seracıların geldiklerini söyledi. Çeşit çeşit çiçekler varmış. Ben de geçen sene bir sürü bitkiyi hem de çok uygun fiyata bulmuştum orada. Sevgiler...

06dilek 02-04-2014 15:05

Merhaba bay tömürcek ben bu formda daha yeniyim sayfalarda dolaşırken senin sayfanı gördüm, gördüm ama gözlerime inanamadım sen tam bir çiçek seversin, harikasın hele, hele menekşelere olan merakın çok dikkatimi çekti çünki bende tam bir menekşe severim ama senin kadar olmamın mümkünü yok, merak ettiğim bir konu var bukadar çok çiçeğe nasıl bakıyorsun onları tek, tek sulama çok zamanını almıyormu? Seni tanıdığıma çok sevindim yeni paylaşımlarını merakla bekliyorum ANKARADAN Selamlar

bay tömürcek 02-04-2014 15:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek (Mesaj 1266150)
Merhaba bay tömürcek ben bu formda daha yeniyim sayfalarda dolaşırken senin sayfanı gördüm, gördüm ama gözlerime inanamadım sen tam bir çiçek seversin, harikasın hele, hele menekşelere olan merakın çok dikkatimi çekti çünki bende tam bir menekşe severim ama senin kadar olmamın mümkünü yok, merak ettiğim bir konu var bukadar çok çiçeğe nasıl bakıyorsun onları tek, tek sulama çok zamanını almıyormu? Seni tanıdığıma çok sevindim yeni paylaşımlarını merakla bekliyorum ANKARADAN Selamlar

Sayfama hoş geldin dilek abla :) Evet dediğin gibi çiçekleri çok fazla seviyorum ve menekşeler benim için apayrı bi dünya ;) Sevdiğim için onlar bana iş gibi gözükmüyolar, onları tek tek sulamak, saksı değiştirmek ya da bakımlarını yapmak yormak yerine dinlendiriyor beni :p yeni paylaşımlarım olacak fotoğrafları çektim ilk fırsatta yüklicem hepsini :p Sakarya ve Denizli'den de ben selam ediyorum :)

bay tömürcek 02-04-2014 22:38

5 Eklenti(ler)
Seçim için Sakarya'ya gittiğimde çiçeklerimin fotoğraflarımı çektim ;) Babannem bakmış emanetlerime :p Açelyaya ara ara limon tuzlu ya da sirkeli su dökmesini tembihlemiştim yapmış babannem ve sonuç ;)

Eklenti 480336

Eklenti 480337

Eklenti 480338

Eklenti 480339

Eklenti 480340

bay tömürcek 02-04-2014 22:41

2 Eklenti(ler)
sedum palmerim de açmış bayıldım bu seneki haline geçen sene bukadar değildi ;)

Eklenti 480341

Eklenti 480342

bay tömürcek 02-04-2014 22:48

3 Eklenti(ler)
Sabriyemi çürür diye baya bi susuz bırakmışlar :( Oda yapraklarını dökmüş az az sık sulamalarını söyledim biraz kendini toparlamış kel mel çiçeklenmiş yine ;)

Eklenti 480343

Eklenti 480344

Eklenti 480345

bay tömürcek 02-04-2014 22:53

3 Eklenti(ler)
Bu mum çiçeğini geçen sene tuya abla göndermişti öyle hızlı çıktı ki maşallah geçen sene 4 5 ayda çiçek sapı verip kışa girmeden bi çiçek sapı daha vermişti şimdi baktım 2 çiçek sapı daha çıkarmış, çiçeğini görmek de nasip olur inşallah :p

Eklenti 480346

Eklenti 480347

Eklenti 480348

bay tömürcek 02-04-2014 22:56

2 Eklenti(ler)
Ana yüreğim saksıyı doldurmuş :p

Eklenti 480349

Eklenti 480350

bay tömürcek 02-04-2014 22:59

2 Eklenti(ler)
Yaseminim boyuna posuna bakmadan çiçeğe durmuş bir sürü tomurcuk yapmış çok sevindim ;)

Eklenti 480351

Eklenti 480352

bay tömürcek 02-04-2014 23:02

2 Eklenti(ler)
Gerçek adını gene unuttum bu çiçeğin :( Ağaç küpelisi diyolar bizim orda yine çiçek açıcak tomurcuk yapmış ;)

Eklenti 480353

Eklenti 480354

bay tömürcek 02-04-2014 23:07

3 Eklenti(ler)
Ortancalarım yeşermişler inşallah bol çiçek açarlar yine bu sene ;) Kış ortancam da bu yaz sıcaklardan börtmüştü ama kendine gelmiş kışın :p Her ne kadar çiçek açmamasına üzülsem de ölmemesine sevindim böyle büyümüş görünce onu :p

hira 02-04-2014 23:07

Maşallah maşallah Tömürcek'ciğim hepsine bayıldım:) açelya ne kadar muhteşem olmuş öyle. Bir çay bardağı suya hangi ölçüde sirke ya da limon tuzu
eklenebilir? bu arada benim sabriyemde tık yok. çiçekten geçtimde, yaprak bile yapmıyor bu velet:(

bay tömürcek 02-04-2014 23:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1266308)
Maşallah maşallah Tömürcek'ciğim hepsine bayıldım:) açelya ne kadar muhteşem olmuş öyle. Bir çay bardağı suya hangi ölçüde sirke **** limon tuzu eklenebilir? bu arada benim sabriyemde tık yok, çiçekten geçtimde, yaprak bile yapmıyor bu velet:(

Teşekkürler ablacım beğenmene sevindim ;) Valla hira abla ben bardak ölçüsü yapmıyorum kocaman sürahiye yapıyorum suyu açelyayı menekşelerimi bazen de mum çiçeklerimi bu suyla suluyorum. Ölçüsü şu, dilini suya değdirdiğinde hafiften ekşi tadını aldın mı tamamdır mayhoş olsun suyun tadı yeter fazlası yakar belki köklerini. Sabriyeye kışın yaprak döktürmemen lazım abla sonra yapraklanması çok uzun sürüyor. Sıcak bi odada pencere kenarında dursun yaprak dökmüyor. Benimkiler geçen sene odamdaydı bu sene malesef salonda soğukta ve susuz da kalınca yaprak dökmüş hala yapraktan eser yok çiçek açıyor ama.

bay tömürcek 02-04-2014 23:19

4 Eklenti(ler)
Mart çiçeklerimiz açmış ;) Annem bayılır bunlara her sene böler böler diker her yere :p Daha çok renk çeşitimiz vardı ama yazın sıcaklara dayanamadı çoğu :(

Eklenti 480363

Eklenti 480364

Eklenti 480365

Eklenti 480366

bay tömürcek 02-04-2014 23:23

2 Eklenti(ler)
Bunlarda aşısız olanlar. Pembe olanı babannem dikmiş yarım asırlık var yaşı :D Sarı olanı da ben ilk okula giderken komşudan alıp dikmiştim ;)

Eklenti 480370

Eklenti 480371

YeniGine 02-04-2014 23:26

Sevgili tömürcek maşallah ne kadar güzel olmuş çiçeklerin. Hangisi daha güzel olmuş diye düşündüm önce açelya dedim, sonra milli dedim sonra da hepsi birbirinden güzel maşallah!..

bay tömürcek 02-04-2014 23:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1266323)
Sevgili tömürcek maşallah ne kadar güzel olmuş çiçeklerin. Hangisi daha güzel olmuş diye düşündüm önce açelya dedim, sonra milli dedim sonra da hepsi birbirinden güzel maşallah!..

Teşekkür ederim yenigine ablacım ;) Açelyamı öyle görünce ağzım açık kaldı valla. Çünkü babannem onu donar diye salona almış koyduğu yer de en kuytu karanlık biyer yapraklarını dökmüştü orda ben de ısıtılmayan odanın penceresine koydum iç tarafa orda durunca coşmuş çok sevindim bukadar açmasına ;) Sabriyem ağaç gibiydi yemyeşil malesef pek iyi bakamamışlar yaprak kalmamış garibimde ama gene de çiçek açıyor çok vefakar ;)

YeniGine 03-04-2014 00:08

:D Maşallah de!..
Yeni yeni anladım ki milli ye Sabriye diyorsunuz. Ben de onu bu hafta içersinde kısmet ise bölmeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim.
Elimde minik fide halinde açelya var yazın nasıl koruyabilirim de daha geliştirebilirim diye düşünüyorum.

bay tömürcek 03-04-2014 21:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1266351)
:D Maşallah de!..
Yeni yeni anladım ki milli ye Sabriye diyorsunuz. Ben de onu bu hafta içersinde kısmet ise bölmeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim.
Elimde minik fide halinde açelya var yazın nasıl koruyabilirim de daha geliştirebilirim diye düşünüyorum.

Maşşallah kırk bir buçuk kere :D Evet yenigine ablacım sabriye denir bizim orda miliye ;) Bölebilirsin abla hiç sorun olmaz :) Açelyanı serin gölge biyere koyup ara ara ekşili suyla sula abla ben öle geçirdim yazı.

bay tömürcek 03-04-2014 21:11

4 Eklenti(ler)
Sabriyelerimin saksısını değiştirdim bugün ;) Maşallah büyümeye başladılar abilerini hiç üzmüyolar :p

Eklenti 480531

Eklenti 480532

Eklenti 480533

Eklenti 480534

bay tömürcek 03-04-2014 21:14

2 Eklenti(ler)
Mum çiçeğim de büyümeye başladı ;)

Eklenti 480535

Eklenti 480536

bay tömürcek 03-04-2014 21:17

2 Eklenti(ler)
Menekşelerimin hemen hepsinde tomurcuk var :p

Eklenti 480537

Eklenti 480538

beyaz-papatya 04-04-2014 00:39

Sevgili Enes seni çiçek prof. olarak ilan ediyorum özellikle de uzman olduğun alanı da menekşeler seçtim :) senin çiçeklere karşı ilgili olmaman olamazdı bence çünkü ailen ve yakın çevrendeki herkes çiçekle ilgileniyor ne güzel şanslısın bence :) ben eşimin teyzesinin bakamadığı çiçekleri bana taşımasından sonra çiçeklerle acemice ilgilenmeye başlayan çömez birisim ve seni gerçekten takdir ediyorum. Sana ve çiçeklerine nazar değmesin cok sık giremediğim için siteye (kpssye hazırlanıyorum) sayfanı yeni keşfettim ve tek tek çiçeklerini incelemeye çalıştım ve hayran kaldım, senin gibi çiçeksever birisi ile tanıştığım için de kendimi şanslı bir birey sayıyorum. Seninkiler kadar olmasına imkan yok çiçeklerimin parmak sayımı gecmezler ama atanırsam ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ... çiçek sevdası başka bişeymiş onu öğrendim kısa zamanda sabah kalkar kalmaz yanlarına koşmak onların cılız gelişimlerine ortak olmak hergün muazzam bir duygu... Çiçekleri sevmeyenleri ve onlara bakmayıp atanları anlayamıyorum artık... Sanırım ben de bir çiçek sever oldum sayenizde iyi ki varsınız ...Teşekkürler.

YeniBON 04-04-2014 01:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi beyaz-papatya (Mesaj 1266697)
sevgili enes seni çiçek prof. Olarak ilan ediyorum özellikle de uzman olduğun alanı da menekşeler seçtim :) senin çiçeklere karşı ilgili olmaman olamazdı bence çünkü ailen ve yakın çevrendeki herkes çiçekle ilgileniyor ne güzel şanslısın bence :) ben eşimin teyzesinin bakamadığı çiçekleri bana taşımasından sonra çiçeklerle acemice ilgilenmeye başlayan çömez birisim ve seni gerçekten takdir ediyorum. Sana ve çiçeklerine nazar değmesin cok sık giremediğim için siteye (kpssye hazırlanıyorum) sayfanı yeni keşfettim ve tek tek çiçeklerini incelemeye çalıştım ve hayran kaldım, senin gibi çiçeksever birisi ile tanıştığım için de kendimi şanslı bir birey sayıyorum. Seninkiler kadar olmasına imkan yok çiçeklerimin parmak sayımı gecmezler ama atanırsam ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ... çiçek sevdası başka bişeymiş onu öğrendim kısa zamanda sabah kalkar kalmaz yanlarına koşmak onların cılız gelişimlerine ortak olmak hergün muazzam bir duygu... çiçekleri sevmeyenleri ve onlara bakmayıp atanları anlayamıyorum artık... Sanırım ben de bir çiçek sever oldum sayenizde iyi ki varsınız ...teşekkürler.

bu forumda en güzel insan için yazılmış en güzel sözler bunlar.
Tömürcek için bizlerin yazmayı beceremediği sözleri yazdınız.

Tömürce ğe ve size sonsuz teşekkürler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025