![]() |
4 Eklenti(ler)
Evin en mutluları sabriyelerim güneşin tadını en çok çıkaran onlar ;)
Eklenti 588642 Eklenti 588643 Eklenti 588644 Eklenti 588645 |
4 Eklenti(ler)
Sakaryanın en çok yetiştirilen çiçeği nedir deseniz ilk göstereceğim çiçek bu :D Olmayan yok nerdeyse. Herkes çok sever çok önem gösterir buna :D Köydeki çingene şalvarı bu sene 4 yaşında her bahar derin budama yapılıp yeniden tazeleniyor. Bu sene iyice yaşlanmış dalları sarkıp saksıyı kaplamış annem de taburenin üzerine almış ;)
Eklenti 588646 Eklenti 588647 Eklenti 588648 Eklenti 588649 |
3 Eklenti(ler)
Evde kaç saksı mum çiçeğim var bilmiyorum. Atmaya kıyamadıklarım hep duruyor. Diatomite diktim iki saksı biri tomurcukta maşallah ;)
Eklenti 588650 Eklenti 588651 Eklenti 588652 |
5 Eklenti(ler)
Atlasları mı da içeri aldım malum havalar soğudu inşallah kışı atlatırım çürümeden. Yılan kaktüslerim kışı balkonda geçircekler. Bu sukulentimde de tomurcuk var çiçeğini ilk defa görücem. Bunlar da mutfakta duran çilli begonyayla söğüt begonyası.
Eklenti 588653 Eklenti 588654 Eklenti 588655 Eklenti 588656 Eklenti 588657 |
1 Eklenti(ler)
Yeşillik de halinden memnun köşede oturuyo kendi halinde büyümesi yavaş malesef ki. Ama çok arsız ve sorunsuz bi çiçek ne çok suladın der ne susuzum. Her halukarda yaşıyo :D
Eklenti 588658 |
Maşallah hepsi birbirinden güzeller bol çiçekli günler dileğiyle.
|
Yeni evinizde bol çiçekli bol güneşli günler dilerim.
|
Bütün çiçekleriniz harika.Özellikle sabriyeler ve mum çiçekleri benim favorim sürekli cam önünde güneş alır vaziyetdemi duruyor. Maşallah çok güzel çiçekleri var.İnşallah benim sabriyemde en kısa zamanda gelişir.Her defasında sayfanı zevkle geziyorum.Yeni evinde güle güle otur sevgiler.
|
Hepsi birbirinden harika :D Sizinde eviniz hep çiçeklerle dolu :D
|
Maşallah,eviniz tam çiçeklerinize göre olmuş,pencere önleri harika olmuş,özellikle de sabriyeler ve tabii menekşeler.Güle güle oturun,güle güle büyütün.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Allah Allah,bak sen menekşelere,böyle şehir ayrımı yapıyorlar öyle mi?Neyse siz bir yolunu bulur menekşeleri ikna edersiniz.Derslerinizde de başarılar.
|
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek hoşgelmişsin, seni gördüğüme sevindim. Yeni evinde güle güle otur ve sanki bu evin çiçeklerin için daha güzel gibi geldi bana.
Yine çiçeklerinin maşallahları var, daim olsun. Rastgelsin inşallah... |
Merhabalar Sayın bay tömürcek ben bu millilere bayıldım o kadar güzel açmışlar bütün çiçekleriniz çok güzel bendede var bir saksı penceremizin mermerleri dar olduğuna birde kalorifer oldoğuna pencereye yakın bir masaya koydum flörasan işıkla yapay ışık veriyorum çiçekleri önceki gibi solgun değil sonuç bayağı sevindirici ama seninkiler çok keyifli birde mum çiçeklerini merak ettim onlar güneşmi sever beni bilgilendirirseniz memnun olurum Saygılarımla.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayınbay tömürcek verdiğiniz bilgilere candan teşekkür ederim Saygılarımla .
|
Üşenmeden tekrar tekrar baktığım sayfa sizin sayfanız oldu herhalde, Çiçeklerinizin maşallahı var gerçekten ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömürcek Enes çok güzel olmuş her şey. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025