![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu yılki sürprizim gelincik oldu; Nasıl oldu da geldi bilmiyorum ama çok mutlu oldum, beyaz gelinciği ilk kez görüyorum kırmızının da bu kadar büyüğünü :eek:...
|
Sizin terasa güzel bir acer palmatum yakışır bence :)
Aksa fidanlığına uğramıyor musunuz hiç? :) |
4 Eklenti(ler)
Sardunyalar beni sevmeye başladı galiba, yaşatamadığım bitkiler arasındaydı nihayet bana gülmeye başladılar. Bunu kendisiyle gurur duyduğum genç arkadaşımız sevgili tömürcek'in değerli tavsiyelerine borçluyum:)...
|
Sevgili berçin merhaba, yaşgünü toplantısından sonra sanırım ilk kez görüyorum seni. En son ağaçlar.net'in yaş günü toplantısında görmüş idim seni. Çok da sevindim, çok da duygulandım.
Sevgili berçin amarallislerin maşallah harika açmışlar, çok güzeller... Dün Sayın alys'dan bana da amarallis kargosu geldi ve hemen diktim, heyecan ve merakla bekliyorum çiçeklerini görebilirim inşallah. Gelinciğe gelince gönlü güzel berçin senin terasında beyazı da olur, büyüğü de olur elbet, hiç şaşırmadım. Sardunyalarına maşallah, seni sevmeye başlamışlar böyle olmuşlar kimbilir tam sevince nasıl olacaklar; onu da merak ederim. Ellerine, gönlüne sağlık... |
Alıntı:
2 |
Alıntı:
Okulun kapanmasına az kaldı Berçin hanım, Ramazan'dan evvel gelebilseniz ne iyi olur, çaylar içer sohbetler ederiz keyifli keyifli.. ;) Rengarenk Amarylisleriniz harika açmışlar, bir kaç uzak fotoğraf ekleyebilirsiniz? Küpelileriniz ne alem de? :) |
sevgili berçin bu ne güzel amarylis maşallah kat kat açmış. nerden aldın? harikalar hiç böyle katlısını görmedim.bende kırmızı bildiğimiz amarylis var. iki yıldır açtıramıyorum.sebebini bilmiyorum.yeni yeni yapralkarını çıkartıyor.çiçeğini ne zaman açar bilmiyorum.ellerine sağlık canım hepsi çok güzel.sevgiler.....
|
Evet, Samsun'da diye biliyorum.. Uygun fiyatlarla acer bulunabilen fidanlıklardan diye yazılmıştı forumda..
Japon akçaağaçlarının çoğu türü saksıda yetiştirme için çok uygun.. Alıntı:
|
[QUOTE=YeniGine;1279621]Sevgili berçin merhaba, yaşgünü toplantısından sonra sanırım ilk kez görüyorum seni. En son ağaçlar.net'in yaş günü toplantısında görmüş idim seni. Çok da sevindim, çok da duygulandım.
Sevgili berçin amarallislerin maşallah harika açmışlar, çok güzeller... Dün Sayın alys'dan bana da amarallis kargosu geldi ve hemen diktim, heyecan ve merakla bekliyorum çiçeklerini görebilirim inşallah. Gelinciğe gelince gönlü güzel berçin senin terasında beyazı da olur, büyüğü de olur elbet, hiç şaşırmadım. Sardunyalarına maşallah, seni sevmeye başlamışlar böyle olmuşlar kimbilir tam sevince nasıl olacaklar; onu da merak ederim. Ellerine, gönlüne sağlık...[/QUOTE Maalesef aksilikler ve benim beceriksizliğim yüzünden böyle oldu, bilen arkadaşlar biliyor da bilmeyenlere anlatıp rezil olmayayım:o. Evet çok güzel bir gündü ama inan sevgili YeniGine zaman nasıl geçti anlamadım, seninde orada olmanı çok isterdim, bambaşka çok özel bir gündü... Sevgili alys'ten aldığınız her bitki mutlaka çiçek açar, bana gönderdiği hediyelerin arasında kendi üretimi yavru bir amarylis göndermişti, o bile iki çiçek sapı verdi görünce kendisi bile inanamayacak;). Yine güzel sözlerinle beni utandırıyorsun, umarım birgün karşılaşıp seninle de kucaklşırız sevgili YeniGine:). Sevgi ve selamlar. |
Sevgili berçin tabi ki yine de sen bilirsin deyip; öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Sonra ne olduğunu merak ettim ve ağaçlar.nette kimse kimseye rezil olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yanlış birşey yaptığım zaman 'Aramızda kalsın' der ve anlatmaya başlarım.
Umarım inşallah birgün karşılaşırız ve kucaklaşırız sevgili berçin. |
Alıntı:
Uzak çekimlerde var ama yorgunluktan dün gece düştüm, bu gece de farklı olmayacak gibi:( Sergi hazırlıkları çok yorucu geçiyor, bu ayın 18-26 arasını geçince kuş gibi rahatlayacağım. |
Sevgili arkadaşım, uzun süreli bekleyişten sonra nihayet yeni paylaşımlarıyla dönmüş. Hem de ne dönüş! Amaryllislerin muhteşem gerçekten de. Sevgili Alys'i bulduk, yakasından düşmeyeceğiz gibi görünüyor. ;)
Paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım... |
sayfanız şenlenmiş yaşasııın ;)
özlemişim.. |
[QUOTE=münevver48;1279675]sevgili berçin bu ne güzel amarylis maşallah kat kat açmış. nerden aldın? harikalar hiç böyle katlısını görmedim.bende kırmızı bildiğimiz amarylis var. iki yıldır açtıramıyorum.sebebini bilmiyorum.yeni yeni yapralkarını çıkartıyor.çiçeğini ne zaman açar bilmiyorum.ellerine sağlık canım hepsi çok güzel.sevgiler.....[/QUOT
Teşekkür ederim sevgili münevver48 amarylis deyince artık tek adres sevgili alys, amarylis ile ilgili en iyi bilgileri de ondan alabilirsiniz... Sevgiler:). |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve haklısın sevgili alys'i bulduk bırakmak yok. Bu yaz depoyu basacağız inşallah:D:D:D. |
5 Eklenti(ler)
Terasın estetik güzelliği yok ama temiz ve düzenli olması için gayret ediyorum. Terastan bir-iki genel görünüm:)...
|
3 Eklenti(ler)
Genel görünümlerden bir kaç kare daha:)...
|
2 Eklenti(ler)
Çocukların eski kütüphanesi yan yatırılıp bu şekilde değerlendirildi:eek:. Elimde kalan yaşatabildiğim lilyumlar ortada kaldı ama en kısa sürede yerlerini bulacaklar;)...
|
Sevgili berçin maşallah ne kadar çok saksın varmış. Böyle genel görünüm fotoğrafı çekmemiştin. Çok iyi yapmışsın tüm güzeller bir arada maşallah maşallah!.. Valla harikalar, ellerine, emeklerine sağlık...
Ah imkânım olsaaa ben de böyle yapabilsem ama valla bina görevlisi istifasını veriverir... :D Mecburiyetten benim saksılarım hep başka bir yerlerdeler. Tekrar baktım şöylee aşşağıdan yukarıya maşallah çok da estetik duruyor saksıların. |
Alıntı:
|
Güzel bir haber, terastan bahçeye transfer. Haydi inşallah rastgelsin, gönlüne göre olsun. :) Bir anda senin bahçen geliverdi gözümün önüne. Harika!..
|
Alıntı:
|
Sn.berçin,manzara o kadar süper ki; orada yetişemeyecek çiçek bence hata eder:),ellerinize sağlık.
|
Sevgili berçin ne zamandır gözlüyordum yeni fotoları nihayet terastaki saklı bahçeni yeniden gösterdin:) düzen itina hepsi çok güzel ama en güzeli de şu genel görünüm bir harika Maşşallah ecveria değilmi o sukulentler.. çok güzeller yaa Maşallah dönüp dönüp baktım resimlere:) ellerine emeklerine sağlık Allah gönlündeki bahçeyi nasip etsin İnşallah..
|
Buraya teras demek haksızlık, çatı bahçesi denebilir bence.
|
Sevgili berçin;
Eşimle terasınızı gezdik. Son derece temiz ve düzenli. Eşimin en çok beğendiği terasınızın deniz manzaralı oluşu. Hayran kaldı. O terasta ne güzel kahve içilir diyor. Ayrıca; hiç menekşe görememiş. Berçin Hanımı menekşesiz bırakmıyalım, yer ayırsın diyor. Selamlar... |
Sevgili Şehirdaşım ; Terasın ve çiçeklerin bu senede harika... bahçede kimbilir neler yaparsın...
|
Ellerinize sağlık müthiş bir koleksiyon yapmışsınız terasınızda. İyi günlerde keyfini sürersiniz inşallah.
|
Sevgili YeniGine, seabert, resimsel, habiş ve sevgili yağmur güzel dilekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim:).
Sevgili habiş evet onlar ecveria ve türevleri:)... Bahçe özlemimi bu şekilde bastırıyorum bende sevgili yağmur, inşallah herkesin kalbinde yatan istekler gerçek olur:)... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025