![]() |
Alıntı:
Aysel hanım beni tekrar menekşeye bulaştıracak anlaşılan:eek:, kırmayalım o zaman yerlerini hazır bilsin:)... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugün kendime izin verdim; Terasta saksıları değişecekleri değiştirdim, peşine de sevgili dostlardan gelenlerin son durumlarını fotoğrafladım:).
Sevgili arkadaşım loveforlife'nin Yalova sera gezisinde benim için aldığı iki sukulent, tohumunu gönderdiği sabah sefası ve adını söylemesine rağmen unuttuğum:o iki çelik halinde gönderdiği güzellik tomurcuk verdi. Çiçeğinin rengi mor olacak ama şeklini merakla bekliyorum:). |
5 Eklenti(ler)
Yine canım loveforlife arkadaşımın Yalova sera gezisinde benim için aldığı hediye kaktüsler (yalova gezi hediyelerini İstanbul 10. Yıl toplantısına getirdi, canım ince düşüncen için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım:).) ve adrese gelen sukulent ve lablab. Lablab iki tohumdu maalesef birini çillendiremedim, bugün saksı değişimi yapıldı saracağı günleri iple çekiyorum:)...
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili SDurul'un gönderdiği sempervivumlar, telgraf ve acem halısının son durumları. Tüylü sempervivum tam on üç yavru verdi, mor olanında iki yavrusu belirdi nihayet:) yeşil olan zaten ortada:)...
İlk saksı da görülen büyük salkım Sevgili SDurul'un gönderdiği, bende ki bebeklerle bir araya getirdim. |
Sevgili bercin ne desem bilemedim, seyrine doyamadim bu güzelliklerin Masallah diyorum emeginize saglik...
|
Merhaba sevgili Berçim hanım teras yine çok güzel maşallah. Telgraf çiçeğine bayıldım mor telgrafın griyeşillisi gibi çiçekleri de morlu beyazlı çok dekoratifmiş. Sevgiler...
|
Terasınız çok güzel olmuş elinize sağlık ....
|
Döne döne tüm sayfalara defalarca baktım.Doyamadım seyretmeye.Elinize emeğinize sağılık.Beni elbirliğiyle yoldan çıkardınız :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Artık rahatım; Sergiyi bugün toplayıp evime ve terasıma kavuştum sonunda. Ama kendi paylaşımlarımdan önce geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da sevgili Sudenur'un bahçesine konuk oldum. Öncelikle zarif, güleryüzlü, mütevazi, misafirperver güzel arkadaşımın bahçesinde çektiğim karelerle başlayacağım. Kısmet yağmurlu dolulu bir Ankara'ya denk geldi, ara ara yağan sağanak ve güneş eşliğinde verandada oturduk bitkilerden konuştuk, kah kalktık bahçede bizzat bitkilerin başında konuştuk, üst kata çıkıp kapalı balkonda katüs ve sukulentleri ziyaret ettik. Yediğimiz içtiğimiz bizim olsun, gördüklerim sizin:D. Şarzı kısıtlı cep telefonu ile ancak çekebildiklerim... Kılametis muhteşem ama:eek:...
|
Sevgili berçin, çiçeklerin ve terasın harika. Maşallah ne kadar çok çiçeğiniz var. Orada benim yerime de kahve içiverin :)
|
5 Eklenti(ler)
Çok güzel, çok keyifli bir gündü, çayları içtik,börekleri tatlıları götürdük ellerine sağlık arkadaşım. Zaman nasıl aktı geçti anlamadım, konuşulacak çok şey kalmış ayrılınca fark ettim:(... (Sudenur, Ataman'ın en iyi çektiği kareleri paylaştım arkadaşım bilgilerine:).)
Ve son karedeki sempervivum; benim için koparrırken benim içim gitti, kıyma dedim, yavru kopar dedim ama...Diğer hediyelerini de biraz gelişsin mutlaka paylaşacağım. Tekrar teşekkürler arkadaşım:)... |
:) Maşallaah çok güzelsiniz çok. Ama ben kıskandım. :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:( Çok istememe rağmen maalesef gelemedim, tam babamın diz protez ameliyatı dönemine denk geldi sevgili berçin. Ama toplantı fotoğraflarında seni görünce de inan çok duygulandım (Hatta toplantı sayfasına da yazmış idim.) Ne yapalım gönüller bir olsun, dediğin gibi inşallah bir gün sen İstanbul'a gelirsin kucaklaşırız...
|
5 Eklenti(ler)
Sergi telaşında kaçırdığım çok çiçeğim oldu, ama açmaya devam eden amarylisler beni mutlu etmeye devam ediyor. Sevgili alys'den aldığım amarylisler dördüncü çiçek saplarıyla hala beni şaşırtıyor bu arada;)... İlk karedeki amarylis ilk sahip oduklarımdan, asmayla uyum içinde hoş bir aranjman oluşturdu, ama bu sonbaharda ayırmayı düşünüyorum asmanın dibi yavru soğanlarla dolmuş vaziyette...
|
5 Eklenti(ler)
Bol çiçekli sedumlar, atlas halısı, sevgili loveforlife'n armağanı maviş, maviş daha çiçekli ama yağmurda hırpalandığı için daha önceki resimlerden koymak durumunda kaldım:(...Son karedeki güzelin adı aklıma gelmedi maalesef:o...
|
5 Eklenti(ler)
Güllerden açanlar yağmurda ktü olmuşlar, pembe gül kurtulmayı başarmış.
Yeni amaya başlayan dahlialar ve glayöl... |
5 Eklenti(ler)
Kök çürümesinden kurtardığım paskalya çiçeklerini göstermeye başladı sonunda:) Daha öncede söylediğim gibi isim konusunda hiç iyi değilim, açmaya başlayan diğer kaktüsler ve tomurcuk dolu kaynana dili..
|
4 Eklenti(ler)
Birazda araya meyve karıştırayım:eek: Geçen sene aldığım bodur kirazlar azda olsa meyve verdiler, çocuklardan kurtarabildiklerimin resimlerini çektim ve hasatı yaptım:D Meğer çocuklar gizli gizli çıkıp birer ikişer yemişler, zaten onlar için değil mi afiyet olsun kuzucuklarıma:)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Çileklerim yaşlandı galiba, eski verimleri kalmadı. Bu yılki sürgünlerden komple tazeleyeceğim çilekleri... Olan çilekler toplanıp reçel yapıldı çocuklara:)...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Pembe ortancanın duman çalısıyla uyumunu çok seviyorum, diğer ortanca, hanımeli, sundaville ve glayöl...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sukulent aranjmanları, sevgili SDurul'un gönderdiği sedum ve yeni açmaya başlayan küpeler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025