![]() |
berçin / Teras
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır düşündüğüm uygulamayı nihayet bu sene şubat ayı itibariyle yerine getirmeye başladım. :) Yıllardır boş duran terasımı çeşitli bitkileri yetiştirmek için işe koyuldum. Başlangıç olarak terasımdan bir kaç kare sizlerle paylaşmak isterim
|
hoş geldiniz sayfanız hayırlı olsun..
|
Sayfanız hayırlı olsun.
|
Berçin Hanım, hoşgeldiniz sayfanız hayırlı olsun.
|
Berçin Hanım, hoşgeldiniz sayfanız hayırlı olsun.Küpeliler harika görünüyor Lilyumlar rengarenk hepsi birbirinden güzel maşallah 5,mesajdaki 3.fotoğraftaki sarı güzelin ismi nedir yakın çekim fotoğraflara bayıldım herşey çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık Sevgiler.
|
Perçin hanım hoşgeldini,sayfanız hayırlı olsun.
Sizde benim gibi sovanlı bitkilere küpe çiçeklerine meraklısınız galiba.terasiniz çiçekleriniz çok güzel. Ellerinize sağlık. |
çok güzel olmuş, sanırım üstü açık bir teras, kış için bir hazırlığınız var mı? bu arada Atakum sahili değil mi? özlemişim!!!
|
Ooooo, bu kocaman teras ne de güzel tanzim edilir. Aklımız sizde kalacak, yaptıklarınızı paylaşmanızı bekliyoruz.
|
Alıntı:
Sorduğunuz Lilyum çiçeğinin türü Gironde'dir :) . Çiçekleri yakından ve estetik açıdan çekmeye özen gösteriyorum. Çıplak gözle görmenizi daha çok isterdim tabii. Beğendiğinize sevindim. Sevgiler. |
Alıntı:
Beğendiğinize sevindim teşekkür ederim. |
Alıntı:
Ah hepsini bir defa da gösterebilsem ! Küpelilerimin devamını paylaşmaya devam edeceğim. Teşekkür ederim. :) Alıntı:
|
harika bir teras tebrikler
|
Alıntı:
Teşekkür ederim, evet üstü açık bir teras. Evet, kış hazırlıklarına devam ediyorum. Bebeklerimi terasın güney cephesine taşıyacağım. Hayır atakum sahili değil. Atakum(Matasyone) yolu, Batıpark karşısı Baruthane. Antik Amisos tepeleri tarafı. :) |
Alıntı:
ağaçlar nette araştırma yaparken sizin bahçenizle karşılaştım.İkinci aydan beri yaptıklarınızı büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.MUHTEŞEMSİNİZ.Çiçeklerle ilgili bir çok şeyi sizin paylaşımlarınızdan öğrendim ve uyguladım.Bunun için buradan size çok teşekkür ederim.Sizi takip etmeye devam edeceğim sizden öğreneceğim çok şey var.Ellbette yaptıklarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
paylaşmaya devam...
|
Son eklediğiniz pembe-beyaz küpe ne kadar güzel, tersınızın manzarası da öyle.
Üstü açık bir teras gibi görünüyor. Rüzgar ve güneşle nasıl başediyorsunuz ? |
Sevgili berçin pembe-beyaz küpe ne kadar güzel, terasınızın manzarası harika Sevgiler...
|
Alıntı:
Evet üstü açık bir teras,yaz aylarında şemsiyelerle idare ettim.Kış aylarını da sizin tecrübe edip sayfanızda paylaştığınız,(kaçıncı mesajınızdı hatırlamıyorum)masaların altına ve raflı dolapların içine yerleştirip sarıp sarmalamışsınız.Ben de bu uygulamanızı baz alacağım.ağaçlar net le tanıştığım günden beri terasınızı ve yaptıklarınızı ilgi ve hayranlıkla takip ediyorum. |
Küpe çiçeğinize bayıldım çok güzel.
|
Sn. berçin,
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun. terasları çok severim, ben de teraslı bir evde büyüdüm. Çiçakler ve manzara harika, sağlıkla tadını çıkarmanızı dilerim, kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tek kelime harika maşallah nazar değmesin
|
offffff offff şöyle bir terasım olmadı ... sayfanız hayırlı olsun. sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Terasımda dün ve bu gün çektiğim kareler... :)
Aslında bütün yaz yetiştirdiğim çiçekleri sizlerle paylaşmak istiyordum ama birçok fotoğrafı cep telefonuyla çektim bilgisayarla uyumsuzluğundan dolayı sizlerle paylaşamadığım için üzgünüm.. Son bahardaki hallerini paylaşmak istedim... |
merhaba Berçin hanım, ne büyük bir terasınız var... Binlerce bitki sığabilir.. Ayrıca çılgın küpe çiçeğinize bayıldım... :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025