![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili berçin hanım,küpeliniz çok güzel bu gidişle göz goyacağım.:D
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kış güzelleri;Kış ortancası artık son nokta denilen yerde kalançolar dan biri açtı açacak ve geçen sefer yükleyemediğim küpe çelikleri...
|
Çok güzeller küpe çeliklerin tutmuş gibi.
|
Alıntı:
|
Ortancalar son noktada da olsa güzellikleri yerinde maşallah.
|
Bu sene küpeleriniz size bol çiçekler açar inşallah.
Çiçekler çok güzel görünüyor. Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Şu kara kış ta, hem biraz içimiz ısınsın,hemde cep telefonuma hapsolmuş paylaşamadığım küpelerin resimlerini özgürlüğe kavuşturayım.İnşallah bu sene de güzelliklerini esirgemezler.;)
|
Berçin, ben 2 sap ortancaya sevinir dururum ya, sende derya olmuşlar. Çiçekleri çok güzel, çiçeksiz zamanlarda da yaprakları güzel. Bence kışın açacak çiçek isteyen her eve lazım bir tür....
Alıntı:
|
Bu küpe çiçekleri bu mevsimde mi böyle çiçekler içinde?
|
cennet gibi bir terasınız var. inşallah. bir gün benim de öyle bir şansım olur.
|
Alıntı:
|
Sevgili Güler hanım,bu resimleri yaz aylarında cep telefonu ile çekmiştim.Ama bilgisayarla tel. uyuşmadığı için yükleyememiştim,kızım sorunu giderince ancak paylaşabildim.Saygı ve sevgiler.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sümbül ve şakayık moral oldu,şu bol karlı günlerde.
Terasta neleri kaybettim bilmiyorum,birazdan çıkıp gerçekle yüzleşeceğim.Teras görüntüleri dört gün önceye ait,lilyum ve küpeleri muhafazaya almıştım ama yeterli olup olmadığını bilmiyorum.Olan oldu artık derler ya;''Kalan sağlar bizimdir.'':( |
ben siteye yeni üye oldum. teraslı bir eve taşındım ve çok heyecanlıyım.havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum.güneşe dayanıklı çiçek ve bitkiler konusunda sizden yardım alabilirmiyim?
|
sayın berçin, güzel bir ortanca, küpeli serisi çok beğendim. emeğinize sağlık
|
Çiçekleriniz harika özellikle küpeliler. Ben de ufak bir fide küpeli aldım umarım sizinki gibi olur.Ben terasınızın yönünü merak ettim benim terasım güneye bakıyor üstü açık neredeyse tüm gün güneş alıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Birde şakayıklarım var saksıda yetişmez diye duydum hevesim kırıldı ama görüyorum ki siz başarmışsınız yetiştirmeyi.Ellerinize sağlık.
|
Sn.nazok,yeni eviniz hayırlı olsun,neşeniz ve heyecanınız eksilmesin.Uzun zamandır forumdan uzak kaldım.Tabii ki elimden elimden gelen yardımı yapmak isterim,ama bu forumda öyle ustalarla tanışacaksın ki (bu süre içinde tanıştığını düşünüyorum)ben onların yanında çırak bile sayılmam.Özellikle Vildan Hanım'ın terasını ve sn.moderatörümüz Güler Hanım'ın bahçesini gezmenizi tavsiye ederim,onların sayfalarını hiç atlamadan okursanız sizi büyük faydası olacaktır.Bende sizin gibi yeni başlarken,benim rehberim olmuşlardır.Sevgiler.
|
[QUOTE=alacakaranlik;927292]sayın berçin, güzel bir ortanca, küpeli serisi çok beğendim. emeğinize sağlık[/QUOTE
Biraz geç bir cevap kusura bakmayın buralarda değildim,teşekkür ederim.Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Baharın ilkleri;
5 Eklenti(ler)
Soğuk kış aylarının sonunda beni ilk sevindiren güzeller bunlar oldular.Sümbül,çiğdem ve nergisler.
|
4 Eklenti(ler)
Mutluluğun devamı:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025