![]() |
Ah ah muhteşem ellerinize sağlık.
|
Baktıkca insan bakası geliyor serin havada baharı görüyoruz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Terasınız çok güzel, çiçekler harika, ellerinize sağlık, keyifle dolaştım. Dayanamayıp çılgın küpelerden birer çelik aldım inşallah tutarlar ;)
|
Sağolun, teşekkürler.Bu kızın adı çılgın olarak kalacak galiba.Ama gerçekten çılgın,hala üzerinde açmamış tomurcuklar var ve soğuk havaya inat arkası da gelmeye devam ediyor.Geçtiğimiz son hafta,çocukların okulu dersaneleri derken yoğun geçti resimlerini paylaşamadım.Bu hafta inşallah hepsinin son durumlarını paylaşacağım.
(Bu kız da ki çılgınlık varken korkmayın evelallah!!!tutar.) :)) |
Evet artık mevsimlerle beraber bitkiler de şaşırdı, benimde olmaz mevsimi geçti dedikleri domateslerim ceviz kadar oldular bile :)
Çok güzel terasınız ve çiçekleriniz var, solmadan soldurmadan yaşasın yaşatsınlar :) tebrikler... |
Terasınız ve özellikle küpelileriniz çok güzel insanı kendilerine hayran bırakıyorlar. Bende küpelileri çok sevmeme rağmen buradaki hava şartlarından dolayı yetiştiremiyorum. Ancak sizlerin resimleri ile avunmaya çalışıyorum.Daha nice çiçekler açması ve bu güzellikleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle sevgiler...
|
Alıntı:
|
Ben de yeni tohumlarımı ektim (marul-kırmızı fındık turp), onun dışına azimli domateslerim ve maydanozlarım var.
Maydanozlarımı çok seviyorum okadar çok sık ekmeme rağmen oldukça verimliler, 4-5 kere topladım her toplamam da daha gür çıkıyorlar, çok bereketliler. |
Sayın berçin terasınızın manzarası ve çiçekleriniz çok güzel.Sevdiklerinizle beraber nice bol çiçekli sağlıklı günler dileğimle muğladan selamlarımı yolluyorum.
|
Merhaba Sayın berçin,
Ben de en çok çileklerinize bayıldım. Seneye çilek ekmeyi düşünmeye başladım. Küpe çok güzel açmış. Aslında serin ve güneşlı bir sonbahar bütün çiçeklere ilaç gibi geldi. Kışı kayıpsız atlatmanız dileği ile, Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar yaklaşık iki hafta önce, sevgili eşimin bana sürpriz yapıp aldığı kasımpatılar. Aynı hafta Vildan hanımın terasında gezerken yeni aldığı kasımpatılara rastladım. Saksılarını değiştirmiş daha bir canlı ve diri duruyorlar,sebebi hazır alıp eve getirdiği her bitkinin saksını değiştiriyormuş, bende tavsiyelerini yerine getirmeye çalıştım. Çok haklıymış ne dersiniz?...
|
Çok güzelmişler. Bu çiçekler solunca hafiften buda,(solan çiçekleri temizleyecek kadar), bir tur daha çiçeklenecekler...
|
Teşekkür ederim, tavsiyenize mutlaka uyacağım.
|
Sevgili berçin,kasım patılar bayram şekeri gibi çok güzeller.
Bayramınız kutlu olsun. |
Ben kupelılere bayıldım hepsı harıka ama benım gonlumu kupelıler fettetı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel ama küpeliler harika...Ellerinize ve yüreginize sağlık...sevgilerimle..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Elimde olmayan sebeplerden dolayı,uzun bir süredir resim paylaşamamıştım.Naçizane benim kış güzellerim;)teras ve balkonumdan kareler.Bütün Ağaçlar net üyelerinin yeni yılını kutlar,bol çiçekli geçecek bir yıl dilerim.
|
İyi ki geç olmuş sayın berçin.Bu soğuk günlerde içim ısındı.Teşekkürler.
|
Maşaallah küpeli de açmış kıştır soğuktur demeden,benim güz soğanları da aynı durumdalar şu an,çiçek açıncada paylaşın olur mu?
|
Havalar güzel gidince bazı çiçekler bizi yanlız bırakmıyor. Küpeniz çok güzel, diğerleri de öyle.
Kasımpatıları ne yaptınız. Bir ayın ardından benimkilerin bütün çiçekleri artık kurudu. Hava biraz ılınınca (bu hafta İstanbul çok soğuk +3 derece, ben ise üç günlüğüne Bursa'dayım burası da öyle) (şimdi herkes - o da soğuk mu gel burayı gör diyecekler) neyse hava biraz ısınsın köklere yakın yerden hepsini budayacağım. biraz dinlensinler. bahara hazırlansınlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025