![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Kaynana dilinin çiçeğiyle ilk defa geçen sene tanıştım,o zaman iki tomurcuk bugün ellinin üstünde...İlk açanları kaçırdım,bu kaktüs familyasını anlayamadım biri açar gece yakalayamazsın diğeri gündüz açar yine yakalayamazsın:confused: Ama çok güzeller...;)
|
Berçin hanım, kaynana dili çiçeklerini gördüğüm ilk saniyelerde; yanına çiçek açan başka bir bitki diktiğinizi sandım. Kaynana dili bu kadar mı güzel çiçek açar?
Terasınız yine çok güzel. Sevgiler.. |
Merak ettim şimdi ama anlıyorum :-) hırsıza filan da çıkmaz adınız aşkta her şey mübahtır di mi :-)
|
Alıntı:
Beğenin için ayrıca teşekkür ederim Angels Sour...:) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sundavilla geçen sene edindiğim güzellerden,kışı dışarıda geçirdiğinden geç açmaya başladığını düşünüyorum ama üzeri tomurcuk dolu;) Pembe ortancanın tamamının açmasını bekleyemedim...
Yavru liliumlar iki yıllık tek tomurcuk verdiler anneleriyle yarışmaya daha vakitleri var...:) Son açan gala ve anne liliumlar dan bir kaçı... |
Kaynana dilinin çiçeklerini ilk kez görüyorum.Nasıl bir güzelliktir böyle!
#340 numaralı mesajda gördüğüm ikinci fotoğraftaki koyu renkli bitki sanırım bir çalı türü.Yeşillerin arasında çok güzel görünmüş. |
5 Eklenti(ler)
Fırça çalısının bu sene yine çiçekleri küçük,olsun yinede seviyorum...:eek: Madagaskar yasemini kapalı balkonda duruyordu geçen sene unlu bit musallat oldu,ne yaptıysam kurtaramadım.Orkidelere ve diğer bitkilere sıçramasından korktuğum için umudumu kaybederek terasa çıkardım.:(Orada da bütün yapraklarını döktü,tam öldü derken filizlerini gördüm unlu bitten de eser kalmamıştı.:D Şimdi tomurcuk belirtileri bile var...:D Ve meyvelerde son durum üzüm,portakal,şeftali....
|
Alıntı:
Çalının adı duman ağacı,mor kral,diken üzümü gibi çeşitli isimleri var.Baharda çok güzel minik sarı salkım çiçekler açıyor,daha önce çiçekli resmini sayfamda paylaşmıştım...Sevgiler |
Sevgili Berçin,
Yine gönülleri fethetmeye devam ediyor terasınız... Hele ki o kaynana dili yok mu! Aman ya Rabbim... Şu tarlanın yerini bizim agaclar.net sakinleri öğrenirse, ne dağ der ne tepe! Bu güzelliğe sahip olmayı istemeyecek bitki delisi yoktur herhalde... Sevgi ve selamlarımla... |
Harikaa yaaa bence çok eğlenceli :-) resimlere gıpta ile bakıyorum hepsi ayrı ayı harikaaa.. resimleri görmek bile huzur .. ben beceremedim bu arada sizin yazının altına yazmayı :-)
|
Sevgili berçin, maşallah teras şahlanmış tüm bitkilerin gerçekten çok güzel çok. Kaynana dilinin çiçeklerini ilk kez görüyorum çok da güzelmiş. Afferim bana (Tabi tutarsa) geçenlerde bir yerden koparıp öyle toprağa az biraz sokuşturuverdim. İnşallah büyür.
Ellerine, emeklerine sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesajların altında ki alıntıla şıkkına tıklayıp yazabilirsin...Selamlar...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili berçin yine her şey harika. Gittikçe daha güzel oluyor. Çeşit fazlalaşıyor. Bu işin sonu bahça olacak gibi. Gönderdiğiniz sultan küpeleri köklendi. Daha küçücük ama üzerlerinde çiçekleri var. Çiçekleri tam açınca resimlerini çekeceğim. İnşallah uzun süre yaşatabilirim. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.
|
Alıntı:
Küpe çeliklerinin tutmasına çok sevindim,böyle geri dönüşler başka mutlu ediyor insanı.:)Ben teşekkür ederim,umarım uzun ömürlü olur çiçekleriyle de sizi mutlu ederler.Her zaman paylaşıma açık arkadaştan sevgiler...:) |
5 Eklenti(ler)
Liliumlar gelin buketi gibi,ne dersiniz?...:D
|
5 Eklenti(ler)
Terasın sultanları...:eek: Bu güzeller anaç olanlardan çiçekleri daha büyük ve gösterişli,çelikler bu kadar gösterişli çiçekler vermiyor.Yaşla mı alakalı bilmiyorum:confused:
Sevgili Gülsu,anneleri bu güzeller...:):):) |
bakıyorumda üzümleriniz olgunlaşmaya başlamış...:Dbizimkiler daa minnacık sıklıktanmı ne:p
zambaklarınızada bayıldım bir harika olmuşlar...:D |
Alıntı:
|
Sevgili berçin; sadece liliumlar mı bence terastaki bütün güzellikler 'Gelin buketi' gibi... Ellerine, gönlüne sağlık. Hep demişimdir terasın muhteşem...
|
Of of bu ne güzelliktir. Söyleyecek söz bulamıyorum. Kızlarımın annelerine dönüp dönüp baktım. Anneleri güzel olunca elbette kızlarda güzel olur. Bende böyle güzelliklerini görürüm. İnşallah. Ben bu güzellere prenses eteğide diyorum. Merakla bekleyeceğim. Bu seferde lilyumlarınız aklımı başımdan aldı. Bende sarı, turuncu ve beyaz var ama çok boylular. Sizinkilerin boyu sanırım bodur. Benim bahçedeki turuncu renk olan 1,60 cm boya ulaştı. Üzerinde de tam 26 adet çiçek var. Tabii hepsi birden açmıyor. Hepsi birden açsa ne muhteşem olur. Kimbilir. Artık lilyumlardan takas ederiz.:) Ben fena alıştım..:) Ellerine sağlık. Güzel günler dileğiyle. Sevgiler..
|
Alıntı:
Tabii ki yanıt ortak: "BAYILDIK!" (Gelinler de bayılırdı herhalde;)) Küpe çiçeklerin zaten ayrı güzel! Hayranlıkla izlemeye devam ediyorum paylaşımlarını Canım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025