![]() |
Seve seve ağırlarım sevgili Sudenur,sen yeter ki gel çay da içeriz kahvede:D Beğenmene çok sevindim,küpelinin sağlıklı olmasına sevindim bugün uğrarım bahçene;) Sevgiler...
|
Bu sabahın sürprizleri;
5 Eklenti(ler)
Lilyumları dün kontrol ettiğimde pek açacak gibi görünmüyordu,açtıklarını görünce koştum aldım elime makineyi...:eek:
Sabah sefaları üç dört gündür açıyor ama resimleyememiştim,gerçekten muhteşem renkleri var...:eek: Son karedeki terasın yeni mültecisi,ne olduğunu hangi familyadan olduğunu bilmiyorum.Yapraklarını dereotuna benzettiğim için koparmamıştım, sonuç başka ve çok daha güzel oldu...:D Tohum yaparsa mutlaka alıp önümüz yıl deneyeceğim. |
3 Eklenti(ler)
Domates,biber ve salatalık;Sebzeler şimdilik bu kadar...
|
Maşallah nazar değmesin her şey çok güzel görünüyor Berçin Hanım. Sevgiler...
|
[QUOTE=gokcegokce;1162845]Maşallah nazar değmesin her şey çok güzel görünüyor Berçin Hanım. Sevgiler...[/QUOTE
Teşekkür ederim sevgili gökçe,elimden geldiğince çalışıyor ve toprak sahibi olmayı hayal ediyorum:rolleyes: |
5 Eklenti(ler)
Koşulsuz ve orantısız sevginin karşılığı...
|
Alıntı:
Herşey çok güzel, emeklerinize sağlık. |
Sevgili berçin liliumlar maşallah ne kadar güzel açmışlar, küpeli ona keza, çok güzel görünüyorlar. Ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
berçin ablam zambaklarına bayıldımmm..:)
uykuya daldıklarında hepsinden birer yavru isterim...:D |
Sevgili Berçin hanım, siz çiçekleri seviyorsunuz çiçekler sizi.. :eek: Kendim yetiştirmişcesine mutlu oluyorum gördükçe.. kandiliniz mubarek olsun, hepsi çok çok güzel..
|
4 Eklenti(ler)
Dün gece açan kaktüsler.Sevgili Sadağ'ın başına geleni okuduktan sonra dün akşamdan gece yarısına kadar kaç kere inip çıktım terasa bilmiyorum.:eek:Neyse ki bunlar uzun ömürlü çıktı sabahta resimleme fırsatım oldu,ilk açan sanıyorum sert rüzgardan sabaha solmuştu...
Bu arada Zeus'ta herşeye müdahil...:D |
Alıntı:
|
Berçin abla görüntü çok güzel ya tablo gibi ;) Benim kaynana topuzum da açıcak yakında 6 tane tomurcuk birden büyütüyor ama benimki bembeyaz seninkiler lila değil mi? :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nedense delimisin lafını hiç de az duymuyorum...:D
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Yeni açan güzeller...Gala,ortanca dahlia,pervane yasemin ve mercan küpe...Mercan küpe geçen sene korkuttu beni,beyaz sinekle uğraşmaktan neredeyse hiç çiçek açmamıştı ama bu sene sağlığı da keyfide yerinde maşallah;)
|
Alıntı:
|
Aaaa berçin abla o son resimdeki çiçek mercan küpe mi? ;) Heryerde görürdüm önceden şimdi kimsede yok yetiştirmek istiyordum, ben bunu ismiyle bir araştırayım ismini bilmediğim için araştırma da yapamıyordum, ayrıca görseller çok güzel abla ellerine sağlık ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bi aşk sanırım.. Sarmaşık çalma maceranızı falan okudum da çiçek söz konusu olunca arsızlığı ele alanlardanım bende iyi bişey değil mi ama bu :-) aşk yani ne de olsa :-)
|
Teşekkür ederim sevgili berçin sizin terasınız takip edilecek en güzel teraslardan elinize zevkinize sağlık bizimde içimizi açıyor yeni güzellikler görmek dileği ile....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025