agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   berçin / Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/25514.htm)

berçin 13-11-2015 22:58

4 Eklenti(ler)
Açmaya devam eden üç çilli begonya türü, gelecek yıl begonya türlerine asılacak gibiyim ;)...

berçin 13-11-2015 23:21

5 Eklenti(ler)
Kasımpatı ve sedum sioboldii, mevsimin güzelleri. Ya mevsime inat açmaya devam eden gerbera, yasemin ve mercan hayat ve umut dolu hissettiriyor:D Sizce :confused:...

Galip Kuzucu 13-11-2015 23:22

Sayın:berçinin harika çiçekleri :) 3. fotoğraftaki çiçek çok harika :D

berçin 13-11-2015 23:43

[QUOTE=SDurul;1420322]Bu Amerikan sarmaşığı gibi geldi, sevgili berçin. Yine de yanlışsa arkadaşlar düzeltirler.

Çingene şalvarı artık benim de var.;) Sevgiyle..

Verdiğiniz bilgi doğru sevgili SDurul, diğer adının
''Hazan Dalı'' olduğunu da öğrendim sayenizde, sevgi ve saygılar:)

YeniGine 13-11-2015 23:56

Sevgili berçin, güzellerinle, emeklerinle birlikte tekrar hoş geldin...

Limonik 14-11-2015 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 1420310)
Sevgili Limonik'in hediyesi, ''Çingene Şalvarı'' . Bir arkadaşın sayfasında görmüş, çok beğenmiş ama isteyememiştim;).Sevgili Limonik bunu bilmeden bana göndermişti teşekkürler Limonik

Sevgili Berçin, çingene şalvarı semi çok sevmiş gür ve bolca gelişmiş, görmek sevindirdi beni ;)
Oldukça hasta ve ağrılı dönemimde hazine gibi paketinle mutlu olmuştum. Hepsi çok iyiler. Sayfa açarsam bir gün ilk paylaşacağım olacaklar :)
Yeri gelmişken bir de soru sorayım: graptopetalumu kışın mini seraya mı alsam yoksa kar kış demeden dışarda kalır mı? Bana kalır gibi geldi ama sormadan da gönlüm el vermez dışarda bırakmaya :)

cörekotu 03-12-2015 23:08

Berçin hanım merhabalar, çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem :)
29. Sayfada 861 nolu resimlerde küpeli çeliği köklendirmişsiniz, havalar iyice soğuduğu için küpelimden çelik almak istiyorum yoksa donup ölecek, rica etsem nasıl bir uygulama yaptınız ve köklendirdiniz anlatabilirmisiniz? Sevgiler...

berçin 29-12-2015 21:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Limonik (Mesaj 1420489)
Sevgili Berçin, çingene şalvarı semi çok sevmiş gür ve bolca gelişmiş, görmek sevindirdi beni ;)
Oldukça hasta ve ağrılı dönemimde hazine gibi paketinle mutlu olmuştum. Hepsi çok iyiler. Sayfa açarsam bir gün ilk paylaşacağım olacaklar :)
Yeri gelmişken bir de soru sorayım: graptopetalumu kışın mini seraya mı alsam yoksa kar kış demeden dışarda kalır mı? Bana kalır gibi geldi ama sormadan da gönlüm el vermez dışarda bırakmaya :)

Forumda bir türlü aktif olmayı beceremedim sevgili Limonik, o yüzden mesajına da geç dönüyorum kusura bakma, inşallah sağlığına tamamen kavuşmuşsundur :). Çingene şalvarı beni sevdi bende onu çok sevdim, bir sürü çelik aldım yedekledim hatta bir kaç arkadaşıma da verdim. Diğer gönderdiğin telgrafın keyfi oldukça iyi ancak sukulent türü olan bitkimizle cebelleşiyoruz şu anda mini seramın içinde sanki daha bir istekli gelişmek için :).

Graptapetolumlar kış mevsimini de dışarıda gayet rahat geçiriyor merak etme, sevgiler :).

berçin 29-12-2015 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cörekotu (Mesaj 1424262)
Berçin hanım merhabalar, çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem :)
29. Sayfada 861 nolu resimlerde küpeli çeliği köklendirmişsiniz, havalar iyice soğuduğu için küpelimden çelik almak istiyorum yoksa donup ölecek, rica etsem nasıl bir uygulama yaptınız ve köklendirdiniz anlatabilirmisiniz? Sevgiler...

Geç gelen cevap için kusura bakma sevgili Limonik'e de söylediğim gibi aktif olmayı başarabilmiş bir üye değilim maalesef :(. Özel bir uygulamam yok sadece odunsu olmayan taze sürgünleri kesip suya güneş gören bir yere koyarak köklendirdim. Denemelerime göre ilkbahar ve erken sonbahar, eylül gibi başarılı sonuçlar çıkıyor. Umarım küpelerin sağlıklı bir şekilde baharı bekliyordur sevgiler :).

berçin 29-12-2015 21:57

Arkadaşlara aktif değilim derken paylaşımlarımda aktif değilim demek istedim. Yoksa her türlü bilgiyi Ağaçlar. net'ten almaya devam ediyorum :)

murattyildizz 14-02-2016 17:55

Sevgili Berçin Terasınızın küçük bir bölumünü gezebildim :)
Tek kelimeyle her şey harika .....
Ellerinize,emeklerinize sağlık

maestrousta 04-03-2016 12:11

çok güzel,benim terasımda buna benzer fakat denizimiz yok maalesef

berçin 15-03-2016 20:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi murattyildizz (Mesaj 1440067)
Sevgili Berçin Terasınızın küçük bir bölumünü gezebildim :)
Tek kelimeyle her şey harika .....
Ellerinize,emeklerinize sağlık

Teşekkür ederim sevgili muratyildizz :)

berçin 15-03-2016 20:29

5 Eklenti(ler)
Güzel ülkemizin içinde bulunduğu kaos ve acı ortamında güzel şeyler paylaşmak içimden gelmiyor. Fakat insanda çaresizliğinin acısını başka şeylere yöneltip unutmak istiyor :(. Umarım başka acılar yaşamaz canım ülkem ve bahar yine geldi... Nergisler...

berçin 15-03-2016 20:33

4 Eklenti(ler)
Muscari,sümbül ve her yıl kendiliğinden çıkan sanırım bir petunya türü...

berçin 15-03-2016 20:43

3 Eklenti(ler)
Göz bebeklerim Amaryllisler;Tüm soğanlılarım gibi bu güzelleri de sonbaharda sevgili Alys'ten almıştım, bu güzellikleri bize yaşattığı için kendisine ailece bir kez daha teşekkür ediyoruz :).

berçin 15-03-2016 20:59

5 Eklenti(ler)
Pembe kamelya bu yıl tomurcuklarının bir kısmını dökse de açanlar mutlu olmama yetiyor. Hiç açmadan her yıl tomurcuklarını döken beyaz kamelya açmak için benim İzmir'e gitmemi beklemiş, döndüğümde yağmurunda etkisiyle çabucak geçmiş :(...

Ve son kare yine sevgili Alys'ten aldığım lilyum soğanlarım, hepside çok sağlıklı ve iri kıyım soğanlar :D. Bu yaz terasta lilyum şenliği var arkadaşlar :D...

Gül Batur 15-03-2016 23:34

İyi geceler berçin kızım izmire gelmişsiniz
keşke haberim olsaydı çok isterdim tanışmak.
sağlıçakla kalın.

günebakan 16-03-2016 07:37

Sevgili Bercin terastan güzel görüntüler gelmeye başlamış. Yeni amarillis soğanlarını görünce sayfanda amarillis festivali başlar yine diye düşündüm güle güle büyüt hepsini de:)

berçin 16-03-2016 21:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gül Batur (Mesaj 1447267)
İyi geceler berçin kızım izmire gelmişsiniz
keşke haberim olsaydı çok isterdim tanışmak.
sağlıçakla kalın.

Bende çok isterdim Gül hanımcığım, maalesef kızın işlerini halletmekten vakit nasıl geçti anlamadım. İnşallah daha uzun süreli geldiğimde ilk sizi ziyaret edeceğim. Sevgi ve selamlar :).

berçin 16-03-2016 21:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 1447298)
Sevgili Bercin terastan güzel görüntüler gelmeye başlamış. Yeni amarillis soğanlarını görünce sayfanda amarillis festivali başlar yine diye düşündüm güle güle büyüt hepsini de:)

Teşekkür ederim sevgili günebakan,Sonbaharda aldığım yeni soğanlar bunlar, geçen yıl dondan kurtulanlarda yolda inşallah. Amaryllis Bahçesi sağolsun tedarik sınırsız :) Sevgiler...

berçin 16-03-2016 21:32

Bugün çektiklerim;

4 Eklenti(ler)
Saksılarda ki meyvelerde çiçeklerini yavaş yavaş göstermeye başladı artık. Ayva, şeftali ve kiraz, diğerleri de bir haftaya açar sanırım :)

berçin 16-03-2016 21:38

2 Eklenti(ler)
Hergün farklı görünüyor sanki; İkinci çiçek sapları da yolda ve seranın içinde hazırlanan sıradaki Amaryllisler :)

berçin 16-03-2016 21:51

Bugün çektiklerim;

5 Eklenti(ler)
Göl soğanı yeni yeni açmaya başladı çok zarif bir güzellik :) Ters lalede tüm haşmetiyle bir anda gösterdi kendini nasıl hızlı gelişti anlamadım. Dört adet almıştım Amaryllis Bahçesi'nden diğer ikisi yolda çiçek sapları iyice belirginleşti...

berçin 16-03-2016 22:00

Bugün çektiklerim;

5 Eklenti(ler)
Bütün kış seranın içinde bıkıp usanmadan açan iki begonyam, muscari ve iki sarışın güzel Kanarya gülü, sedum palmeri. Sedum palmeri terastaki her saksıda neredeyse, kopan her dalı iliştirmişim önüme gelen saksıya:o...

Gül Batur 16-03-2016 23:06

Beklerim inşallah selamlar.

YeniGine 16-03-2016 23:19

Sevgili berçin maşallah maşallah, terasını ve güzelliklerini özlemiştik. Emeklerine sağlık yine bütün çiçeklerin harika görünüyorlar...

Benol Hazaroğlu 17-03-2016 10:30

Sevgili Berçin. Biz Adıyaman ters lalesini Trabzon'da açtıramadık bir türlü.
Senin bu cinsini açtırabildiğine çok sevindim.
Çiçeklerin yine her zamanki gibi çok bakımlı. Kutlarım seni.

berçin 18-03-2016 22:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1447501)
Sevgili berçin maşallah maşallah, terasını ve güzelliklerini özlemiştik. Emeklerine sağlık yine bütün çiçeklerin harika görünüyorlar...

Teşekkür ederim sevgili YeniGine, sıkıntılar bitmiyor ki özellikle son birkaç yıldır ülkenin içinde bulunduğu durum tat tuz kalmadı anlayacağın. Baktım olmuyor resetle kendini dön çiçeğine böceğine :)...

berçin 18-03-2016 22:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu (Mesaj 1447548)
Sevgili Berçin. Biz Adıyaman ters lalesini Trabzon'da açtıramadık bir türlü.
Senin bu cinsini açtırabildiğine çok sevindim.
Çiçeklerin yine her zamanki gibi çok bakımlı. Kutlarım seni.

Benol hanım ikiyıl önce Nevşehir'den bir dostumuz göndermiş bende açtıramamıştım. Ancak bu soğanlar bir hayli iri ve sağlıklı geldi, size de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Sevgili Alys Amaryllis Bahçesi.com da satışını yapıyor. Gerçi oradan aldığım her soğanlı harika:), Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkür ederim sevgiler :)...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025