![]() |
4 Eklenti(ler)
Açmaya devam eden üç çilli begonya türü, gelecek yıl begonya türlerine asılacak gibiyim ;)...
|
5 Eklenti(ler)
Kasımpatı ve sedum sioboldii, mevsimin güzelleri. Ya mevsime inat açmaya devam eden gerbera, yasemin ve mercan hayat ve umut dolu hissettiriyor:D Sizce :confused:...
|
Sayın:berçinin harika çiçekleri :) 3. fotoğraftaki çiçek çok harika :D
|
[QUOTE=SDurul;1420322]Bu Amerikan sarmaşığı gibi geldi, sevgili berçin. Yine de yanlışsa arkadaşlar düzeltirler.
Çingene şalvarı artık benim de var.;) Sevgiyle.. Verdiğiniz bilgi doğru sevgili SDurul, diğer adının ''Hazan Dalı'' olduğunu da öğrendim sayenizde, sevgi ve saygılar:) |
Sevgili berçin, güzellerinle, emeklerinle birlikte tekrar hoş geldin...
|
Alıntı:
Oldukça hasta ve ağrılı dönemimde hazine gibi paketinle mutlu olmuştum. Hepsi çok iyiler. Sayfa açarsam bir gün ilk paylaşacağım olacaklar :) Yeri gelmişken bir de soru sorayım: graptopetalumu kışın mini seraya mı alsam yoksa kar kış demeden dışarda kalır mı? Bana kalır gibi geldi ama sormadan da gönlüm el vermez dışarda bırakmaya :) |
Berçin hanım merhabalar, çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem :)
29. Sayfada 861 nolu resimlerde küpeli çeliği köklendirmişsiniz, havalar iyice soğuduğu için küpelimden çelik almak istiyorum yoksa donup ölecek, rica etsem nasıl bir uygulama yaptınız ve köklendirdiniz anlatabilirmisiniz? Sevgiler... |
Alıntı:
Graptapetolumlar kış mevsimini de dışarıda gayet rahat geçiriyor merak etme, sevgiler :). |
Alıntı:
|
Arkadaşlara aktif değilim derken paylaşımlarımda aktif değilim demek istedim. Yoksa her türlü bilgiyi Ağaçlar. net'ten almaya devam ediyorum :)
|
Sevgili Berçin Terasınızın küçük bir bölumünü gezebildim :)
Tek kelimeyle her şey harika ..... Ellerinize,emeklerinize sağlık |
çok güzel,benim terasımda buna benzer fakat denizimiz yok maalesef
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Güzel ülkemizin içinde bulunduğu kaos ve acı ortamında güzel şeyler paylaşmak içimden gelmiyor. Fakat insanda çaresizliğinin acısını başka şeylere yöneltip unutmak istiyor :(. Umarım başka acılar yaşamaz canım ülkem ve bahar yine geldi... Nergisler...
|
4 Eklenti(ler)
Muscari,sümbül ve her yıl kendiliğinden çıkan sanırım bir petunya türü...
|
3 Eklenti(ler)
Göz bebeklerim Amaryllisler;Tüm soğanlılarım gibi bu güzelleri de sonbaharda sevgili Alys'ten almıştım, bu güzellikleri bize yaşattığı için kendisine ailece bir kez daha teşekkür ediyoruz :).
|
5 Eklenti(ler)
Pembe kamelya bu yıl tomurcuklarının bir kısmını dökse de açanlar mutlu olmama yetiyor. Hiç açmadan her yıl tomurcuklarını döken beyaz kamelya açmak için benim İzmir'e gitmemi beklemiş, döndüğümde yağmurunda etkisiyle çabucak geçmiş :(...
Ve son kare yine sevgili Alys'ten aldığım lilyum soğanlarım, hepside çok sağlıklı ve iri kıyım soğanlar :D. Bu yaz terasta lilyum şenliği var arkadaşlar :D... |
İyi geceler berçin kızım izmire gelmişsiniz
keşke haberim olsaydı çok isterdim tanışmak. sağlıçakla kalın. |
Sevgili Bercin terastan güzel görüntüler gelmeye başlamış. Yeni amarillis soğanlarını görünce sayfanda amarillis festivali başlar yine diye düşündüm güle güle büyüt hepsini de:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bugün çektiklerim;
4 Eklenti(ler)
Saksılarda ki meyvelerde çiçeklerini yavaş yavaş göstermeye başladı artık. Ayva, şeftali ve kiraz, diğerleri de bir haftaya açar sanırım :)
|
2 Eklenti(ler)
Hergün farklı görünüyor sanki; İkinci çiçek sapları da yolda ve seranın içinde hazırlanan sıradaki Amaryllisler :)
|
Bugün çektiklerim;
5 Eklenti(ler)
Göl soğanı yeni yeni açmaya başladı çok zarif bir güzellik :) Ters lalede tüm haşmetiyle bir anda gösterdi kendini nasıl hızlı gelişti anlamadım. Dört adet almıştım Amaryllis Bahçesi'nden diğer ikisi yolda çiçek sapları iyice belirginleşti...
|
Bugün çektiklerim;
5 Eklenti(ler)
Bütün kış seranın içinde bıkıp usanmadan açan iki begonyam, muscari ve iki sarışın güzel Kanarya gülü, sedum palmeri. Sedum palmeri terastaki her saksıda neredeyse, kopan her dalı iliştirmişim önüme gelen saksıya:o...
|
Beklerim inşallah selamlar.
|
Sevgili berçin maşallah maşallah, terasını ve güzelliklerini özlemiştik. Emeklerine sağlık yine bütün çiçeklerin harika görünüyorlar...
|
Sevgili Berçin. Biz Adıyaman ters lalesini Trabzon'da açtıramadık bir türlü.
Senin bu cinsini açtırabildiğine çok sevindim. Çiçeklerin yine her zamanki gibi çok bakımlı. Kutlarım seni. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025