![]() |
3 Eklenti(ler)
Echeveria ve echveria nedulosa beraberliği,echveria ve portulacaria'nın aşkı...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Haziran ayından Amasya ganimeti,saksı yeni yeni dolmaya başladı.... |
3 Eklenti(ler)
Çüçü'nün katlettiği buz çiçeğim ve diğerleri....:D
|
1 Eklenti(ler)
Tırtıllar en fazla bu seduma zarar verdi,tomurcukları daha fazla olactı...:(
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
Sevgili berçin teras harika; sanki teras gibi değil zaten bir de kaktüsler (Ben hepsine kaktüs diyorum zira isimlerini şimdilik bilemiyorum) maşallah hepsine gerçekten. 423 nolu mesajındaki buz çiçeğinden bende de var, ikinci fotoğrafraki harika görünüyor Sevgili loveforlife'm ağaçlar net yaş gününde vermişti bana ufak ufak gelişiyor inşallah ondandır, 425 nolu mesajının ilk güzeli komşumun bahçesinde ondan da var.
Hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Loveforlif'ın hediyesi sedum palmeri,hızlı gelişiyor ve mini sarı çiçekler açıyor.Güle güle büyüt,diğerinin adını bende bilmiyorum.Bu gece de ben iyi geceler dileyeyim,görüşmek üzere sevgiler... |
:D Yok zaten sadece sevmek yeterli, isimlerine gelince valla ben de mümkün değil öğrenemem. En iyisi ben hepsine kaktüs ya da kaktüsgiller diyorum. Sana da iyi geceler olsun, görüşürüz inşallah...
|
Sevgili Berçin, terasında yine herşey harika! Şeftali ağacı beni hayrete düşürdü!
Sukulentlerini ayrı beğendim:p Sevgiler... |
Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.
Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet bahsettiğin aranjmanları bende çok seviyorum,ortası boş olan saksı için önerini hemen yapacağım,hazır çimlenmiş (sanıyorum) graptapetalum yaprakları var.Birde isimleri aklımda tutabilsem,ama imkansız:eek: Dostlukları güzelde teras elden gidecek,civciv hangi bitki güzel biliyor.:D Varlığına da çok alıştım ne yapacağım bilmiyorum:confused: Sevgiler... |
Alıntı:
Kayıp CD'yi buldun galiba... Bunlar ne kadar güzel böyle Arkadaşım... Çok sağlıklı ve bakımlılar. Tırtıllardan nasibini alan güzel sedum autumn joy, öyle değil mi? 425'deki ilk resim, sedum sarmentosum. Sukulentleri genel olarak çok seviyorum ben de; onları mutlu etmek çok kolay, tabii onlar da fazlasıyla mutlu ediyor bizi... (bu arada Çüçü, yine bensiz olmaz deyip kareye de girmiş) Sevgi ve sağlıcakla kal canım... Selamlar... |
Alıntı:
Çüçü artık her şeyin içinde arsızlık diz boyu, yere oturuyorum saksının otunu temizleyeceğim misal,önce dizime oradan omzuma sıçrayıp tünüyor.E arsıızzzz:D |
Sevgili Berçin hanım, kuş olup uçmak terasınıza konmak geçti içimden, sukulent saksılarınız aklını alıyor insanın.. :rolleyes: ;)
|
sevgili berçin hanım terasınız muhteşem her şey harika Küpeler, Liliumlar, kaktüsler gerçekten tek kelimeyle bayıldım.kaynana dilinin böyle güzel açtığını sizin sayenizde öğrendim.böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler bol çiçekli günler dilerim..
|
Merhaba Berçin hanım, çiçeklerinizin hepsine ayrı ayrı bayıldım fakat 425. mesajdaki son çiçeğin adını öğrenebilir miyim? İlgimi çekti doğrusu :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Berçin;
15 sayfayı tek tek gezdim, gezdikten sonra ben çiçek besliyorum diyemeyeceğim inanın ağzım açık kaldı çiçeklerinizin güzelliğinden. Adeta her biri ilginize karşılık vermek için birbirleriyle yarışır gibiler. Buradan Zeus'a da söyleyecek bir kaç şeyim olacak, yanımda olsaydı o kulaklar gitmişti hırpalanmadan bırakılmaz o mahlukat :) Ne desem az. Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah her zaman gönlünüze göre versin. |
Berçin ablacım valla sukulentlerin çok hoş ellerine sağlık...:D ;)
|
Berçin hanım, burası teras değil maşallah bahçe olmuş.
Sebzeleri meyveler, çiçekler ne ararsan var. . Sukulent aranjmanlarına bayıldım. Oldukça zevkli saksılar düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık. Gözüm bayram yaptı, arefe gününde:)) Sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Merhaba, cicekleriniz tek kelimeyle muhtesem, hepsi cok bakimli özel bir sey yapiyormusunuz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Tüm Ağaçlar net ailesinin Ramazan Bayramını en içten dugularımla kutlar, sevdiklerinizle bayramınızı mutlu geçirmenizi dilerim...
|
5 Eklenti(ler)
Yağmur ve rüzgara galip gelen küpeler. Geçen senenin çeliklerinden üç, anaç dediğim küpelerden birini kaybettim maalesef. Sorumlulardan biride küçük civcivimiz, minicik bir canlının neler yapabileceğine tanık oldum bu yıl, dağılmayan saksı kalmadı. Eşelenerek neredeyse bütün saksıların toprağını, bitkilerin köklerini kuruttu diyebilirim, hastalıkta cabası yapraklarda pas hastalığı başladı.:( Bakalım önümüz bahara nasıl çıkacağız:confused:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025