agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   berçin / Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/25514.htm)

berçin 22-07-2013 01:21

3 Eklenti(ler)
Echeveria ve echveria nedulosa beraberliği,echveria ve portulacaria'nın aşkı...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Haziran ayından Amasya ganimeti,saksı yeni yeni dolmaya başladı....

berçin 22-07-2013 01:26

3 Eklenti(ler)
Çüçü'nün katlettiği buz çiçeğim ve diğerleri....:D

berçin 22-07-2013 01:30

1 Eklenti(ler)
Tırtıllar en fazla bu seduma zarar verdi,tomurcukları daha fazla olactı...:(

berçin 22-07-2013 01:34

2 Eklenti(ler)
...

berçin 22-07-2013 01:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1182464)
çok güzel olmuş arajmanların emeyine ellerine sağlık....

Teşekkür ederim sevgili eceyıdız,sevgiler...

YeniGine 22-07-2013 01:45

Sevgili berçin teras harika; sanki teras gibi değil zaten bir de kaktüsler (Ben hepsine kaktüs diyorum zira isimlerini şimdilik bilemiyorum) maşallah hepsine gerçekten. 423 nolu mesajındaki buz çiçeğinden bende de var, ikinci fotoğrafraki harika görünüyor Sevgili loveforlife'm ağaçlar net yaş gününde vermişti bana ufak ufak gelişiyor inşallah ondandır, 425 nolu mesajının ilk güzeli komşumun bahçesinde ondan da var.
Hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık.

berçin 22-07-2013 01:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1182490)
Kaktüsleriniz de harika. Bence de kendinizi isim konusunda yormayın. Bende unutuyorum. Tam ismini ezberledim derken bu kezde türünü karıştırıyorum.:D :rolleyes:

Aynen dediğin gibi sevgili Dağçiçeği,o kadar çok isim ve tür var ki insanın kafası allak bullak oluyor.Ama ne olursa olsun hepside çok güzel değil mi:confused:;)

berçin 22-07-2013 02:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1182501)
Sevgili berçin teras harika; sanki teras gibi değil zaten bir de kaktüsler (Ben hepsine kaktüs diyorum zira isimlerini şimdilik bilemiyorum) maşallah hepsine gerçekten. 423 nolu mesajındaki buz çiçeğinden bende de var, ikinci fotoğrafraki harika görünüyor Sevgili loveforlife'm ağaçlar net yaş gününde vermişti bana ufak ufak gelişiyor inşallah ondandır, 425 nolu mesajının ilk güzeli komşumun bahçesinde ondan da var.
Hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık.

YeniGinem,herşey kolay geliyor da iş kaktüs ve sukulentlere gelince zorlaşıyor.Vallahi uğraşma isimlerini öğreneceğim diye,beğendiğini sahiplenip sev yeter:D:D:D Uğraşılmaz bunların afilli isimleriyle:D:D:D

Loveforlif'ın hediyesi sedum palmeri,hızlı gelişiyor ve mini sarı çiçekler açıyor.Güle güle büyüt,diğerinin adını bende bilmiyorum.Bu gece de ben iyi geceler dileyeyim,görüşmek üzere sevgiler...

YeniGine 22-07-2013 02:18

:D Yok zaten sadece sevmek yeterli, isimlerine gelince valla ben de mümkün değil öğrenemem. En iyisi ben hepsine kaktüs ya da kaktüsgiller diyorum. Sana da iyi geceler olsun, görüşürüz inşallah...

Angels Sour 27-07-2013 16:41

Sevgili Berçin, terasında yine herşey harika! Şeftali ağacı beni hayrete düşürdü!
Sukulentlerini ayrı beğendim:p
Sevgiler...

sakdag 27-07-2013 17:15

Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.

Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum. ;)

berçin 27-07-2013 18:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Angels Sour (Mesaj 1184398)
Sevgili Berçin, terasında yine herşey harika! Şeftali ağacı beni hayrete düşürdü!
Sukulentlerini ayrı beğendim:p
Sevgiler...

Sevgili Angels,önüme ne geldiyse doldurdum terasa.Şeftali iki yıllık geçen sene böyle meyve yapmamıştı,geçen senenin hırsını çıkartıyor:):)...Selamlar...

berçin 27-07-2013 18:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1184408)
Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.

Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum. ;)

Güzel sözlerin için teşekkür ederim,hoşgelmişsin sevgili sakdağ,helede bu sözler kaktüs ve sukulent ustasından geliyorsa değeri bambaşka:):)

Evet bahsettiğin aranjmanları bende çok seviyorum,ortası boş olan saksı için önerini hemen yapacağım,hazır çimlenmiş (sanıyorum) graptapetalum yaprakları var.Birde isimleri aklımda tutabilsem,ama imkansız:eek:

Dostlukları güzelde teras elden gidecek,civciv hangi bitki güzel biliyor.:D Varlığına da çok alıştım ne yapacağım bilmiyorum:confused: Sevgiler...

loveforlife 27-07-2013 19:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 1182496)
...

Sevgili Berçin,

Kayıp CD'yi buldun galiba... Bunlar ne kadar güzel böyle Arkadaşım... Çok sağlıklı ve bakımlılar. Tırtıllardan nasibini alan güzel sedum autumn joy, öyle değil mi? 425'deki ilk resim, sedum sarmentosum. Sukulentleri genel olarak çok seviyorum ben de; onları mutlu etmek çok kolay, tabii onlar da fazlasıyla mutlu ediyor bizi... (bu arada Çüçü, yine bensiz olmaz deyip kareye de girmiş)

Sevgi ve sağlıcakla kal canım... Selamlar...

berçin 27-07-2013 22:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1184440)
Sevgili Berçin,

Kayıp CD'yi buldun galiba... Bunlar ne kadar güzel böyle Arkadaşım... Çok sağlıklı ve bakımlılar. Tırtıllardan nasibini alan güzel sedum autumn joy, öyle değil mi? 425'deki ilk resim, sedum sarmentosum. Sukulentleri genel olarak çok seviyorum ben de; onları mutlu etmek çok kolay, tabii onlar da fazlasıyla mutlu ediyor bizi... (bu arada Çüçü, yine bensiz olmaz deyip kareye de girmiş)

Sevgi ve sağlıcakla kal canım... Selamlar...

Yok arkadaşım bulamadım,bunlar taze çekim:).İsim olayına girmesek:)karıştırıyorum arkadaşım,zaten telaffuzları da zor.Ben sevmekle yetineceğim...

Çüçü artık her şeyin içinde arsızlık diz boyu, yere oturuyorum saksının otunu temizleyeceğim misal,önce dizime oradan omzuma sıçrayıp tünüyor.E arsıızzzz:D

Sudenur 31-07-2013 02:04

Sevgili Berçin hanım, kuş olup uçmak terasınıza konmak geçti içimden, sukulent saksılarınız aklını alıyor insanın.. :rolleyes: ;)

sumeyra47 31-07-2013 22:19

sevgili berçin hanım terasınız muhteşem her şey harika Küpeler, Liliumlar, kaktüsler gerçekten tek kelimeyle bayıldım.kaynana dilinin böyle güzel açtığını sizin sayenizde öğrendim.böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler bol çiçekli günler dilerim..

YaArc 01-08-2013 11:20

Merhaba Berçin hanım, çiçeklerinizin hepsine ayrı ayrı bayıldım fakat 425. mesajdaki son çiçeğin adını öğrenebilir miyim? İlgimi çekti doğrusu :)

berçin 06-08-2013 23:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 1185555)
Sevgili Berçin hanım, kuş olup uçmak terasınıza konmak geçti içimden, sukulent saksılarınız aklını alıyor insanın.. :rolleyes: ;)

Ne sen kuş olup gelebildin nede ben Ankara'ya gelebildim sevgili Sudenur.:) Yeni sukulentler edindim, yapı markette güneş görmemiş toprağı kurumuş. Bakalım tedavilerini yapabilecekmiyim...:)

berçin 07-08-2013 00:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 (Mesaj 1185820)
sevgili berçin hanım terasınız muhteşem her şey harika Küpeler, Liliumlar, kaktüsler gerçekten tek kelimeyle bayıldım.kaynana dilinin böyle güzel açtığını sizin sayenizde öğrendim.böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler bol çiçekli günler dilerim..

Güzel sözlerin için teşekkür ederim sevgili sumeyra. Evet kaynana dilinin çiçeklerini ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım, Ağaçlar net ailesinde daha nelerle tanışacaksınız...:)

berçin 07-08-2013 00:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YaArc (Mesaj 1185983)
Merhaba Berçin hanım, çiçeklerinizin hepsine ayrı ayrı bayıldım fakat 425. mesajdaki son çiçeğin adını öğrenebilir miyim? İlgimi çekti doğrusu :)

Sanıyorum, 425. değil 424. mesajda ki bitkiyi soruyorsunuz. Echeveria'dır; hem estetik görünümü, hemde açan zarif çiçekleri sahip olmak için yeterli sebeptir.:)

mandalinleerik 07-08-2013 00:40

Sayın Berçin;

15 sayfayı tek tek gezdim, gezdikten sonra ben çiçek besliyorum diyemeyeceğim inanın ağzım açık kaldı çiçeklerinizin güzelliğinden. Adeta her biri ilginize karşılık vermek için birbirleriyle yarışır gibiler.
Buradan Zeus'a da söyleyecek bir kaç şeyim olacak, yanımda olsaydı o kulaklar gitmişti hırpalanmadan bırakılmaz o mahlukat :)

Ne desem az. Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah her zaman gönlünüze göre versin.

kılıçh 07-08-2013 11:33

Berçin ablacım valla sukulentlerin çok hoş ellerine sağlık...:D ;)

cemo 07-08-2013 11:41

Berçin hanım, burası teras değil maşallah bahçe olmuş.

Sebzeleri meyveler, çiçekler ne ararsan var. . Sukulent aranjmanlarına bayıldım.
Oldukça zevkli saksılar düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık. Gözüm bayram yaptı, arefe gününde:))

Sevgilerimle.

berçin 08-08-2013 01:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 1187674)
Sayın Berçin;

15 sayfayı tek tek gezdim, gezdikten sonra ben çiçek besliyorum diyemeyeceğim inanın ağzım açık kaldı çiçeklerinizin güzelliğinden. Adeta her biri ilginize karşılık vermek için birbirleriyle yarışır gibiler.
Buradan Zeus'a da söyleyecek bir kaç şeyim olacak, yanımda olsaydı o kulaklar gitmişti hırpalanmadan bırakılmaz o mahlukat :)

Ne desem az. Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah her zaman gönlünüze göre versin.

Dün gece cevap yazdım, cevabı da bir kaç kez göndermeye çalıştım ama net'te olulşan arızalar sebebiyle olmadı...Güzel sözleriniz için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim...

cörekotu 08-08-2013 02:29

Merhaba, cicekleriniz tek kelimeyle muhtesem, hepsi cok bakimli özel bir sey yapiyormusunuz?

berçin 08-08-2013 02:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 1187713)
Berçin hanım, burası teras değil maşallah bahçe olmuş.

Sebzeleri meyveler, çiçekler ne ararsan var. . Sukulent aranjmanlarına bayıldım.
Oldukça zevkli saksılar düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık. Gözüm bayram yaptı, arfefe gününde:))

Sevgilerimle.

Sizin gibi sukulent bilgesi birinin sayfamı ziyaret etmesi, beni çok mutlu etti. özellikle kış mevsiminde sukulentleri koruma yöntemleriniz bana örnek ve yardımcı olduğu için ayrıca teşekkür ederim...

berçin 08-08-2013 02:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1187712)
Berçin ablacım valla sukulentlerin çok hoş ellerine sağlık...:D ;)

Canım, sağol istediğin varsa söyle...:cool:

berçin 08-08-2013 12:39

5 Eklenti(ler)
Tüm Ağaçlar net ailesinin Ramazan Bayramını en içten dugularımla kutlar, sevdiklerinizle bayramınızı mutlu geçirmenizi dilerim...

berçin 22-08-2013 22:19

5 Eklenti(ler)
Yağmur ve rüzgara galip gelen küpeler. Geçen senenin çeliklerinden üç, anaç dediğim küpelerden birini kaybettim maalesef. Sorumlulardan biride küçük civcivimiz, minicik bir canlının neler yapabileceğine tanık oldum bu yıl, dağılmayan saksı kalmadı. Eşelenerek neredeyse bütün saksıların toprağını, bitkilerin köklerini kuruttu diyebilirim, hastalıkta cabası yapraklarda pas hastalığı başladı.:( Bakalım önümüz bahara nasıl çıkacağız:confused:

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025