![]() |
2 Eklenti(ler)
İki güzel yasemin yeni yeni açıyorlar, ama bu mis kokulu güzellere izin vermiyor Karadeniz'in sert rüzgarı,'' Karadeniz'in rüzgarı bahane bu arada ''saksı değil toprak anaya bağlanıp,köklerini özgürce salmak istiyorlar.:D
|
küpelilerin Maşallahları var daha ne olsun SN. Berçin;)
yaseminde bi harika. bol çiçekli günler. |
Maşallah hepsi birbirinden çok güzel nasıl bitkilerinize böyle güzellik katıyorsunuz merak ettim şimdi.Küpeler fovorim ama sukulentleri de çok severim.Sizinkiler saksıları doldurmuşlar çok güzeller emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Dün gece resim yüklemem kızların konserden eve dönmesiyle son bulmuştu.Bir kaç resimle devam devam edeyim....
Madagaskar yasemini unlu bite teslim olmuş bütün yapraklarını kaybetmişti, ben öldüğünü düşünürken baharda tekrar filizlendiğini görünce havalara uçmuştum. Tek tomurcuğunu da ilk gördüğümde yine aynı duygularla bu kez uzaya varmıştım:D ve açtı... |
5 Eklenti(ler)
Geçen yıldan rozet, kadife ve cam güzelleri... Yılın son tomurcuğu kaynana topuzu...
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz üzüm olduğunu düşündüğüm asma siyah üzüm çıktı:rolleyes: Terasta bağ bozumu bu kadar oluyor.:D Bir asma daha var ama alçakta olduğu için bizim küçük canavar çüçü, var olan iki salkımı afiyete yemiş geriye içi boş kabukları kalmış:( ...
|
Çüçü'yü özledik Berçin hanım, onu da gösterin bize... ;)
Buğulu siyah üzümler çok iştah açıcı görünüyor... ;) |
2 Eklenti(ler)
Bunları atlamışım; ayıp olmasın değil mi?:) Sundavillalar saksılar değişince daha güzel açmaya başladı sanki...Çilekler ikişer üçer vermeye devam ediyor, sanırım kışa kadar böyle devam edecek...
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili sakdağ, özlediğin küçük canavar karşında, horoz olma yolunda hızla ilerliyor.:eek: Böyle küçük olduğuna bakma ciddi zararlar verdi terasa:( Maksadı yemek karnını doyurma meselesi de değil keyif için yapıyor. Yolup gagalayıp bırakıyor, biraz önce resmini çekmek için yukarı çıktığımda, terasın çöplerini koyduğum poşeti dağıttığını gördüm,ne hissettiğimi eminim tahmin edersin:). Milli felaket, söylemek anlamsız yaptıklarını görmen lazım. Göndermeye kıyamadım ama Çüçü gözümün yaşına bakmadan bana kıyıyor:(. Son zamanlarda ben Çüçü'ye söylendikçe Zeus'un dostane yaklaşımı da değişti maalesef, artık onları baş başa bırakamıyorum. Zeus ciddi anlamda düşmanlık gütmeye başladı, mesela bugün yakaladı kanadına basıp boynunu ısırmaya çalıştı...Zeus cephesi de böyle işte sevgili sakdağ...:))
Buğulu üzümler midelere indi ve çok beğenildi.:) İnşallah gelecek yıl verim artar da önce iç pazar sonra dış pazarda yerini alır:D. Sevgiler. |
Çok tatlı olmuş, çok büyümüş Çüçü. ;)
2. fotoğraf her şeyi anlatıyor Berçin hanım. Zeus'un bakışları, Çüçü'nün onun hakkında düşünceleri.... ''Biraz daha büyüyeyim de göreceksin gününü'' der gibi Zeus'a. ;) |
Sevgili berçin; o ne öyle maşallah cücüyü görünce çok şaşırdım ve hemen eski fotoğrafını aradım 395 nolu mesajdaki cücü ile bu cücü arasında ne kadar fark var. :) Hay Allah ne kadar büyümüş, gelişmiş ve genç, yakışıklı bir delikanlı olmuş valla. :D Ve evet yine 395 nolu mesajdaki cücü ve Zeus bakış görüntüleri de çok değişmiş. Evet evet ben hep diyorum bu teras harika. Bu terasta yok yok. Maşallah.
Bu arada üzümler de harika görünüyor, afiyet olsun. Ellerine, yüreğine sağlık. |
Alıntı:
Her zaman olduğu gibi, samimi, içten sözlerin ve dikkatli takibin için teşekkür eder, saygı ve selamlarımı sunarım...:) |
berçin hanım, ben bayıldım bu ikiliye..
hele o çüçü yokmuuu yukardan yukardan bakış bi muhteşem:) 'buz çiçeğimi çüçü katletti' demiştiniz ama ne yalan söyleyeyim merak edip araştırmadım nedir diye :) pek tatlı bi yaratıkmış meğer:) |
Berçin Hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık. küpelileriniz herşeye rağmen muhteşem görünüyor. diğer güzellikleri de katarsak insan balkonunuzu terk etmek istemiyor vallahi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
berçin hanım, benim buz çiçeğimide salyangozlar katletti :) çüçü'yü bu tarafa gönderin diyeceğim ama yol fazla, baygınlık geçirir mazallah :) ama çok şeker..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Liliumların yerni alan sukulentler; Liliumlar gelecek yıla kadar veda edip yerlerini vekaleten sukulentlere bıraktılar. Vekalet emin ellerde şimdilik, üç ve dördüncü resimde Çüçünün dağıttığı toprağı ve kuruttuğu saksıdan ne demek istediğim anlaşılıyordur. Hafta sonuna kadar sabredeceğim bakalım....:mad:
|
2 Eklenti(ler)
Aynı markaj değil ama gece ayrı güzel, gündüz ayrı güzeller...Yeni çeşitler edinebilirsem doğru ve bilinçli aranjmanlar yapmaya çalışacağım bundan sonra...;)
|
bu ne güzellik
|
2 Eklenti(ler)
İsimlerini bilmiyorum bu iki sukulent arkadaşın adını, yapı marketin bitki reyonunda ölmek üzereydiler...İlk resimdeki tedaviye olumlu cevap vermeye başlamışken Çüçü tepesini kopardı, kopan kısımı aynı saksıya iliştiriverdim...Diğer tüylü arkadaş ta nasibini aldı Çüçü'den ama aldığım gün hali daha kötüydü...
|
Sukkulentlerin göz kamaştırıyor sabah sabah gözlerimi alamadım sanada onlarada maşallah. Çüçü için üzülm++e emin ol orda yeni arkadaşlıklar kuracak ve çok mutlu olacaktır.
|
Berçin ablacım hepsine kocaman bir maşallah diyorum ;) 422. ve 424. mesajlarındaki son sukulentlere bayıldım. Aslında sukulentler pek hoşuma gitmez ama echeveria gibi gösterişli olanlarını çok seviyorum ;) Küpelilere yorum bile yapmaya gerek yok zaten Allah nazarlardan saklasın :p
Yaseminleri çok severim ablacım benim yerime de kokla onları :) Çüçüyle Zeus negüzel poz vermişler öyle ;) Çüçü çok güzel bir ligorin horoz olucak sanırım bir de yanına ligorin tavuk aldın mı hergün yumurta alırsın berçin abla ama terasının halini düşünemiyorum ozaman :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beş çeşit yaseminin avantajını yaşıyorum, sırada arap yasemini var. Çocuğum, Çüçü'nün yanına bir tavuk gelirse düşünemiyorum daha fazlasını, bende terastan atlarım galiba:) |
Alıntı:
Tek yapraktan çoğalmalarını bende seviyorum bikaç başarılı denemem oldu :) Tek çeşit yaseminim var 2 tane çiçek açtı ama nasıl mutlu oldum ablacım anlatamam kokusuna hastayım ben yaseminlerin :) Tavuk gelirse sen başka yere taşınmak zorunda kalabilirsin zaten abla aksi takdirde terastaki görüntü psikolojini bozabilir ;) |
Merhabalar berçin hanım terasınızı zevkle keyifle dolaştım karadenizin havasıyla suyuyla çok şanslısınız ben küpelimi balkonda 1 gün bıraktım haşlandı :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025