![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bu sıralar neredeyse bütün bitkilerim dinlenmeye çekildiği için çok sıkılıyorum, atlaslarımı kışlık odalarında biraz fazla ziyaret etsem eşim 'bari uykularında rahat bırak şu çocukları' diye olaya müdahale ediyor ![]() Neyse ki salon penceresindeki menekşelerim ve mutfak penceresindeki e.milii çiçeksiz bırakmıyor Hem onlar zaten yaşam alanlarımızda ikamet ettiklerinden, yanlarına sık gitmem eşimin gözüne batmıyor ![]() ![]() ![]() Uyanan soğanlıları seyretmek de oldukça keyifli, bugün fark ettim ki sümbüllerim tomurcuklanmaya başlamış bile ![]() ![]() Mavi kelebeğim tomurcuklarını dökmüştü, şu sıralar cool takılıyor ![]() ![]() Bunlar da evimizin komikleri Kopan tek boğumları kıyamayıp rastgele daldırmıştım, onlardan 4 tanesi köklendikten sonra tomurcuklandı. Nasılsa tomurcukları besleyemezler diyerek umursamamıştım ama azmedip tomurcuklarını büyüttüler, sanırım yakında çiçek bile açacaklar! ![]() ![]() (Hatta dikkatli bakınca fark ediliyor ki fotoğrafta sağdaki saksıda-tam karşıda görünen ufaklık da diğerlerine özenmiş, o da tomurcuk çıkartmaya çalışıyor) Düzenleyen A_NOMAD : 10-12-2016 saat 12:19 Neden: İlave |
|
|
|
|
|