agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni9809Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-04-2018, 19:22   #721
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Çok teşekkür ederim denemeye çalışacağım

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2018, 22:32   #722
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Sûz-i Dilârâ demiri nasıl veriyorsun sardunyalara, maşallah çok güzeller. Emeklerine sağlık.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2018, 11:32   #723
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-07-2015
Dilira'cığım,pirince pişmeden su koyacağız değil mi?

Dumlupınar beğendi.
sevgihoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2018, 14:39   #724
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Dilara'cığım,pirince pişmeden su koyacağız değil mi?
Abla, pirinci pişirmeden önce yıkıyoruz ya o su. Kaynar suda pirinci yıkıyoruz pirinci süzüp yıkama suyundan 1 su bardağı alıp 5lt. bir kavanoza koyuyoruz. Üzerine tülbent bağlayıp gölge ve mümkünse bir ağaç altında bir hafta bekletiyoruz yoksa balkon da olur.

Bir hafta sonra 3 lt. süt ekliyoruz üzerine yine tülbent bağlayıp bodrum gibi bir yerde (ben evin koridorunda bekletiyorum) bir hafta daha bekliyor. Bu süre içinde süt, peynir gibi olup kavanozun yukarısına toplanıyor. Altta biriken sıvıyı başka bir şişeye alıp dolaba kaldırıyoruz. Sardunyalara işte bu sıvıdan veriyorum.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2018, 14:40   #725
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Sûz-i Dilârâ demiri nasıl veriyorsun sardunyalara, maşallah çok güzeller. Emeklerine sağlık.
YeniGinecim,
Bir yemek kaşığı toz demiri (ziraat ürünleri satan yerlerde oluyor) 10 lt. suya karıştırıp bitkilerimi bununla suluyorum.

Eski 04-04-2018, 10:51   #726
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-07-2015
Allah seni Dilara'cığım,bi de süt koyuyorsun,şimdi güleceğim,hatta gülüyorum.Bence biz hiç normal değiliz.Yapsam mı bilemedim.3 lt.süte acır gibi oldum.Ama ceylanların güzelliğine değer.

sevgihoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-04-2018, 23:06   #727
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Fazlaca sordum ama sormadan da edemeyeceğim, pirinci ıslarken tuz da koyuyoruz, o suyu nasıl vereceğiz çiçeklere sevgili Sûz-i Dilârâ'cım.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2018, 08:38   #728
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

YeniGinecim, pirinç yıkama suyuna tuz koymuyorum ben. Kaynar suya pirinci ıslatıyorum sadece.

Bu konu aslında şu başlıkta detaylı anlatılıyor, bir incele istersen.

Eski 05-04-2018, 08:40   #729
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Allah seni Dilara'cığım,bi de süt koyuyorsun,şimdi güleceğim,hatta gülüyorum.Bence biz hiç normal değiliz.Yapsam mı bilemedim.3 lt.süte acır gibi oldum.Ama ceylanların güzelliğine değer.
Abla, 3 lt. sütü Bim'de satılan pastörize sütlerden de kullanabilirsin. Diğer süte ben de kıyamam.

Yaptıklarımı düşününce kendimi normal hissettiğim tek yer burası. Diğer arkadaşların yaptıklarını okuyunca "tek değilim" diye düşünüp rahatlıyorum.

Eski 26-04-2018, 16:59   #730
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Fotoğraf makinesi sorunumu sonunda halledebildim, bugün işi gücü bırakıp bununla uğraştım. İlk iş de Lonicera ağabeyimden gelen bitkilerimi fotoğraflamak oldu. Epeydir aklımdaydı son hallerini ekleyim diyordum önce makinem bozuldu ardından sağlık sorunları derken bu zamana kaldı.

Bitkilerimle son iki haftadır düzenli ilgilenemedim. İnşallah yarından itibaren önce güzel bir sulama besinli, gübreli, ardından güzel bir temizlik, saksı-toprak değişimleri. Şimdiden heyecanlandım. Hadi bana kolay gelsin.

Aroniaların birinde tepe diğerinde dip sürgünü çıktı. Yavaş ilerliyor.

Name:  IMG_0015.jpg
Views: 511
Size:  53.4 KB
Name:  IMG_0016.jpg
Views: 496
Size:  69.4 KB

Filbahri güzel gidenlerden.

Name:  IMG_0022.jpg
Views: 485
Size:  61.2 KB

Kış hanımelisi de öyle. Köye götürüp bahçe toprağına geçireceğim. Saksılarda heder olmasını istemediklerimden.
Name:  IMG_0021.jpg
Views: 500
Size:  67.7 KB

Pervane yasemin geldiği gibi duruyor. Sürgün, yaprak hiçbir şey yok.

Name:  IMG_0023.jpg
Views: 500
Size:  69.8 KB

Lonicera, Muda, efeege ve 8 kişi beğendi.
Eski 26-04-2018, 17:04   #731
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Amelenchier de tıpkı pervane yasemin gibi öylece duruyor.
Name:  IMG_0020.jpg
Views: 491
Size:  76.3 KB

Parfüm kutuları (sarcococca); biri dipten sürgün veriyor diğeri tepeden yeni yaprak çıkarıyor.

Name:  IMG_0017.jpg
Views: 477
Size:  72.8 KB
Name:  IMG_0018.jpg
Views: 478
Size:  75.3 KB

Kraliçe en sona

Çin hanımelim, ağaçlar.netin verdiği isimle bindallım veya Quisqualis indica, güzeller güzelim, gözbebeklerimden dipten verdiği sürgünle son bir yılın bütün kayıplarını unutturdu.
Name:  IMG_0027.jpg
Views: 491
Size:  71.5 KB

Tohumdan yetiştirdiğim mor salkımlarım. Zengardengillerden
Name:  IMG_0025.jpg
Views: 490
Size:  44.3 KB

Eski 26-04-2018, 17:11   #732
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Aynı saksıdaki çelimsiz mor salkım, ablasının gölgesinde kaldı biraz.

Name:  IMG_0026.jpg
Views: 520
Size:  72.0 KB

Perişancığım, kendini toparladı ve yeni çiçekler açtı.
Name:  IMG_0032.jpg
Views: 468
Size:  70.5 KB

Sonbaharda çimlensin diye bardağa ekmiştim, bir türlü çimlenmeyince merak edip çıkardım öylece duruyordu, atmaya kıyamadım göl soğanı saksısına gömüverdim, çimlenmiş ama ne tohumu olduğunu bir türlü hatırlamıyorum.

Bu da feleğin cilvelerinden. Hani bilen varsa diye fotosunu ekliyorum.

Name:  IMG_0005.jpg
Views: 473
Size:  67.0 KB

Kış tatlısını kışın bir adet ekmiştim deneme niyetine iyi ki de ekmişim sonra fırsatım olmadı.

Name:  IMG_0014.jpg
Views: 487
Size:  62.2 KB

Tohum paylaşımdan sayın ceydoruktan gelen selluka tohumlarından üçünü ektim. O da eski torf dolu hazır bir yoğurt kutusu vardı.
Name:  IMG_0034.jpg
Views: 480
Size:  45.8 KB

Eski 26-04-2018, 18:19   #733
Ağaç Dostu

nanemolla's Avatar

Giriş Tarihi: 13-07-2014
Hepsi çok güzeller her zaman olduğu gibi.sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun,geçmiştir inşallah.

nanemolla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2018, 19:20   #734
Ağaç Dostu

Dumlupınar's Avatar

Giriş Tarihi: 15-08-2014
Kardeşim gelmiş geçmiş olsun.Umarım sağlığınız iyidir.SELAMLAR...

Dumlupınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2018, 19:40   #735
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2016
Çok geçmiş olsun suzi dilara. Bende bir şey soracağım. Bir bardak pirinç suyunu 5lt lik pet şişeye koyunca gerisini suyla mı dolduruyorsunuz. Verdiğiniz linkede şimdi bakacağım. Bu arada fulunuz ne halde. Resmini koyar mısınız? Ve birde sizin melisanız yok mu, parfüm kokulu olandan?

Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2018, 19:51   #736
Ağaç Dostu

Batı Rüzgarı's Avatar

Giriş Tarihi: 10-09-2015
geçmiş olsun. iyileşebilmek güzel şey. insanlar nelerle uğraşıyor. binbir çeşit insana binbir çeşit hastalıklar var.seç beğen alma...
tabi psikolojik olarak da çiçekler yetiyor bize.mesela ben burdan görüp hercai menekşe tohumu aldım.tohumunu iki ayrı yere diktim. bi kalıcı olmasını düşündüğüm dışarıdaki saksıya bir diğerini de ayrı bir ev içerisindeki saksıya...
şimci bu tohumların çimlenmesi için özel bişey yapmaya gerek varmı? baya da zaman gerekiyormuş 15-24 gün diyordu sanırım...
son olarak eğer çimlenirse ve büyüyüp gelişirse kışın telef mi oluyor yoksa kalıcı dayanıklı gövdesi olup bişey olmuyormu...çok yıllık denmiş ama tam anlayamadım...

Batı Rüzgarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2018, 20:40   #737
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nanemolla Mesajı Göster
Hepsi çok güzeller her zaman olduğu gibi.sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun,geçmiştir inşallah.
Çok teşekkür ederim, önce babam sonra da ben sağlık sorunları yaşadık. Babam ameliyat oldu onun için hayli zordu. Atlattı çok şükür. Benimki de iki senedir aynı mevsimde musallat olan bel ağrısı. Dikkat ediyoruz bakalım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar Mesajı Göster
Kardeşim gelmiş geçmiş olsun.Umarım sağlığınız iyidir.SELAMLAR...
Çok teşekkür ederim değerli ağabeyim. Şifa bekleyenlere Allah acil şifalar versin.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
Çok geçmiş olsun suzi dilara. Bende bir şey soracağım. Bir bardak pirinç suyunu 5lt lik pet şişeye koyunca gerisini suyla mı dolduruyorsunuz. Verdiğiniz linkede şimdi bakacağım. Bu arada fulunuz ne halde. Resmini koyar mısınız? Ve birde sizin melisanız yok mu, parfüm kokulu olandan?
Selmacım şişeye sadece bir bardak pirinç suyu koyup ağzını tülbentle bağlıyorsun bir hafta bekleyecek. Üzerini suyla doldurma. Bir hafta sonra şişeye 3 lt süt ilave ediyorsun. O başlığı incele orada fotoğraflı anlatım var, netleştirirsin.

Fulüm şu anda uyanma çabasında bir yandan da çiçek açıyor. Sonbaharda budamadığıma pişman oldum. Eciş bücüş yakışıksız bir şey oldu. Toprak değişimi de istiyor sanırım.

Melisam 4 yıl önce vardı. Çiçeğini kokladıktan sonra evden uzaklaştırdım. Çok çok yoğun iç bunaltan bir kokusu vardı. Midem kaldırmadı, kusacak gibi oldum. Öyle ki yan apartmanın bahçesindeki melisanın kokusu bizim balkona kadar çıkıp beni rahatsız ediyordu. O kadar yoğun ve bana göre ağır bir koku. Dayanılmaz.

Bu fotoğraflar size gelsin arkadaşlar. Eve yeni katılan orkideler ikinci fotoğraftaki halama gidecek. "Orkide getir bana" deyip duruyordu. Bir tane yeni aldım, ikisini de evdekilerden toplamda üç orkide vereceğim ona.

Name:  IMG_0033.jpg
Views: 462
Size:  65.0 KB
Name:  IMG_0035.jpg
Views: 456
Size:  45.4 KB

Eski 26-04-2018, 20:55   #738
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Batı Rüzgarı Mesajı Göster
geçmiş olsun. iyileşebilmek güzel şey. insanlar nelerle uğraşıyor. binbir çeşit insana binbir çeşit hastalıklar var.seç beğen alma...
tabi psikolojik olarak da çiçekler yetiyor bize.mesela ben burdan görüp hercai menekşe tohumu aldım.tohumunu iki ayrı yere diktim. bi kalıcı olmasını düşündüğüm dışarıdaki saksıya bir diğerini de ayrı bir ev içerisindeki saksıya...
şimci bu tohumların çimlenmesi için özel bişey yapmaya gerek varmı? baya da zaman gerekiyormuş 15-24 gün diyordu sanırım...
son olarak eğer çimlenirse ve büyüyüp gelişirse kışın telef mi oluyor yoksa kalıcı dayanıklı gövdesi olup bişey olmuyormu...çok yıllık denmiş ama tam anlayamadım...
Çok teşekkür ederim. Çiçeklerin iyileştirici gücü gerçekten çok yüksek. Moral motivasyon sevinç kaynağı onlar.

Hercai tohumu sonbaharda ekilir. Kendisi soğuk sever soğukta gelişir. Geç kalmışsın. Tohum elimde çok var, beğendiğin başka bitki olursa soğanlı soğansız onlarla birlikte göndereyim sana inşallah. Çok yıllık demesi her yıl dökülen tohumlardan zahmetsizce kendi kendine çimleniyor olması. Mesela ben özel olarak ekim yapmadım. Saksılarda rastgele çimlenenleri bir araya topladım o kadar. Geçen yıldan kalanları bir saksıya ekmiştim firesiz çimlendiler onları da apartman bahçesine aktardım.

Kırmızı örümceğe karşı hassas. Belirtilerini gördüğün anda müdahele etmezsen bir sabah koca saksıyı ölmüş bulabilirsin. Geçen sene ve bu sene bir saksıda bu sorunu yaşadım (senin beğendiğin hercailer artık yok). Bir de saksıda özellikle steril toprak istiyor veya bahçe dikimi. Mutlaka gölge ve hafif hava akımı olan yer istiyor. Rüzgârlı ortam bitkiyi bozuyor.

Hercai fotoğrafı eklemek isterdim ama çekmemişim. Sen sardunyacısın bunu da beğenirsin.

Bahçe sardunyasından çok cananları severdim bu cananlardan melek gözlüleri sevdim. Çiçek yoğunluğu çok fazla, çok da sevimli. Mini çiçekli hercailer gibi.

Name:  IMG_0003.jpg
Views: 523
Size:  74.3 KB

Eski 26-04-2018, 22:05   #739
Ağaç Dostu

Batı Rüzgarı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim. Çiçeklerin iyileştirici gücü gerçekten çok yüksek. Moral motivasyon sevinç kaynağı onlar.

Hercai tohumu sonbaharda ekilir. Kendisi soğuk sever soğukta gelişir. Geç kalmışsın. Tohum elimde çok var, beğendiğin başka bitki olursa soğanlı soğansız onlarla birlikte göndereyim sana inşallah. Çok yıllık demesi her yıl dökülen tohumlardan zahmetsizce kendi kendine çimleniyor olması. Mesela ben özel olarak ekim yapmadım. Saksılarda rastgele çimlenenleri bir araya topladım o kadar. Geçen yıldan kalanları bir saksıya ekmiştim firesiz çimlendiler onları da apartman bahçesine aktardım.

Kırmızı örümceğe karşı hassas. Belirtilerini gördüğün anda müdahele etmezsen bir sabah koca saksıyı ölmüş bulabilirsin. Geçen sene ve bu sene bir saksıda bu sorunu yaşadım (senin beğendiğin hercailer artık yok). Bir de saksıda özellikle steril toprak istiyor veya bahçe dikimi. Mutlaka gölge ve hafif hava akımı olan yer istiyor. Rüzgârlı ortam bitkiyi bozuyor.

Hercai fotoğrafı eklemek isterdim ama çekmemişim. Sen sardunyacısın bunu da beğenirsin.

Bahçe sardunyasından çok cananları severdim bu cananlardan melek gözlüleri sevdim. Çiçek yoğunluğu çok fazla, çok da sevimli. Mini çiçekli hercailer gibi.

Eklenti 671899
anladım gene bir tohum hüsranı yani. neyse belki çıkar :P veya buzdolabına mı koysam ne yapsam. gerçi saksı uzun saksı pek buzdolabına girecek gibi değil.
zengarden bilgilerinde -20ye dayandığı yazıyor ben ona kandım. gövde kalıyor anladım. tohumdan tekrar çıktığı da yazıyor ama çok yıllık yazdıkları için üzerinde düşünmedim.
sanırım aynı mantıkla diğer doğal mavi menekşelerim de çıkmayacak...
aslında donlara dayanıklı bitkiler için yerim var.yani böyle bir bitki varsa çelik rica edebilirim köksüz vs farketmez.yoksa da canınız saolsun.
benim de elimde drummondii soğanları var. küçük saksıya geçirdiğim için hepsini dikemedim.geçen sefer size göndereceğim tohumları hatam yüzümden çürüttüğüm için gönderememiştim. hak yerini bulsun isterim :P soğanlar 1-1.5 yıllık gelişmişlik seviyesinde çok da küçük değiller.bu sene çiçek açabilirler. açmazlarsa seneye kesin açarlar.ama en az 5-6 litrelik bir saksıya dikilirse iyi olur. akdeniz iklimini de seveceğinden eminim. zıpçıktı sonuçta :P .

Eski 26-04-2018, 22:48   #740
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster

Eklenti 671899
Maşallah cananlarına...çokkkk güzeller..Pirinç suyuyla yapılan şeyi okudum, bende uygulayacağım... Ya orkidelerinize nasıl kıyacaksın, çok çok güzeller. Kusura bakma, kıyacaksın dediğime, belli ki halanı çok seviyorsun
Bu arada orkidelerini seradan falan mı alıyorsun ve fiyatını sorsam)

Düzenleyen Selma_321 : 26-04-2018 saat 23:02 Neden: Ek
Eski 27-04-2018, 06:50   #741
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şu henüz uyanmayan fidelerin gövdelerindeki kabuğu tırnağınla hafifçe kazır mısın, yeşil mi ?

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2018, 07:59   #742
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Batı Rüzgarı Mesajı Göster
sanırım aynı mantıkla diğer doğal mavi menekşelerim de çıkmayacak...
aslında donlara dayanıklı bitkiler için yerim var.yani böyle bir bitki varsa çelik rica edebilirim köksüz vs farketmez.yoksa da canınız saolsun.
Doğal mavi menekşe dediğin orman menekşesi (viola odorata) mi? Eğer oysa buralarda çok var. Ormanda kendiliğinden yetişen yüzlerce görmüştüm. Köy bahçelerinin ormanla sınır yerlerinde, apartman bahçelerinde. Burada yok yok. İnternetten parayla aldığım neredeyse her bitkimi burada bakımsız bir bahçede, kırık dökük teneke saksılarda görmüşlüğüm çoktur. Tabii parayı bayılıp bitkim eve geldikten sonra. Artık istediğim bitkiyi buralarda bakınıyorum önce bulamazsam internete geçiyorum.

Bitki gönderme kısmını özelden haberleşelim. Soğuk seven bitkilerim var elimde.

Eski 27-04-2018, 08:02   #743
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
Maşallah cananlarına...çokkkk güzeller..Pirinç suyuyla yapılan şeyi okudum, bende uygulayacağım... Ya orkidelerinize nasıl kıyacaksın, çok çok güzeller. Kusura bakma, kıyacaksın dediğime, belli ki halanı çok seviyorsun
Bu arada orkidelerini seradan falan mı alıyorsun ve fiyatını sorsam)
Orkidelerimi burada çiçekçi bir amca var. Seralara gidiyor, giderken tembihliyorum çeşit getiriyor ben de aralarından seçiyorum. Seralar buraya çok uzak, çocuklarla zor oluyor.

Fiyat olarak benim aldıklarım 18-23 lira arası. Daha büyükleri yuvarlak 50 tl. Haloşum çiçekleri çok sever. Eli de oldukça yeşildir. O yüzden feda olsun ona.

Eski 27-04-2018, 08:03   #744
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera Mesajı Göster
Şu henüz uyanmayan fidelerin gövdelerindeki kabuğu tırnağınla hafifçe kazır mısın, yeşil mi ?
Hepsi yeşil abi, o yüzden bekliyorum daha bir sene de bekletebilirim Bitkiyi hemen gözden çıkarmam.

Eski 27-04-2018, 08:17   #745
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Ooo fiyatı süpermiş. Orkidelerinizde gerçekten çok güzel.. Mutlulukla büyüt inşallah suzidilara..

Eski 28-04-2018, 17:20   #746
Ağaç Dostu

Batı Rüzgarı's Avatar

aslında biraz sayfanıza müdahale etmiş gibi oluyorum ama bu gelişmeyi paylaşmasam olmazdı
menekşe tohumlarında sanki bir faliyet var.çimlenmiş olan doğal orman menekşesi? çimlenmek üzere faailiyete geçmiş tohum da hercai menekşe tohumu. sevinmelimiyim yoksa geleceği olmayan gariban faaliyeti mi
edit. tohumların bu kadar büyük görünmesinin sebebi macro lens ile çekmiş olmam. gerçi pek çıkmadı :P
Name:  hhh.jpg
Views: 430
Size:  31.0 KB
Name:  dfdf.jpg
Views: 422
Size:  48.3 KB

Eski 28-04-2018, 18:06   #747
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Orman menekşesini bilmiyorum ama hercainin gelişmesi için serinlik gerekiyor. Önümüz yaz onu zor günler bekliyor.

Eski 29-04-2018, 17:23   #748
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Renkler ferah, iç açıcı

Name:  IMG_0858.jpg
Views: 396
Size:  50.7 KB
Name:  IMG_0859.jpg
Views: 419
Size:  59.0 KB

Sevenlerine gelsin
Name:  IMG_0846.jpg
Views: 404
Size:  51.2 KB

Eski 29-04-2018, 20:12   #749
Ağaç Dostu

ahmeter's Avatar

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Güzellik karşısında sessiz kalmak tabiyatıma ters resimler süper bağırıyorum Tebrikler

ahmeter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-04-2018, 20:17   #750
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Çok teşekkür ederim, sizden övgü almak gurur verici

Etiketler
kokulu bitkiler, sardunya, sardunya bakımı, siklamen, soğanlı bitkiler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025