Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nanemolla
Hepsi çok güzeller her zaman olduğu gibi.sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun,geçmiştir inşallah.
|
Çok teşekkür ederim, önce babam sonra da ben sağlık sorunları yaşadık. Babam ameliyat oldu onun için hayli zordu. Atlattı çok şükür. Benimki de iki senedir aynı mevsimde musallat olan bel ağrısı. Dikkat ediyoruz bakalım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar
Kardeşim gelmiş geçmiş olsun.Umarım sağlığınız iyidir.SELAMLAR...
|
Çok teşekkür ederim değerli ağabeyim. Şifa bekleyenlere Allah acil şifalar versin.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321
Çok geçmiş olsun suzi dilara. Bende bir şey soracağım. Bir bardak pirinç suyunu 5lt lik pet şişeye koyunca gerisini suyla mı dolduruyorsunuz. Verdiğiniz linkede şimdi bakacağım. Bu arada fulunuz ne halde. Resmini koyar mısınız? Ve birde sizin melisanız yok mu, parfüm kokulu olandan?
|
Selmacım şişeye sadece bir bardak pirinç suyu koyup ağzını tülbentle bağlıyorsun bir hafta bekleyecek. Üzerini suyla doldurma. Bir hafta sonra şişeye 3 lt süt ilave ediyorsun. O başlığı incele orada fotoğraflı anlatım var, netleştirirsin.
Fulüm şu anda uyanma çabasında bir yandan da çiçek açıyor. Sonbaharda budamadığıma pişman oldum. Eciş bücüş yakışıksız bir şey oldu. Toprak değişimi de istiyor sanırım.
Melisam 4 yıl önce vardı. Çiçeğini kokladıktan sonra evden uzaklaştırdım. Çok çok yoğun iç bunaltan bir kokusu vardı. Midem kaldırmadı, kusacak gibi oldum. Öyle ki yan apartmanın bahçesindeki melisanın kokusu bizim balkona kadar çıkıp beni rahatsız ediyordu. O kadar yoğun ve bana göre ağır bir koku. Dayanılmaz.
Bu fotoğraflar size gelsin arkadaşlar. Eve yeni katılan orkideler ikinci fotoğraftaki halama gidecek. "Orkide getir bana" deyip duruyordu. Bir tane yeni aldım, ikisini de evdekilerden toplamda üç orkide vereceğim ona.