![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
nasıl kaçtı yavru olanmı üzüldüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili alacakaranlık; bebiş kuş mu kaçtı yoksa?.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
meraba syn alacakaranlık, ben yeni üyeyim epeydir siteden faydalanıyorum.size bir sorum olacak .benim de kuşkonmazım vardı çok güzel büyüdü benim ki boya vermişti.sizin ki yanlara doğru büyümüş.birde çok sağlıklı benim ki bir müddet sonra sarardı.bakımı hakkın da bilgi verirmisin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Kohleria çekilişi için tıklayın https://www.facebook.com/photo.php?v...6¬if_t=like Yarın sorularına cevap vereceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık,çekilişi kazandığıma çok sevindim.Hemen bilgilerimi şeyma çiçekçiliğe yazdım.Eksik varsa kontrol edin lütfen. Hayatımda ilk defa çekilişle birşey kazandım.Çok sevindim.Çekilişi çok samimi ve doğal buldum. İnşallah küçük kuş geri döner,siz de sevinçten çilli kohleria çekilişi yaparsınız ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili mügem tebrikler... İnşallah bundan sonraki hayatınızda da hep kazanasınız, hep de sevinesiniz. Kutlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sabl, kuskonmazları golgeama aydınlık yerde tutuyorum. Toprakları sürekli az da olsa nemli durur. Topragın uzun süreli aşırı nemli veya asırı kuru kalması sonucu bitkide sararmalar meydana gelebiliyor. Mevcut topragını değiştirip suyunu düzenli vermenizde fayda olacaktır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Kuşunuzun kaçtığına çok üzüldüm, yavru olduğu için yaşama şansı malesef az. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Gerçektende yayınlamıyorsunuz Sn Alacakaranlik yeniler, gelişmelerve değişik çiçekler gibi haberler görseller yok. ![]() Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Günaydın evet iyi geldi gerçekten ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
yaklaşık bir hafta yokulugumda bir sera yapımına başladım. Sadece ana vitrinler bitti ve ilk 1000 saksı yerlerine yerleştirildi. sırada menekşeler, hoyalar ve üretim havuzları var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Seranın soğuk hava veren ünitesi. Binanın kuzey cephesinde yerdeki soğuk havayı seraya aktaracak, boylece içerideki yuksek sıcaklık düşmüş olacak. Bugun ilk denemeler yapılacak. ![]() ![]() Alttaki fotograf ise seranın aksam manzarası ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayrlı uğurlu olsun daha iyileri nasib olsun. Saygı ve selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çiçekleriniz çok güzel maşaallah. 22.mesajdaki ilk çiçek nedir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-06-2013
|
Ben forumda yeni uyeyim...cicekkerinize bayildim...sizden ciceklerim icin bazi oneriler alabilirmiyim...toprak ve gubre satisiniz var mi...ponza karışımlı olan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
teşekkür ederim.cok begendim,saç örgüsü gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |