![]() |
|
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Selam samet kardeşim ![]() ![]() Kamelyalarlada 12 den vurdun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Tamam söylüyorum balkona baharlık mor yonca lazım ![]() Merak ettim bu kamelyalar yenimi yoksa gecen yaz gördüklerimmi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Bu gün ayın 10 u...
İnşallah beklediğiniz mutlu olay gercekleşmiştir...Duyurunuzu bekliyoruz..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ıldır, kuslarımın yavruları yumurtadan ayın 12 sinde çıkacaklarmıs. ilk çıkan Yavrular için 5 adet kohleria dağıtımı yapmaya karar verdim, haksızlık olmasın diye çekiliş ile yapacağım bu dağıtımı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili Alacakaranlık...
Size yavrular hayırlı olsun.. Güle güle büyütün..Bizde heyecanla çekilişi bekleyelim bakalım..Herhalde çekiliş sonuçlarını facedeki sayfanızdada acıklarsınız...İyi olan kazansın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
|
Tabi ki. Çekilişe katılım şartsız olacak, sadece isimlerini mail olarak yollayacaklar. Bir kaç agaclar.net üyesi huzurunda çekiliş yapılacak hatta video kaydınıda ekleyeceğiz ( yeni geldi aklıma). Sanırım bu şekilde adaletli olacaktır. Kazanan talihlileri her ortamda açıklayacağım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kocaman bir maşallah da benden. sevgiler kardeşim. ben milli isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alacakaranlık yavrunuz çok sevimli duruyor, maşallah. ![]() İnşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Ah yavrucak üsümüyormu ki acaba? ![]() Allah bagislasin kocaman bir Masallah da ben diyeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Maşallah çok tatlı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=alacakaranlik;1100455]Serkan abi, senin milli duruyor hala ![]() ![]() çok saol geleceğim mutlaka önümüzdekiş hafta bu sefer kesin sevgiler adresinizi almam gerekecek tekrar yazarsanız sevinirim. havalarda güzel 18 inden sonra inşallah sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=serkan_istanbul;1100504] Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah!!! Diğer yumurtalar da çatladı mı? Umarım sağlıklılardır minikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık,iyi geceler,yavrunuzu güle güle büyütün.Çekilişe bende katılmak isterim.Mail atın derken,özel mesaj ile isim göndermeyi mi kastettiniz?Bilgi verirseniz,ismimi özelinize yazacağım.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
çok kısa bilgi vereyim. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlıklı nick- adınız ve telefon numarasınızı göndermeniz yeterli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
|
Ben çocukken çatılara çıkıp yumurtadan çıkmış ama maalesef... yavrulara çok bakardım. Ama bunun kadar kocaman gözlü, pembe ve minik olduklarını hatırlamıyorum. Büyüyecek de kuş olacak yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|