![]() |
|
|
|
#422 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Selam samet kardeşim Gökte ararken sende buldum Krasula pervorata vegriyataya talibim tam istedigim gibi .Kamelyalarlada 12 den vurdun |
|
|
|
|
|
#424 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Tamam söylüyorum balkona baharlık mor yonca lazım Merak ettim bu kamelyalar yenimi yoksa gecen yaz gördüklerimmi ? |
|
|
|
|
|
#426 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Bu gün ayın 10 u...
İnşallah beklediğiniz mutlu olay gercekleşmiştir...Duyurunuzu bekliyoruz..... |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ıldır, kuslarımın yavruları yumurtadan ayın 12 sinde çıkacaklarmıs. ilk çıkan Yavrular için 5 adet kohleria dağıtımı yapmaya karar verdim, haksızlık olmasın diye çekiliş ile yapacağım bu dağıtımı ![]() |
|
|
|
|
|
#428 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili Alacakaranlık...
Size yavrular hayırlı olsun.. Güle güle büyütün..Bizde heyecanla çekilişi bekleyelim bakalım..Herhalde çekiliş sonuçlarını facedeki sayfanızdada acıklarsınız...İyi olan kazansın.... |
|
|
|
|
|
#429 |
|
Ağaç Dostu
|
Tabi ki. Çekilişe katılım şartsız olacak, sadece isimlerini mail olarak yollayacaklar. Bir kaç agaclar.net üyesi huzurunda çekiliş yapılacak hatta video kaydınıda ekleyeceğiz ( yeni geldi aklıma). Sanırım bu şekilde adaletli olacaktır. Kazanan talihlileri her ortamda açıklayacağım |
|
|
|
|
|
#435 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kocaman bir maşallah da benden. sevgiler kardeşim. ben milli isterim ve ya mücevher orkide.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün Diğer yavrular ne durumda haberlerini bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#437 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alacakaranlık yavrunuz çok sevimli duruyor, maşallah. ![]() İnşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz. ![]() |
|
|
|
|
|
#439 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Ah yavrucak üsümüyormu ki acaba? ![]() Allah bagislasin kocaman bir Masallah da ben diyeyim |
|
|
|
|
|
#442 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Maşallah çok tatlı Büyüyüp tüylendiğini de görürüz inşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=alacakaranlik;1100455]Serkan abi, senin milli duruyor hala [/QUOçok saol geleceğim mutlaka önümüzdekiş hafta bu sefer kesin sevgiler adresinizi almam gerekecek tekrar yazarsanız sevinirim. havalarda güzel 18 inden sonra inşallah sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=serkan_istanbul;1100504] Alıntı:
Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah!!! Diğer yumurtalar da çatladı mı? Umarım sağlıklılardır minikler ![]() |
|
|
|
|
|
#447 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık,iyi geceler,yavrunuzu güle güle büyütün.Çekilişe bende katılmak isterim.Mail atın derken,özel mesaj ile isim göndermeyi mi kastettiniz?Bilgi verirseniz,ismimi özelinize yazacağım.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#448 |
|
Ağaç Dostu
|
çok kısa bilgi vereyim. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlıklı nick- adınız ve telefon numarasınızı göndermeniz yeterli. |
|
|
|
|
|
#450 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben çocukken çatılara çıkıp yumurtadan çıkmış ama maalesef... yavrulara çok bakardım. Ama bunun kadar kocaman gözlü, pembe ve minik olduklarını hatırlamıyorum. Büyüyecek de kuş olacak yani (Maşallah) Sağlıkla büyüsün, nazar değmesin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|