![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sn.alacakaranlık,bitkilerinizin hepside birbirinden güzel emeğinize sağlık,hepside gözalıcı güzellikte maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2011
|
Sayın Alacakaranlık ters lalelerimi çok büyük çaplı bir saksıya ekmiştim ekme işleminde bir hata yoktu ben saksının altındaki tabağı almayınca biriken karsularından toprak çamurlaşmış hepsi çürümüşler mart ayı içinde yine aynı yerden teminettiğim soğanları saksının altından tabağını alarak ektim sekiz tes lale soğanımın beşinde tomurcuk var kış başında ekilmesi gereken bitki kızımın sevgisine karşılık veriyor ilginize teşekkür ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sayın alacakaranlık,çiçekleriniz harika görünüyor emeğinize,ellerinize sağlık.özellikle küpe çiçeği çok güzel,acaba beyaz katmer küpe fideside varmı elinizde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sayın Alacakaranlık, öncelikle hayırlı olsun diyorum ve kutluyorum çiçekleriniz çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. 91 nolu mesajdaki çiçeği merak ettim çok güzeldi. Bütün çiçeklerim kıştan etkilendiği için sanırım alışveriş bölümünde de görüşücez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Aman Allah'ım bunların hepsi birbirinden güzeller,hangisinden alacağımı şaşıracağım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
çok iyi olur valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
demir minik renkli kovalar var arkada onların fiyatı nedir ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Hayran kaldım anemonlara. Rica etsem bol bol fotoğraflarını eklermisiniz sayın alacakaranlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|