![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kargomu aldım burayada yazayım resimlerini kendi sayfamda paylaşcam sevgişler gönlüne emeğine sağlık |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bu ne kadar güzel bir şey bizim muabbetlerde tık yok yiyip icip yatıyorlar .41 kere maşşallah . Samet sen o ufaklıgın dilini gördünmü hic ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bakmadıgın iyi olmuş muabbet kuşlarının dili tıpkı kurta benziyor ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sevincinizi o kadar iyi anlıyorum ki! Benim de yavru melek balıklarım oldu. Her şeyin yavrusu ayrı bir güzel ya, çirkin demeyelim :P |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Yine de çok şirin, bir kaç ay sonra çok daha sevimli ve oyuncu olacak Bu arada sn. Alacakaranlık siteniz için yaptığınız çekiliş için ben de mail attım az önce, haber vermek isterim. Şansa inanmam bu gibi durumlarda ancak bakarsınız talihliniz olurum ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
1,5 ay sonra kendi yem yemege basladıgı anda 15 yıl sonra aldıgım ilk yavruyu kendime alıştıracağım, bakımı özel olacak ![]() emailinizi aldım. Kısmet meselesi Eger bir aksilik olmaz ise çekilişe katılacak rakam biraz daha yukarı çıkartabilirim. Mart ın 2. haftası olur. Güzel bir çekiliş olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili alacakaranlık toruna maşallah; çok da güzelleşmiş. Evet kuşlarla ilgilenirim fakat şimdiye kadar da bu kadar muhabbet kuşlarının bu kadar küçüğünü görmemiş idim. Çok güzel olmuş. Hem kendine alıştırırsın, hem dee konuşturursun onu. Vallahi alacakaranlık deyip durur artık inşallah. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Çok tatlı maşallah canım benim.Merhabalar Nasılsınız.Sayfanıza ilk defa yazıyorum.Ama sürekli takipteyim.Saygılar... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
3 MART 2013 tarihi itibari ile artık email sistemi ile çalışacağız. Kayıtlı olan email adreslerine düzenli olarak her gelecek veya gelen ürünlerin fotograf ve fiyat listeleri gönderilecektir. Sizde email kaydettirmek için seymacicekcilik@hotmail.com adresine boş bir email atmanız yeterlidir... Bu uygulama facebook ta yasanacak herhangi bir soruna karşı alınan bir tedbir uygulamasıdır. Mevcut uygulamalarda herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Aynı ürünler bir süre sonra Agaçlarda yayınlanacaktır. bu sistem bir nevi size öncelik sağlayacaktır |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Yenibitkiler hostalar gelmiş arada burdada yazarsan arayan arkadaşlar oluyor. Sevgiler ben yapı marketler bölümünde yazdım. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Sn alacakaranlık 232. mesajdaki 3. çiçeğin adı nedir? Merak ettim. Çok güzel birşey. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Aaaa. dönmez mi acaba?. üzüldüm, yazık olmuş... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Mügem hatırına çekiliş yaptıgım kus malesef kaçtıgı için bir iki günlük gecikme oldu. Bir aksilik olmazsa çekiliş hafta sonu yapılıp bilgilendirme yapacağım Saygılar Hay Allah,daha adını bile koymamıştık Demek o minik şey uçmayı öğrendi de kaçtı.Bilgi için teşekkürler.Sonucu bekliyorum.Saygılar. |
|
|
|
![]() |
|
|