![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
50 saksı kaktüsten bir cicek görememiş biri olarak ben güzele güzel demem kaktüs bende acmadıkca diyorum ![]() Bu cumartesi akşam üzeri gelebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
|
Hangi kaktüs böylesini acar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ben de birkaç tane kaktüs edindim;ama sayıyı fazla arttırmayacağım.Benim düşünceme göre de sukkulentler daha sevimli,bakımları da daha kolay.Geçen gün birkaç tane kaktüsün saksısını değiştirdim,acemiliğime geldi.Eldiven taktığım halde dikenler battı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tika ben kaktüslerden cabuk sıkılıyorum neden bilmem itici geliyor . sukulentlerde bir al benilik var zaten hepsi birbirinden güzel birde uzun süreli cicekli oluyorlar. benim favorim Crassula lar gözüm doymuyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaç Dostu
|
SN alacakaranlik babam bana moskovadan bir suru neredeyse 200 e yakin lale sogani almis.simdi onlari ekecegim yerde baska bir cicek var kesmege kiyamiyorum.napmam gerekiyor illaki simdi ekmeliysem kiycam ama.cunkilaleyi cok seviyorum.lutfen bana bir akil verirmisin?nooolur saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TÜRKAN, lale soğanlarının aralık ayının 15 ine kadar dikilebilirler. Bu zamandan sonra serin bir yerde muhafaza edin. saksın 10 derecenin altında saklamayın belli bir süre sonra çimlenmeler başlayacaktır. Saksın güneş alan sıcak yerdede muhafaza etmeyin fazla sıcaktan dolayı soğanlarda bozulmalar olacaktır. Size tavsiyem serin ve gölge yerde, hava hareketi olan bir yerde muhafaza edin. Olur da filizlenmeler başlarsa, Filiz verenleri 7 cm derinlikteki saksılara dikin. Vakti geldiğinde aktarma yaparsınız. Boylece en az iş gücü ile asıl dikime kadar sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilirisiniz Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Ağaç Dostu
|
eger soğuklar tam başlamadan köklenirlerse sıkıntı olmaz. Ama köklenme olmadan direk eksi derecelerde muhafaza edilirse soğanlarınız çürüyebilir. Aynı sıcaklıkta saklayabilirseniz ( 15-10 derecede ) bir sıkıntı olmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi haberler.... Sabah saatlerinde güvenlik ihlali yapan 1 horoz ve 2 tavuk , sokak kopekleri tarafından saldırıya uğradı. Olayda 1i ağır 3 yaralı var. agır yaralı horoz olay yerinin 2 km uzagında uzun uğraşlar sonucunda güvenlik güçleri tarafından bulundu. Sokak köpekleri güvenlik gücleri tarafından kontrollu bir şekilde kovalandı. Olay yerinde vahsetin izleri görülmekte... Burdan hangi sonuca varıyoruz. Eşek bilmediği otu yerse başı ağırırmış yani koca alan neyine yetmedi her sabah aynı terana, çık bahceye iki karınca için fantazi peşinde koş ![]() Sabah haberlerini dinlediniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim. Suan yok ama baharda 2 lira civarında satışta oluyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Tohum mu? Çitil olarak mı? satışa sunulacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Sayfanız çok güzel, çiçekleriniz çok daha güzel, capcanlı, her bir yaprak sanki ayrı parlıyor.. Tebrik ediyorum sizi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Sayın Alacakaranlık sayfanız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Kohlerialardan haber var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 1- 1,5 ay sure boyunca siteye ilan çıkmakla meşgul olacağım. Dolayısı ile pek çok yerdeki ziyaret sıklıgım oldukça azalıyor. Herhangi bir durumda ozelden mesaj atılırsa yardımcı olurum. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|