![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kocaman bir maşallah da benden. sevgiler kardeşim. ben milli isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alacakaranlık yavrunuz çok sevimli duruyor, maşallah. ![]() İnşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Ah yavrucak üsümüyormu ki acaba? ![]() Allah bagislasin kocaman bir Masallah da ben diyeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=alacakaranlik;1100455]Serkan abi, senin milli duruyor hala ![]() ![]() çok saol geleceğim mutlaka önümüzdekiş hafta bu sefer kesin sevgiler adresinizi almam gerekecek tekrar yazarsanız sevinirim. havalarda güzel 18 inden sonra inşallah sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=serkan_istanbul;1100504] Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Maşallah çok tatlı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah!!! Diğer yumurtalar da çatladı mı? Umarım sağlıklılardır minikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık,iyi geceler,yavrunuzu güle güle büyütün.Çekilişe bende katılmak isterim.Mail atın derken,özel mesaj ile isim göndermeyi mi kastettiniz?Bilgi verirseniz,ismimi özelinize yazacağım.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
çok kısa bilgi vereyim. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlıklı nick- adınız ve telefon numarasınızı göndermeniz yeterli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Ben çocukken çatılara çıkıp yumurtadan çıkmış ama maalesef... yavrulara çok bakardım. Ama bunun kadar kocaman gözlü, pembe ve minik olduklarını hatırlamıyorum. Büyüyecek de kuş olacak yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili alacakaranlık; demek ki sevineceğimiz olay kuşlar imiş... Açıkçası ben çok mutlu oldum, sevindim; gözünüz aydın. Allah yavrularını, torunlarını da görmeyi nasip etsin. Fakat ben anlayamadım hangi kuşun yavruları? Kumruların yavruları da inşallah bana nasip olsun. Karga ve saksağanlardan kalır ise inşallah. Etiket konusunda da ne kadar çok açıklayıcı bilgi o kadar iyi; mesela tohum ekme zamanı da olmalı diye düşündüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Allah razı olsun ![]() ![]() ![]() Etiket her ürün için ayrı, bu yuklediğim saksılı bitkileri için olacak. Son bir çalışma ile yakında guncelini yukleyeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
20 Mart 2013 tarihinde yapılacak çekiliş ile 5 kişiye kırmızı Kohleria bitkisi gonderilecektir. Kampayaya katılmanız için yapmanız gereken çok basit. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlığında ad soyad ve telefon numaranızı yazıp göndermeniz yeterli olacaktır. 20 Mart günü çekiliş Yurdaer Kolko ve Yener Tansu eşliğinde kamera kaydında gerçekleştirilecektir. Çekilişi kazananlar sadece 4.25 Tl lik kargo ücretini karşılamaları gerekecektir ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
![]() 20 Mart 2013 tarihinde yapılacak çekiliş ile 5 kişiye kırmızı Kohleria bitkisi gonderilecektir. Kampayaya katılmanız için yapmanız gereken çok basit. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlığında ad soyad ve telefon numaranızı yazıp göndermeniz yeterli olacaktır. 20 Mart günü çekiliş Yurdaer Kolko ve Yener Tansu eşliğinde kamera kaydında gerçekleştirilecektir. Çekilişi kazananlar sadece 4.25 Tl lik kargo ücretini karşılamaları gerekecektir Sayın alacakaranlık,çekiliş yapıldı mı acaba?Sonucu merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Goruyorsunuz degil mi sn.alacakaranligin tedavisinin gucunu,masallah baktigi bitkiyi kok ormanina donusturuyor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|