![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili SDurul ve loveforlife arkadaşımın gönderdiği Sedum Sieboldiinin Sonbahar görüntüsü ve yeniden gelişmeye başladığı kareler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2014
|
Alıntı:
Sedum Sieboldiinize bayıldım. Yaprak rengi olsun, çiçekleri olsun tam bir görsel şölen. Daha önce hiç bu türü görmemiştim. Maşallah diyeyim. İşte balkon ve bahçe sayfalarını da bu yüzden çok seviyorum. Harika ve orjinal türler ile tanışıyoruz. Bu arada minyatür telgrafınıza çok üzüldüm. Ben de minyatür yok ama farklı bir tür (hafif sedef gibi parlayan, ön tarafı lila beyaz, arkası mor yapraklı) var. Arzu ederseniz gönderebilirim. Sevgiler Düzenleyen Limonik : 21-01-2015 saat 13:21 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
Sedum sieboldii benimde çok beğendiğim bir succulentti sağ olsun iki sevgili dost sioldii sahibi yaptı beni. Dediğiniz gibi hayatımda göremeyeceğim bir çok bitkiyi bende burada tanıdım, gördüm ve bazılarına sahip oldum. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim sevgili Limonik, hele bir bahar gelsin taşlar yerine oturmaya başlasın siz bana telgraf, ben size sedum sieboldii gönderirim.Belki birbirimizden daha fazla bitkide isteyebiliriz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2014
|
Alıntı:
![]() Dediğiniz gibi kışın bitkiler hem taşınırken zarar görebilirken hem de adaptasyon daha zor olabilir diye düşünüyorum. Bu arada echeverialarınızı yeniden dikerken, saplarını toprakla mı kapattınız veya nasıl bir yol izlediniz? Bu bahar echeverialarımın saksılarını değiştireceğim de, her türlü tavsiye ve püf noktayı öğrenmeye çalışıyorum ![]() sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
teras bahçeciliği |
|
|