Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Sevgili SDurul ve loveforlife arkadaşımın gönderdiği Sedum Sieboldiinin Sonbahar görüntüsü ve yeniden gelişmeye başladığı kareler  . Yine sevgili SDurul'un gönderdiği minyatür telgraf (maalesef kaybettim umarım kökleri zarar görmemiştir.) Adını hatırlayamadığım succulent, SDurul'un gönderdiği ve benim elimdeki yavrulardan oluştu, çok şükür zarar görmeyenlerden  ...
|
Sayın berçin, öncelikle uzun bir aradan sonra balkonunuzun renklerine kavuşmak eminim beni sevindirdiği kadar herkesi sevindirmiştir. Baharda da bol bol balkonunuzdaki çiçekleri görmenizi ve paylaşmanızı temenni ediyorum.
Sedum Sieboldiinize bayıldım. Yaprak rengi olsun, çiçekleri olsun tam bir görsel şölen. Daha önce hiç bu türü görmemiştim. Maşallah diyeyim.
İşte balkon ve bahçe sayfalarını da bu yüzden çok seviyorum. Harika ve orjinal türler ile tanışıyoruz.
Bu arada minyatür telgrafınıza çok üzüldüm. Ben de minyatür yok ama farklı bir tür (hafif sedef gibi parlayan, ön tarafı lila beyaz, arkası mor yapraklı) var. Arzu ederseniz gönderebilirim. Sevgiler