![]() |
|
![]() |
#721 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Bunları da eklemeden geçemedim ![]() Galalar da açmaya başlayanlardan...Gelinteline geçen yaz unlu bit musallat olmuştu, bende terasta diğer bitkilere uzak biryere tabiri caizse atıvermiştim. Kşı dışarıda geçirdi, üzerine kar yağdı yinede birşey olmadı üstelik unlu bitten eser kalmamış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Ağaç Dostu
|
Berçin Hanım, ne güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz Sudenur'la. İki sevdiğim arkadaşımı böyle güler yüzlü görmek ne güzel. Sizinle toplantıda tanışma fırsatımız oldu, Sevgili Sudenur'u merak ediyordum, fotoğraflardan onu da tanıdığıma çok memnun oldum. Bahçesi muhteşem olmuş, harika. Ya sizin terasa ne demeli, bütün çiçekler kapıp kaçırılacak kadar güzel olmuşlar, maşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bugün biraz abartmış olabilirim ama o kadar rahatladım ki anlatamam, sergi yüzünden doğru düzgün terasla ilgilenemedim bu sezon, planladığım çok şeyi yerine getiremedim. Yarım ilgiyle bu kadar oldu, artık bundan sonra ne yapabilirsem ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Ağaç Dostu
|
İlk kare; İlk kez sevgili SDurul'un sayfasında görüp merak edip sormuştum, sağolsun istersem gönderebileceği cevabını almış çok mutlu olmuştum. Göndereceği zaman da ''tek bitki için kargo yapmayalım, istediğin başka bitkiler varsa belirle ona göre göndereyim.'' mesajını aldım, sadece ilave tüylü sempervivum istedim. Ama sevgili SDurul tam on çeşit bitki gönderdi, yani ilk kare diğer dokuz güzele sahip olmamın sebebidir ve benim için çok önemliler arasındadır ![]() ![]() Diğer iki kalanço isimleri maalesef ![]() Son karede ki kalanço aldı başını gidiyor, saksı değişimi yapacağım ama nasıl ![]() Aranjman araya girivermiş ön izleme yaparken fark ettim, yanlış resme tıklamış olmalıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Ağaç Dostu
|
Bu ecveria'yı geçen sene avuç içi büyüklüğünde almıştım, ikinci karede ki yine tüylü kalanço ile birlikte alınmıştı ve unlu biti atlattı ![]() ![]() Dördüncü kare geçen sene ağustos ayını ve ben ona yeni bitkiler götürene kadar bana kabuslar yaşatan teyzenin ![]() ![]() Ve benimde silvestrim açtı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Ağaç Dostu
|
Yeşim miydi, para mıydı hatırlamıyorum; İlkbahar rüzgarlarında düştü kırıldı parçalandı, ama güzel toparlandı ![]() ![]() ![]() Ecverialar birer ikişer çiçek saplarını yarışırcasına uzatıyorlar, bana da bu yarışı izlemek düşüyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Ağaç Dostu
|
Üç senedir gelişsin diye gözünün içine baktığım yavrucağım, sonunda gelişme belirtileri göstermeye başladı ![]() ![]() Ecverialardan genel görünüm, sevgili Sakdağ'ın tecrübesini bende denemek istedim binlerin annesinde, bakalım aynı formu bulacak mı ![]() Ve mavişin yağmurdan sonraki coşkulu hali ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili berçin maşallah hepsi de ne kadar güzeller hele de echeverialara bayıldım, hepsi birden çiçeklenince tam bir şölen olur. Size iyi seyirler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin, ellerinize emeklerinize sağlık, hepsi ne kadar güzel ve sağlıklı görünüyorlar. Hele dün yazdığınız ilk mesajın ilk fotoğrafındaki bitkiyle echeverialara bayıldım. Çünkü defalarca denediğim echeveriayı nedense büyütemiyorum ben. Bir de o bahsettiğiniz, yapraktan da çoğalan kalanchoe tomentosa olacak, yanlış hatırlamıyorsam. Arayı fazla uzatmayın, güzel bitkilerinizin gelişimlerini görmek isteriz. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-07-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bizim buralarda ecveria yazlık bahçelerinde direkt toprakta bile yaşıyor. Belki sizin iklim farklılığından kaynaklanıyordur, ayrıca benim gibi seve seve size ecveria gönderecek arkadaş çoktur üzülmeyin. Felsefemiz olan olmayanla paylaşmak değil mi ![]() Mesajınıza cevaptan hemen sonra paylaşacağım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan nasıl yetiştirildiğini bilmiyorum ama çelikten yetişiyor, bendeki maviş saksısıyla arkadaş hediyesi. Çiçekli bitkiden çelik alınmıyor ama araştıralım, mümkünse eğer size çelik gönderebilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Ağaç Dostu
|
Yağan uzun yağmurlardan sonra nihayet güneşin tam yüzünü görmeye başladık, ülkemize bereket getirir inşallah ![]() Yağmurun ardından saksıların dibinde otlarda bayağı bir gelişmiş, kopar kopar iki gün bitmedi ![]() ![]() Sonuç: Yağmur bitkilere iyi geldi arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım loveforlife, beyaz mor sabah sefası muhteşemmiş. Teşekkürler arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Ağaç Dostu
|
Yağmur, elma kasasında yetişen sebzelere de iyi geldi ilk hasat yapıldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Ağaç Dostu
|
10. Yıl buluşmasından emanet meleklerin borazanı, 10'un üzerinde tomurcuk verdi ama salyangozlar ne yaprak ne tomurcuk bırakmayacak bu gidişle ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hasatlar başlanmış bile maşallah ellerine emeklerine sağlık sevgili berçin. Allah ağız tadıyla yedirsin, bereketi bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Ağaç Dostu
|
Kaynana dili kaktüs bugün itibarıyla açmaya başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili berçin ecveria ve kaynana dili çiçekleriyle harika bir iyi geceler dilemişsin. Sağolasın, sana da iyi geceler olsun inşallah. Hasadına maşallah, harika bir hasat olmuş; azalmasın çoğalsın inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Evet bence de söyleme, iyi yapmışsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Terasınıza bayıldım, çiçekler, sebzeler harika.... Afiyetle yiyin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Bu ne kadar renkli, capcanlı, harika bir teras! Sizi kutlarım Berçin Hanım, ellerinize sağlık. Şimdiye kadar sayfanızı nasıl olmuş da kaçırmışım, bundan sonra sıkı takipçinizim ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
teras bahçeciliği |
|
|