Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Baharı dört gözle bekliyorum, özellikle bugünkü zarar tespitinden sonra Allah nasip ederse güzel planlarım var.
Sedum sieboldii benimde çok beğendiğim bir succulentti sağ olsun iki sevgili dost sioldii sahibi yaptı beni. Dediğiniz gibi hayatımda göremeyeceğim bir çok bitkiyi bende burada tanıdım, gördüm ve bazılarına sahip oldum.
Nazik teklifiniz için teşekkür ederim sevgili Limonik, hele bir bahar gelsin taşlar yerine oturmaya başlasın siz bana telgraf, ben size sedum sieboldii gönderirim.Belki birbirimizden daha fazla bitkide isteyebiliriz  , ayrıca kış sebebiyle taşınmaları esnasında zarar görebileceklerini düşünüyorum. Sevgiler  ...
|
Çok mutlu olurum sevgili Berçin, baharda heyecanla güzel bir paket hazırlayacağıma emin olabilirsiniz
Dediğiniz gibi kışın bitkiler hem taşınırken zarar görebilirken hem de adaptasyon daha zor olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada echeverialarınızı yeniden dikerken, saplarını toprakla mı kapattınız veya nasıl bir yol izlediniz? Bu bahar echeverialarımın saksılarını değiştireceğim de, her türlü tavsiye ve püf noktayı öğrenmeye çalışıyorum
sevgiler