Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Şükür kavuşturana canım arkadaşım... Hepsi bir şekilde telafi olur da telafisi olamayacak olan fil kulağı var, ona içim acıdı. Keşke sorsaydın, onu da içeri alsaydın. Çünkü o tropik bir bitki ve normal koşullarda bile kışın dışarıda bırakmak doğru değil. Gölge ama aydınlık bir yerde, içeride olmalı. Bu bitki benim için çok ayrıcalığı olan bir bitkiydi. Rahmetli babaannemden kalan ve neredeyse başka kimsede göremediğim...Çok kolay çoğalabilen bir tür değil. Bir tanesinin sende olmasını istemiştim. İnşallah bir mucize olur da yavrular bende kalanı kardeşi...
Ben biliyorum ki sen sil baştan başlasan bile bizi hayran bırakacak görüntüler paylaşırsın yine bizimle... Hele ki soğanlılarının açmasını büyük bir merakla bekliyorum...
|
Şükür arkadaşım şükür... Bende çok üzgünüm arkadaşım, İzmir dönüşünün ertesiydi yorgunluk vesaire terasa çıkıp durum analizi yapamadım yoksa harcanmasına müsaade edermiydim

...
Ameryllislerde sanıyorum bir kaç fire olacak ama diğerleri sapasağlam gelişmeleri devam ediyor. Güzel temennin için teşekkür ederim arkadaşım, elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah

...