Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Limonik
Sayın berçin, öncelikle uzun bir aradan sonra balkonunuzun renklerine kavuşmak eminim beni sevindirdiği kadar herkesi sevindirmiştir. Baharda da bol bol balkonunuzdaki çiçekleri görmenizi ve paylaşmanızı temenni ediyorum.
Sedum Sieboldiinize bayıldım. Yaprak rengi olsun, çiçekleri olsun tam bir görsel şölen. Daha önce hiç bu türü görmemiştim. Maşallah diyeyim.
İşte balkon ve bahçe sayfalarını da bu yüzden çok seviyorum. Harika ve orjinal türler ile tanışıyoruz.
Bu arada minyatür telgrafınıza çok üzüldüm. Ben de minyatür yok ama farklı bir tür (hafif sedef gibi parlayan, ön tarafı lila beyaz, arkası mor yapraklı) var. Arzu ederseniz gönderebilirim. Sevgiler
|
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Baharı dört gözle bekliyorum, özellikle bugünkü zarar tespitinden sonra Allah nasip ederse güzel planlarım var.
Sedum sieboldii benimde çok beğendiğim bir succulentti sağ olsun iki sevgili dost sioldii sahibi yaptı beni. Dediğiniz gibi hayatımda göremeyeceğim bir çok bitkiyi bende burada tanıdım, gördüm ve bazılarına sahip oldum.
Nazik teklifiniz için teşekkür ederim sevgili Limonik, hele bir bahar gelsin taşlar yerine oturmaya başlasın siz bana telgraf, ben size sedum sieboldii gönderirim.Belki birbirimizden daha fazla bitkide isteyebiliriz

, ayrıca kış sebebiyle taşınmaları esnasında zarar görebileceklerini düşünüyorum. Sevgiler

...