![]() |
Güler hanım bahçeniz çok çok güzel,maşallah,insan o bahçenin içinde huzurla dolar,çok uğraşmışsınız ama bir emeklerinize değmiş,sizi kutluyorum.Tek kelime ile huzur dolu.Huzur dolu bahçenizde huzurla coşsun günleriniz
|
Güler ablacıgım bahçen şenlenmeye başlamıştır sanırım senin maviş çiçegi tohumlamı çogalıyor beyazıda maviside mükemmel küpeli çiçekleri ne durumda bide Cliva çiçegi soganlı sanırım nereden bulabiliriz
|
Maviş elimde mevcut, gönderebilirim. Tohum değil, fide.
Cliva'yı da Akdoğa yurt dışından getirdi. Bauhaus'da satışa sunulmuştur. Benimkiler çok eski. Ben seradan almıştım. |
Güler abla inan çok sevinirim çok tatlı senin maviş mersinde bakdım bulamadım Cliva satışa sunuldugundan haberim yoktu hala devam ediyormu satışı nasıl ögrenebilirim saygılar
|
Bugünlerde bitmiş olsa dahi, yeniden yeniden getiriyorlar. Ben de Clematisleri kolluyorum.
|
Güler abla beni bilgilendirirsen sevinirim satıştan ben ücreti neyse göndersem bana alırmısın abla
|
Alıntı:
|
Büyülendim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Güler,
Göndermiş olduğunuz çeliklere teşekkür ediyorum.Kargonun marifeti sonucu çelikleri görmenizi istedim.Herşey kısmet diyelim. Atlas çeliğini suya bıraktım. Yarın saksıyamı yoksa direk toprağamı ekmeliyim?Bilgilendirirseniz memnun olurum.Selamlar. |
Aloevera mort olmuş.
Atlas çeliğini hemen sudan çıkartın. Ucunun (kesim yerinin tamamen kurumasını bekleyin sonra toprağa dikin ve bir süre sulamayın. 10-15 gün sonra azar azar su vermeye başlarsınız. Koli 23.03.2011 de verilmişti, nereden baksanız bir günlük yol. Bir hafta beklerse bitki ne yapsın? Yarın şikayetimi bildiririm. |
Üzülmeyin sayın Adavci, atlas çelİğindeki tomurcuklar size aloeyi unutturur. Kısmet işte.
|
Güller canlanmadı mı Güler abla ? Çok merak ediyorum nasıl canlı açacaklar ilk sefer.
|
Ne güzel bir bahçe yarabbim :) Bu bahçesi olan insanlar 10 kaplan gücünde oluyorlar galiba. Enerji bitti dediğinizde bile ''gideyim de şuna bakayım tomurcuk var mı'' diyecek haliniz kalıyor :))
Bahar tüm güzellikleriyle gelsin bahçenize ve o güzel atlasınıza :))) O nasıl güzel bir çiçektir. İlk defa sizde gördüm.. |
Alıntı:
Hemen çıkardım.Gelişiminden sizi haberdar ederim.Selamlar. |
Alıntı:
Üzüntüm Güler hanımın yorulması oldu. |
Alıntı:
|
7. yıl toplantımızda üzeri tomurcuklu atlas çeliğimi aldım. öylece ekmeyi düşünürken, Başbahçıvan arkadaşımız bu çeliği bölerek ekmem gerektiğini söyledi. Çok uzun olması nedeniyle uç kısmının beslenmesi zorlaşacakmış. Şimdi Adavcının çeliğinin boynunu bükmüş fotoğrafı buna örnek olmuş gibi. Ben kestim , pazar ve pazartesi beklettim akşam geç vakitte ektim. Dilerim problem olmaz, tekrar teşekkürler Güler Hanım.
|
Bugün sabah, siz, ablanız, Selen, Deniz ve Oğuz Bey güzel bir bahçe kahvaltırı etmişsinidir herhalde. İnce belli bardaktan çaylarınızı da içmişsinizdir. Fakat toprak çalışmaya müsait değildir. Daha iyi. bol bol sohbet edersiniz.
Selamlar, sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan Sönmez, toplantıda selenn de bazı uzun olan çelikleri üçe bölerek arkadaşlara biraz beklettikten sonra ekmeleri gerektiğini anlatıyordu.
Sevgili Cumhur, evet Manyas'dayız. Hava yağışsız. Evin içi 28-29° ama dışarısı biraz soğuk. Biz yine selenn'le beraber ot yolmaya çıktık. Nergisler, sümbüller ot içinde kalmışlar onları temizledik. Selenn otları yoluyor. |
4 Eklenti(ler)
Nergisler ortaya çıktı.
Clematisler bayağı canlanmış. Budanan güller filizlerini iyiden iyiye çıkarmış. |
Güler Hanım ve Sevgili Selenn, bahçenizden taze hayat fışkırıyor, benim yerime de dokunun lütfen ota, toprağa, yaprağa...
Not: Bazen bunlara dokunurken salyangoza, solucana da oluyor ama olsun :) |
Güler Hanım toplantımızda bitki, tohum yanında bilgi paylaşımı da farkedilmeyecek gibi değildi. Öğrenilecek ne çok şey var.Şahsen ben o çeliği arkadaşlar söylemese tek dal olarak ekecektim. Şimdi 6 çeliğim oldu.
Dilerim fire vermezler. Alıntı:
|
Güler hanım allah kolaylık versin ot temizlemekten nefret ediyorum. Ota ayırdığımız zamanı başka şeylerde kullansak daha çok iş yapacağız. Bu arada nergizler harika açmışlar.
|
Kolay gelsin ellerinize saglık Güler abla nergisler harika görünüyorlar of of
|
Alıntı:
|
Cumhur Bey yolarmıyım hiç o güzelim mis kokulu çiçekleri. Sonra teyzeme ne derim değil mi:))
|
Alıntı:
Cumhurla bana iş kalmayacak diye üzülüyoruz.:D Hava yarın daha da güzel, ısı daha yüksek, yapılacak iş çok haydiyin kendinizi atın bahçelere toprağın kokusunu içinize sindire sindire çekin. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025