agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Güler / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/7121.htm)

loveflower 27-03-2011 20:24

Güler hanım bahçeniz çok çok güzel,maşallah,insan o bahçenin içinde huzurla dolar,çok uğraşmışsınız ama bir emeklerinize değmiş,sizi kutluyorum.Tek kelime ile huzur dolu.Huzur dolu bahçenizde huzurla coşsun günleriniz

Periş 28-03-2011 13:33

Güler ablacıgım bahçen şenlenmeye başlamıştır sanırım senin maviş çiçegi tohumlamı çogalıyor beyazıda maviside mükemmel küpeli çiçekleri ne durumda bide Cliva çiçegi soganlı sanırım nereden bulabiliriz

Güler 29-03-2011 17:57

Maviş elimde mevcut, gönderebilirim. Tohum değil, fide.

Cliva'yı da Akdoğa yurt dışından getirdi. Bauhaus'da satışa sunulmuştur. Benimkiler çok eski. Ben seradan almıştım.

Periş 29-03-2011 18:24

Güler abla inan çok sevinirim çok tatlı senin maviş mersinde bakdım bulamadım Cliva satışa sunuldugundan haberim yoktu hala devam ediyormu satışı nasıl ögrenebilirim saygılar

Güler 29-03-2011 18:29

Bugünlerde bitmiş olsa dahi, yeniden yeniden getiriyorlar. Ben de Clematisleri kolluyorum.

Periş 29-03-2011 18:33

Güler abla beni bilgilendirirsen sevinirim satıştan ben ücreti neyse göndersem bana alırmısın abla

Güler 29-03-2011 18:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi burak alkan (Mesaj 776225)
Güler abla beni bilgilendirirsen sevinirim satıştan ben ücreti neyse göndersem bana alırmısın abla

Benden istediğiniz işi yapabilmem çok zor. Zira ben agaclar.net toplantısını yapar yapmaz Manyas'a gideceğim ve yazı oradaki bahçemde geçiriyorum.

Atalya 29-03-2011 19:13

Büyülendim.

Periş 30-03-2011 11:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 776204)

Cliva'yı da Akdoğa yurt dışından getirdi. Bauhaus'da satışa sunulmuştur. Benimkiler çok eski. Ben seradan almıştım.

Güler ablacım senin mavişten gönderirsen çok mutlu olurum saygılar....;):p

Periş 30-03-2011 12:04

Alıntı:

Alışveriş merkezi sadece istanbul ve ankara da var internetten baktım saglık olsun ablacım kısmet yolumuz otarafa düşerse bakarız artık saygılar...:(

adavci 30-03-2011 19:40

5 Eklenti(ler)
Sayın Güler,
Göndermiş olduğunuz çeliklere teşekkür ediyorum.Kargonun marifeti sonucu çelikleri görmenizi istedim.Herşey kısmet diyelim.
Atlas çeliğini suya bıraktım. Yarın saksıyamı yoksa direk toprağamı ekmeliyim?Bilgilendirirseniz memnun olurum.Selamlar.

Güler 31-03-2011 00:44

Aloevera mort olmuş.
Atlas çeliğini hemen sudan çıkartın. Ucunun (kesim yerinin tamamen kurumasını bekleyin sonra toprağa dikin ve bir süre sulamayın. 10-15 gün sonra azar azar su vermeye başlarsınız.

Koli 23.03.2011 de verilmişti, nereden baksanız bir günlük yol. Bir hafta beklerse bitki ne yapsın?

Yarın şikayetimi bildiririm.

Vildan Sönmez 31-03-2011 01:25

Üzülmeyin sayın Adavci, atlas çelİğindeki tomurcuklar size aloeyi unutturur. Kısmet işte.

furkan yıldız 31-03-2011 08:13

Güller canlanmadı mı Güler abla ? Çok merak ediyorum nasıl canlı açacaklar ilk sefer.

nurguldk 31-03-2011 16:07

Ne güzel bir bahçe yarabbim :) Bu bahçesi olan insanlar 10 kaplan gücünde oluyorlar galiba. Enerji bitti dediğinizde bile ''gideyim de şuna bakayım tomurcuk var mı'' diyecek haliniz kalıyor :))

Bahar tüm güzellikleriyle gelsin bahçenize ve o güzel atlasınıza :))) O nasıl güzel bir çiçektir. İlk defa sizde gördüm..

adavci 31-03-2011 18:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 777095)
Aloevera mort olmuş.
Atlas çeliğini hemen sudan çıkartın. Ucunun (kesim yerinin tamamen kurumasını bekleyin sonra toprağa dikin ve bir süre sulamayın. 10-15 gün sonra azar azar su vermeye başlarsınız.

Koli 23.03.2011 de verilmişti, nereden baksanız bir günlük yol. Bir hafta beklerse bitki ne yapsın?

Yarın şikayetimi bildiririm.

Sayın Güler,
Hemen çıkardım.Gelişiminden sizi haberdar ederim.Selamlar.

adavci 31-03-2011 18:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 777101)
Üzülmeyin sayın Adavci, atlas çelİğindeki tomurcuklar size aloeyi unutturur. Kısmet işte.

Sayın Vildan Sönmez,
Üzüntüm Güler hanımın yorulması oldu.

Periş 03-04-2011 12:48

Alıntı:

Güler ablacım size özelden ulaşamıyorum mavişe talibim...:o:confused:

Vildan Sönmez 05-04-2011 08:11

7. yıl toplantımızda üzeri tomurcuklu atlas çeliğimi aldım. öylece ekmeyi düşünürken, Başbahçıvan arkadaşımız bu çeliği bölerek ekmem gerektiğini söyledi. Çok uzun olması nedeniyle uç kısmının beslenmesi zorlaşacakmış. Şimdi Adavcının çeliğinin boynunu bükmüş fotoğrafı buna örnek olmuş gibi. Ben kestim , pazar ve pazartesi beklettim akşam geç vakitte ektim. Dilerim problem olmaz, tekrar teşekkürler Güler Hanım.

Cumhur Tonba 06-04-2011 12:24

Bugün sabah, siz, ablanız, Selen, Deniz ve Oğuz Bey güzel bir bahçe kahvaltırı etmişsinidir herhalde. İnce belli bardaktan çaylarınızı da içmişsinizdir. Fakat toprak çalışmaya müsait değildir. Daha iyi. bol bol sohbet edersiniz.
Selamlar, sevgiler.

Güler 06-04-2011 19:14

1 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan Sönmez, toplantıda selenn de bazı uzun olan çelikleri üçe bölerek arkadaşlara biraz beklettikten sonra ekmeleri gerektiğini anlatıyordu.

Sevgili Cumhur, evet Manyas'dayız. Hava yağışsız. Evin içi 28-29° ama dışarısı biraz soğuk.
Biz yine selenn'le beraber ot yolmaya çıktık. Nergisler, sümbüller ot içinde kalmışlar onları temizledik.

Selenn otları yoluyor.

Güler 06-04-2011 19:19

4 Eklenti(ler)
Nergisler ortaya çıktı.

Clematisler bayağı canlanmış.

Budanan güller filizlerini iyiden iyiye çıkarmış.

Kiraz 06-04-2011 19:28

Güler Hanım ve Sevgili Selenn, bahçenizden taze hayat fışkırıyor, benim yerime de dokunun lütfen ota, toprağa, yaprağa...

Not: Bazen bunlara dokunurken salyangoza, solucana da oluyor ama olsun :)

Vildan Sönmez 06-04-2011 20:55

Güler Hanım toplantımızda bitki, tohum yanında bilgi paylaşımı da farkedilmeyecek gibi değildi. Öğrenilecek ne çok şey var.Şahsen ben o çeliği arkadaşlar söylemese tek dal olarak ekecektim. Şimdi 6 çeliğim oldu.
Dilerim fire vermezler.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 781066)
Sevgili Vildan Sönmez, toplantıda selenn de bazı uzun olan çelikleri üçe bölerek arkadaşlara biraz beklettikten sonra ekmeleri gerektiğini anlatıyordu.

fatma sunay 06-04-2011 20:59

Güler hanım allah kolaylık versin ot temizlemekten nefret ediyorum. Ota ayırdığımız zamanı başka şeylerde kullansak daha çok iş yapacağız. Bu arada nergizler harika açmışlar.

Periş 07-04-2011 07:58

Kolay gelsin ellerinize saglık Güler abla nergisler harika görünüyorlar of of

Cumhur Tonba 07-04-2011 10:07

Alıntı:

Selenn otları yoluyor.

İyi de, fotoğrafçıya poz verirken ot yerine güzelim çiçeklerinizi yolmasın?

selenn 07-04-2011 22:52

Cumhur Bey yolarmıyım hiç o güzelim mis kokulu çiçekleri. Sonra teyzeme ne derim değil mi:))

Lilium 07-04-2011 23:28

Alıntı:

evet Manyas'dayız. Hava yağışsız. Evin içi 28-29° ama dışarısı biraz soğuk.

Selenn otları yoluyor.

Tam bahçıvanı şimdi bulmuşsun güler abla, bahçenin bu yaz tadına doyum olmaz.
Cumhurla bana iş kalmayacak diye üzülüyoruz.:D

Hava yarın daha da güzel, ısı daha yüksek, yapılacak iş çok haydiyin kendinizi atın bahçelere toprağın kokusunu içinize sindire sindire çekin.

Cumhur Tonba 08-04-2011 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selenn (Mesaj 781779)
Cumhur Bey yolarmıyım hiç o güzelim mis kokulu çiçekleri. Sonra teyzeme ne derim değil mi:))

Yolmayacağınıza eminim, hani bakarken bir kazaya kurban gitmesin dedim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025