![]() |
Güler hanım
Yazın bahcede kışın balkonda bitkilere hayat veriyorsunuz ne mutlu size. Mutlu kalın. |
Alıntı:
ben de katılıyorum çiçekler haklı sevginize karşılık veriyorlar :) |
Sevgili Güler Hanım yeni gelen clematislerinizi, çiçeklerinizi güle güle büyütün, hepsi ayrı güzel, sevgiler:)
|
Uğraş veriyorum ama bakalım başarabilecek miyim.
Teşekkürler. |
Sevgili Güler, bozulan clematis ve cattleya için aspirinli su deneyecektin, sonuç alabildin mi?
|
Hayır henüz sonuç belli değil.
Bugün balkondaki çiçeklerimle uzun uzun ilgilendim. Önce heucheraların topraklarını attım, saksılarını çamaşırsuyu ilave ettiğim su ile iyice fırçaladım sonra da sıcak su ile durulayıp bir de fön fakinesi ile kuruttum. Yeniden toprak hazırladım. Torf+yanık hayvan gübresi karışımı. Heucheraları buna yeniden ektim. Sanıyorum yaptığım hatayı da anladım. Heucheraları, daha pahallı olduğu için daha iyi olacağını düşündüğüm üzerinde Ton+Perlit+Guano yazan yeni aldığım toprağa ekmiştim. Bildiğiniz gibi heucheralar fazla su sevmezler, ben de suyunu az vermeme rağmen perlitlerin suyu tutması yüzünden toprak bayağı nemli kalmış. Sanıyorum işi bozan da bu olmuş. Şimdi nisbeten kuru bir toprakta can suyu filan da almadan kuzu kuzu oturuyorlar, bakalım sonuç ne olacak. |
2 Eklenti(ler)
|
Hani ne derler, kırbir kere maşşallah :)
|
Clematisler muhteşem görünüyor Güler abla. Doya doya seyret:)
|
Sevgili Güler hanım bahçeniz evinizdeki çiçekleriniz güzellikte bir biriyle yarışıyor adeta.Ellerinize emeğinize sağlık.
|
Teşekkür ederim. Şu an balkondakiler iyi de bahçedekiler ne alemde bir fikrim yok.
|
güler hanım klamatisleriniz muhteşem gülegüle büyütün .
istanbulda balkonda ve cicekli benimkilerde istanbulda balkonda ve tümden uykuda :p |
Yakında katmerli olan Multy Blue da çiçek açacak bekliyorum.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
MAŞALLAH.Sizin balkona çoktan bahar gelmiş.Arada kayıplar olabilir.Üzülmeyin.Sağlık olsun.
Kolay gelsin. |
Gördün değil mi sevgili elfogi, Clematis'in biri yolcu gibi. Bakalım asprinli su iyi gelecek mi?
|
Olmaz ki böyle, insan özendirilmez ki, olan var olmayan var.
Ellerinize sağlık, güle güle büyüyün. |
Alıntı:
Evet gördüm.İnşallah kurtulur.İstersen komple çıkarıp yeni bir toprağa dik.Belki kurtarabilirsin.Sanki kök çürümesi var gibi.Ya fazla nemden ya da gübreden yanma olabilir. |
Sevgili Güler
Muhteşem bir bahçeniz var. Sağlıkla keyfini sürünüz. |
Evet elfogi, heucheaları öyle yaptım. Bunu da yapayım bakarsın kurtulur.
Sevgili lir, teşekkür ederim. |
Güler Ablacım, ellerinize emeklerinize sağlık, enerjiniz bol olsun inşaallah!
|
Güler Hanım clematislerinizin her biri ayrı ayrı çok güzel. Heuseralardan biri kurtulup yüzünüzü güldürecek inşallah.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
|
Güler ablacığım Heucheralar sesini muhakkak duyacak diğer güzellikler gibi Umarım Heucheralar gönlünce olsun ablacığım:)
|
Hayırlı sabahlar Güler ablacım. Rüzgarlı ve soğuk havada gerçekten samimiyetimle söylüyorum çiçekleriniz içimi açtı. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Benim şu an için açan, kış uykusundan uyanan çiçeğim olmadığı için büyüklerimin balkon ve bahçelerinde yetiştirmiş oldukları güzellikler ile mutlu oluyorum. Ellerinize Emeğinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025