![]() |
Her çiçeğin ayrı bir güzelliği var. Hepsi birbirinden güzel cıvıl cıvıl bir bahçe. Sağlıkla oturun...
|
5 Eklenti(ler)
Gün geçtikçe güllerim daha da çok açıyor.
Bu sabah kalktığımda guruplaşmaların daha fazla olmaya başladığını gördüm. |
4 Eklenti(ler)
Güllü kameriyeyi saran mis kokulu güller de başladılar açmaya.
|
Güler hanım 2011 şenlikleri başlamış. Eğlenceniz bol olsun :D
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sevgili uzman16, ispiryayı gördükçe sen aklıma geliyorsun. Koskoca çalıyı uzman16 nasıl da görmemiş diyorum kendi kendime.
Çimlerin ne alemdeler, yeterince çökme yaptılar mı? |
Güler hanımcığım,sizle tanışmak haseki küpesinin bile önüne geçti.Siz İstanbulda mısınız?Benim 15 gün için misafirim var.Mümkün olursa seçimlerden sonra sizinle buluşup,tanışmak isterim.
|
Alıntı:
|
Vay, vay, vay Lilium bu güzel lâflar sana söz verdiğim beyaz gül yüzünden mi acaba, merak ediyorum? :D
Belli, belli sen bahçede çok çalışmışsın da güneş başına vurmuş. Oysa sen hep Oğuz'dan yana oluyordun. Arkadaşlar, dün Lilium'u ziyaret ettim. Bahçesinde çok güzel bir teras hazırlıyor. Hem de tek başına. Çatısını vidalamış, yağmur suyu toplamayı düşünüyor. Kendi kendine sıcak su alabilme aparatları yapmış (Bildiğimiz bir pimapen pencerenin içine hortumlar döşeyerek), et-mangal yeri hazırlıyor. Yapıyor da yapıyor. Üstü başı boya içinde, sakalları olmuş bir karış görseniz tanımazsınız. (Eeee ne yapayım birazcık da ben dokundurayım dedim..:D:D) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çim, tam da istediğim havada değil ama idare ediyoruz.
Her sabah onbeşer dakika 4 partide sulanıyor. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Oğuz, otları kosaladı.
" Aaa ne güzel bir gelincik" diye yanına gittiğimde başladı gülmeye. " Senin gelincik kültürün bu kadar işte" diye de benimle dalga geçti, meğer bu kendiliğinden biten bir haşhaşmış. |
1 Eklenti(ler)
Sebze bahçesini hazırlamakla meşgul Oğuz.
Domates, biber ve patlıcan ekeceği tarhları hazırlamadan yanık hayvan gübrelerini taşıyor. Sabah saat 06.00, o bahçede. Serinlikte daha rahat oluyor diyor. Ama sonra da yorgun düşüp hemen oracıktaki şezlonguna uzanıyor. Benim yorgun savaşçım'a kocaman bir Maşallah. |
2 Eklenti(ler)
Amaryllis ler açmaya yüz tuttu.
Sarı yasemin de iyi bir temizlik istiyor, bakalım ne zaman vakit bulabileceğim. |
1 Eklenti(ler)
İnşallah bu sene badem yemek kısmet olacak bize. Her sene kuşlar bizden önce davranıyorlardı. Bu sene ağacı fileliyeceğiz.
|
5 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım;
Şu kameriyenizdeki gülün çeliklerine talibim:)Allahın emri Peygamberin kavliye;)) |
1 Eklenti(ler)
Hepsi muhteşem, Allah sağlıkla, huzurla keyiflerini sürmeyi nasipetsin inşallah. Oğuz beyin yaptığı gibi. izninizle size birşey sorucam. Fare kulaklarınızı nasıl zaptediyorsunuz. Aşırı sarıcı bir bitki. Sizin ki maşallah asker gibi, dümdüz bir şerit. Benim ki güllerin dibini felaket istila etmişti, sökmek zorun da kaldım. Üzüldüm ama güllerimin canlandığını görünce iyi ki yapmışım dedim (sizden öğrendim). Bu gül de benden size gelsin, güllerin kraliçesi. Sevgi ve selamlar....
|
çok güzelll eviniz gülleriniz çiçekleriniz hepsi çok güzeller...
|
Bahçeniz ne kadar güzellikler sunuyor, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler, bahçenizi gezdikçe haftasonu hemen gelse de ben de bahçeme kavuşsam diye heyecanla bekliyorum.Sizden öğreneceğim çok şeyler var çookkk :)
|
Teşekkür ederim.
Sevgili karalale, fare kulakları bahçemde iki yerde yayılıyor. Birincisi hemen balkon önünde birinci setten çim alana doğru sarkmakta. Bunda bir sorun yok. Diğeri de yukarı terasta hemen oturma ünitesinin sağ tarafında. Duman ağacı ile katır tırnağının hemen altında. Orada da pek sorun çıkartmıyor bazen çama doğru dal atıyor ama onu da keserek zaptediyorum. Herhangi bir bitki çanağına ekmedim hiç. İkramınız gül de çok güzel, teşekkür ederim. |
Dün iki römork yanmış inek gübresi geldi ama ondan bana pek hayır yok gibi. Oğuz kendi alanında kullanıyor.
Ben de yanmış keçi gübresi buldum, önümüzdeki hafta 3 römork da bana gelecek. Offf, ne kadar çok iş var daha. Gül çanakları hazırlanacak, Glayöl dipleri temizlenecek, çapalanacak. Şeker begonyaları ekilecek, gazanyalar temizlenecek-takviye edilecek. Dahliyalara daha sıra gelmedi. Bu sabah çim sulandıktan sonra şöyle bir bakayım diye içine girdim. Aman Allahım ne kadar çok çeşit ot var, bir ara hepsinden birer tane ayırıp da fotoğrafını yükleyeyim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Uzun saplı ayrık çıkarıcı kaşığı alarak daldım çimlere. Tam iki saat ot temizliği yaptım ama bu arada ettiğim küfürün de haddi hesabı yok. Her ot yoldukça basıyorum küfürü. Bir ara Oğuz'un sesini duydum. Hebersizce yanıma yaklaşmış ve birkaç dakika beni seyretmiş. Bana " amma da yüklüymüş senin küfür edebiyatın" demez mi? Utandım ama bozuntuya vermeden " sen bilmiyor musun çocukken benim mahalledeki arkadaşlarımın çoğu erkekti" dedim. |
Nerde bizde böyle bahçe!!!Bizim ki kutu gibi.Bizim güller daha yeni tomurcukta.
|
Sevgili çiçeksever, inanın zaman zaman keşke benim bahçem de küçük, kutu gibi olsaydı dediğim oldu.
Daha az yorulur, daha özenli yaparsınız. |
Güler abla güller harika herbiri birbirinden güzel maşallah ellerinize saglık
|
Süper görüntüler
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şaka bir yana bahçe çok güzel olmuş güler abla, ama oğuz abinin de hakkını vermek lazım, sana göre yorgun savaşcı bana göre gizli kahraman :D:D (Yine oğuz abiden yana oldum oh ohhh) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025