![]() |
1 Eklenti(ler)
Boyu 3 m. yi geçen Fırça çalısı da bu seneki dondan nasibini aldı galiba, ben belki uyanır diye bekliyorum ama tık yok. Dondu galiba.
|
Gül muhteşem görünüyor Güler hanım kokulumu acaba?
|
Güler hanım bahçenizi beğenmemek alda değil. Bizim bahçemiz yok ne yazıkki. yıllar önce kiracıyken vardı. Bizde evde 15-20 saksı ile uğraşıyoruz...
Bol selam ve kolaylıklar dilerim herkese...........:) |
Sevgili Güler hanim,
Bahceniz cok güzel.Ne kadar emek harcadiginiz belli oluyor, elinize yüreginize saglik. Bahcenizin bütün güzelligi ile size keyifli bol cicekli günler dilerim. Sevgiler |
Güler abla yine maşallahınız var, vallahi görmediğim çiçekleri sizin sayenizde tanıma fırsatı buluyorum. Misal Clivia' nın sadece turuncu rengininin olduğunu bilirdim sarı rengini görünce hayran oldum. Sarı sarmaşık gülünüz çok güzel çiçeklenmiş. Allah nazarlardan saklasın.
|
Güler Hanım maşallh ispiryanız çok güzel :) bizde bahçeye 3 kök halinde diktik bu sene minicik,acaba sizinki kadar büyüdüğünü görebilirmiyiz?Bakımında nelere dikkat etmek lazım?Sizinki aldığınıda büyükmüydü ne kadar zaman içinde bu hale geldi?
|
Sevgili arkadaşlar, teşekkür ederim.
Dudi, gül kokulu değil ama sarış şekli ve görünümü çok güzel. Nisan Mayıs ayında açıyor sonra bir daha açmıyor. delete61, İspiryayı ven de çok küçük aldım. Dibinde çok fışkırdı. Çok da boylandı bu yüzden çiçeklenmeleri bitince her tarafından kısaltıp bir nevi budama yapıyorum. Bıraksam telefon tellerine de kol atacak. Clivia'n ın limon rengi bende de yoktu. Portakal renginde olanı da mecbur oldum ve kök ayrımı yaptım. Şimdi beş kök oldu. |
Güler hanım 3842 numaralı mesajınızdaki sarmaşık gülün tam bir adı varmı?Ankarada bulabilirmiyim acaba,Adalet hanımın bugün eklediği fotoğraftaki gülle aynı sanırım.Utanarak söylüyorum ama çelik alma imkanım varmı acaba?
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili ankara, gülün adı mutlaka vardır da şimdi aklıma gelmedi ama biliyorum adını, hatırladığımda yazarım.
Çiçekleri öbek öbek ama çok açıyor, kokusu yok denecek kadar az. Görüntüsü muhteşem. Dibinde piçleri varsa hemen alırım senin için, yoksa çelik zamanı geçti. Listeme adını yazdım ama ara sıra bana hatırlat emi? Bugün, kartopunun altını biraz temizledim, çiçekleri açmaya başladı ama daha tam irileşmedi. İrileştiğinde dallar taşımıyor. Calibrochalar saksılanarak pencere önlerindeki yerlerini aldılar, sarkmaları çok hoşuma gidiyor. Beyaz Anemonlar da açtı. Zıpçıktılara saksı değişimleri yapıldı. Sundavilla iyice temizlendi, ve yeni ilave yapıldı. Güllü kameriyedeki ilk gül muhteşem kokusunu salarak açtı. |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili ankara, gülün adı mutlaka vardır da şimdi aklıma gelmedi ama biliyorum adını, hatırladığımda yazarım.
Çiçekleri öbek öbek ama çok açıyor, kokusu yok denecek kadar az. Görüntüsü muhteşem. Dibinde piçleri varsa hemen alırım senin için, yoksa çelik zamanı geçti. Listeme adını yazdım ama ara sıra bana hatırlat emi? Tabi hatırlatırım çok teşekkür ederim Güler Abla :) |
Alıntı:
|
Sevgili Satı Uğurtan, elimde iyi bir fotoğraf makinesi olsaydı size iki iğde dalını nasıl kucakladığını gösteren bir fotoğraf çekebilseydim ne iyi olurdu diye düşündüm hep.
Bu hali daha en az 1o-15 gün sürer, yolunuz düşmez mi bu taraflara? |
Bahçenize her uğradığımda o güzellikleri görmek ruhumu dinlendiriyor. Ellerinize yüreğinize sağlık..
[Not.. kızımın laptopunda daha virgül ve soru işaretinin yerini bulamadım.Kusura bakmayın.Ne de olsa teknoloji özürlü olduk..] Eşinize selamlar..Saygılar.. |
Alıntı:
Güler hanım,nazik davetinize çok teşekkür ederim,fakat kızımın sınavından dolayı, Haziran sonuna kadar İzmitten ayrılamam, belki başka yıl sevgiler. |
Teşekkür ederim sevgili sındırgılı, siz neler yaptınız bahçenizde? Biraz yoluna girdi mi işler?
Çim işini halledeyim Ballı Karides için bekliyorum buraya. :D |
Sevgili Güler hanım yine bahçenizin güzellikleriyle buluşturmuşsunuz bizleri ,sarı güller gerçekten çok güzel fırça çalınıza üzüldüm .Sanırım fazla soğuğa dayanmıyor Yücel Beyin botonik bahçesinde de donmuş.Ben de çok seviyorum bu çalıyı ama satın almaktan vazgeçtim.Ellerinize sağlık çok güzel çiçekleriniz var .Sağlıkla keyfini sürmenizi dilerim :)
|
Sebze adalarını bitirdim.Fakat çim tohumları yine karıncaların hışmına uğradı.Bakalım tohumlar nerede yeşillenecek..Keşke süs havuzunun etrafını yeşertseler..Can eriklerim 20-25 gün sonra yenecek hale geliyor..Keşke Ada kalabalık olmadan toplanabilsek..
|
Evet yaa, bir ada gezisi ne güzel olur. İstanbul'a geldiğimde bu işi mutlaka görüşelim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Cumhur..Ballı karides hepimizin rüyasında yerini almış durumda..İstanbuldan otobüs kaldıracak kadar kalabalık geliyoruz...Şaka şaka...
|
Kartopuya bayıldım :)
|
Biri ballı karidesmi dedi?
Yoksa rüyamı görüyorum ne Tamda çillinin tüylerini yoluyordum ki, uyandım. |
Alıntı:
|
Sarı sarmaşık gül ve Calibrochalar harika görünüyor sarı sarmaşık gül yaz boyunca çiçekli kalsa ne kadar güzel olurdu görüntüsü çok güzel çünkü:)
|
Ah ah gelde özleme bu yeşilliği
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17246 |
1 Eklenti(ler)
|
Teyzeciğim bak bahçeye geldim dolaştım. Mis gibi her taraf çim olacak alana da çaktırmadan fısıldadım; seni daha fazla üzmemesi ve yormaması için biraz uyardım.
Ama o petunyalara ve limon sarısı Clivia yok mu! Bayıldım. Güller de harikalar. Saat bir hayli geç olduğundan, uykunu bölmedim nasıl olsa yakında görüşürüz:)) |
Baksanıza Selenn,
Öylesine yorulmuş ki, ayranını bile içememiş. |
Haklısınız Cumhur Bey, teyzem herhalde çok yorgun. Aksi taktirde o ayran bardakta hiç kalırmıydı:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025