![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sitede üyelerimizin bahçelerinde hep su damlacıklı gül fotoğraflarını gördükçe ben de güllerimin fotoğraflarını yükledikten sonra hep keşke önce sulasaydım sonra fotoğraflasaydım diye hayıflanırdım. Fakat bugün yağmurdan sonra çook şükür yakaladım; minyatür gülüm.
Eklenti 417123 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
:eek: Maşallah pek güzel açmış, yoncalar da fon yapmış.. :)
|
:) Sağol Sevgili Sudenur'um evet yoncalar daha önce bir kez temizledim çünkü onların arasında kaktüs hiç görünmüyordu. E artık tomurcuğu, çiçeği de oluşunca bıraktım yoncaları da. Kaktüs cinsi bitkim 2 tanecik olunca çiçekleri de açınca tabi ben doğal olarak fazla sevindim... :D
Teşekkür ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Saz ekibim... 15-20 gündür uğraşıyorum, bütün vücutları kene içinde. :( Üzerleri, bina kapı önleri her yerimiz kene kaynıyor. Birkaç veteriner aradım geldiler gördüler fakat evcil olmadıkları için, uzaktan da bayıltma teşkilatları onlara yasak olduğu için birşey yapamayacaklarını söyleyip gittiler. Ondan sonra döndüm belediyeye 10 gündür de belediyeye ulaşmaya çalışıyorum, neyse sonunda başardım. Heyecanlıyım, başarabilecek miyim telaşındayım yarın belediyeden ekip gelecek ve onları götürüp, tedavilerini yapıp geri getirecekler inşallah. Bir de belediyeler tüylerini traşlayamıyorlarmış. O da ayrı bir sorun. Valla yakında komşular beni siteden kovacaklar. Yarın inşallah başarabilirim.
Eklenti 417417 |
Oy kıyamam.. ne çektin be ablam.. :( Rabbim gönlüne göre versin, rast gitsin işlerin inşallah..
|
Valla CAN Sudenur'um sorma şimdi en son saz ekibim fotoğrafına bakarken onu düşünüyordum. Üstte görülen yeşil alan yan binaya ait. Orayı da dün tellediler, saz ekibim arada sırada da olsa gidip orada yatıyorlardı. E artık demirlendi orada da yatamayacaklar. Hepten bana kaldılar gelip gelip benim tarlalara yatacaklar valla.
Sağolasın Sudenur'um inşallah hep bareber gönlümüze göre olsun... Sağolasın. |
Alıntı:
|
Sayın mandalinleerik, maalesef saz ekibim gidemedi. :( Keneli keneli kaldılar bakalım ne olacak? Adamları görünce üçü de kaçtılar. Tabanca ile bayıltacak olan kişi 'Daha önce biz bunları almıştık, tanıdılar bizi kaçıyorlar ateş ederim yanlış bir yere isabet eder sonra felç falan da kalabilirler' deyince; zaten ben adamlar gelince işte bunlar ben giderim dayanamam onları öyle baygın görmeye dedim bir de öyle yanlış yere isabet falan deyince ben hepten hem korktum, hem de üzüldüm. Bilmiyorum şimdilik hâlâ benimleler sonrası ne olur Allah bilir!..
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bugün diğer küpelimin de saksısını değiştirdim, değerli üyelerimizden sağolsun gönderdiği kanarya gülü fideleri bugün geldiler onları da diktim inşallah tutarlar.
Eklenti 417780 Eklenti 417781 Eklenti 417782 |
3 Eklenti(ler)
Ortancalarım hiç değilse bu sene çiçeklerini gördüm. Çok da güzel çiçeklenirmiş ortancalar...
Eklenti 417783 Eklenti 417784 Eklenti 417785 |
3 Eklenti(ler)
|
Kına'ların beyazı da güzelmiş, gelin gibi.. :)
|
2 Eklenti(ler)
Aslanağzım ve kadifem... Kadife henüz çiçek açmadı fakat üzerindeki uğurböceğini görünce çiçek açmış kadar çok sevindim.
Eklenti 417794 Eklenti 417795 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sudenur'um geçen sene çoğu kına beyaz idi ben de renkli gördüğüm yerde tohumlarını topladım. Maalesef yine renkliler az oldu onları daha çok seyreltmek zorunda kaldım beyazlar yine çoğunlukta.
|
Lantanaların da çok güzel açmış ablacım, benimkiler çimlenmedi.. :( Gönderdiğin tohumları hiç sormuyorsun? :rolleyes: Horoz ibiği ve süs kabağı çimlendi sadece.. süs kabaklarını yan komşumun bahçesine ekmiştim, teli var komşumun, tele sardırdık büyümeye devam ediyorlar, gazanya ve kardinal sarmaşık tohumlarından ses seda çıkmadı, sınıfta kaldım anlayacağın.. :o :(
|
:) Cansın Sudenur'um olsun, canın sağolsun. Benim de ektiğim bir sürü tohum çimlenmedi heba oldu gitti. Olsun ben gönderirim yine sana. Benim de gazanya tohumlarım çimlenmedi, kardinal sarmaşık çimlendi çok da dağıttım eşe dosta. Bende birkaç yere diktim bakalım minik minik gelişiyorlar.
:D İkimiz de sınıfta kaldık yani. |
yine harikasın ablacım bayılıyorum senin bu çiçek böcek aşkına:) bahçende yok yok maaşallah:)
|
Sevgili hira; sağolasın zaten inan ki sevmesem, bu aşk olmasa hiç uğraşılacak gibi değil. Bırak az bir yerle uğraşmayı, ben bu sevgiden, aşktan sınırlarımı daha da aştım. Laf aramızda şimdi de zorlanıyorum.
Teşekkürler, sağolasıın. |
Günaydın yenigine.. çiçeklerinize bitki sevgisi ve azminize, hayranlıkla izlyorum. ellerinize sağlık,kına çiçeklerinizi görünce çocukluğuma gittim. bahçeli evimiz vardı.. annemin çiçekleri çoktu, çeçit çeşit kınalarımız açardı...
|
:) evet farkındayım ablacım zaten tün zorluklara ragmen aşkla bağlı olman çok güzel, buradaki herkes çiçekleri çok seviyor ama sanki sende başka bir şey var:) bu arada tomurcuktaki sardunyalarımdan biri, geçen gün çalınan sardunyamın renginde açtı:D
|
Teşekkür ediyorum sevgili efeege, şimdi siz deyince düşündüm şöyle kına çiçeklerinden öbek ne kadar güzel olurmuş aslında... Neyse Allah nasip ederse seneye düşüneyim...
Sevgili hira sağolasın çok seviyorum çiçekleri, böcekleri ortak alan olunca da işte bu kadar olabiliyor. Veee sardunyanın aynı renkte açmış olmasına çok sevindim. Gözün aydın. |
sagol ablacım:) bende cok seviyorum cicekleri,yaşama sevincim diyebilirim inan.
|
Merhaba sevgili YeniGine,
Lantanaların bakımı nasıl oluyor. Şimdi çelikle yapsam tutar mı? Emeklerinize sağlık .. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025