![]() |
sevgili yenigine,maşallah, maşallah,41 kere maşallah.nazar değmez inşallah.yumrulu (gelin damat) begonyana çok güzel açmışlar.glayölüne bayıldım. çiçekleri orkide formuna çok benziyor. lilyumlar da harika beyazı çok kibar açmış.eline emeğine gönlüne sağlık çiçeklerin hiç solmasın.sevgilerimle ............
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir kez ilaçlama yapmış idim gülleri şu aralar tek tük tırtıl görmeye başladım tekrar ilaç gerekiyor sanırım. Geçen seneki glayölüm yine cılız cılız o saksıda, bu açan glayölüm bu sene dikmiş idim soğanını böyle açacağını da hiç umut etmemiştim. Ben de çok beğendim ve mutlu oldum tabi. Bakalım 5 yapraklılar var onlar açacaklar mı?.. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Alıntı:
Sen söyleyince glayölüme tekrar baktım evet orkide formunda onu da çok sevdim 2 senedir uğraşıyorum açınca da mutlu oldum. Amiin hiçbirimizin çiçekleri solmasın inşallah sevgili Münevver, sağolasın. |
Sevgili YeniGine maşallah ne güzel açmış öyle begonyalar, asterler, rengarek sardunyalar, zakkumlar...
Domates ve biberler de çok iyi. Domateslerden tohumluk ayırabilirmisin ? Sevgilerle... |
Sevgili Gürcan merhaba, çok teşekkür ediyorum, sağolasıın. Domates ve biberler hâlâ aynen fotoğrafladığım gibi duruyorlar ve ben ha bire suluyorum. Tohumluk ayırmak sanırım bir tanesini üzerinde bırakmak olsa gerek. Eğer öyle ise tabi ki ayırabilirim. Bakmışsın seneye Allah ömür verir ise ben hiç çiçek ekip dikmemişim sadece domates biber dikmişim. Olur mu olur!..
|
Alıntı:
Allah uzun uzun ömürler versin inşallah. Seneye gelsin o zaman domates ve biber satışları :) |
1 Eklenti(ler)
Yuvada yatan anne kumruyu fotoğraflayayım derken korktu ve kaçtı :( ben de yumurtaları fotoğraflayabildim. Lütfen dua edin bunları kargalar yemesin inşallah.
Eklenti 509580 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Şimdilik nihayet az bir çiçekle açan glayölüm. Darısı inşallah 5 yapraklılara.
Eklenti 509587 Eklenti 509588 |
Kınalarım.
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Şimdilik iki yıldızım, diğerleri tomurcukta onlar da açarlar inşallah...
Eklenti 509594 Eklenti 509595 |
Begonyalarım.
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Topraksız kadifem; çatlamış betonun arasından çimlenmiş, büyümüş bir de üstüne çiçek açmışız; ama hep suluyorum... Maşallah!..
Eklenti 509603 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bu senenin çok güzel, bakıyorum bakıyorum çiçek içinde çiçek diyorum...
Eklenti 509607 Eklenti 509608 |
Semacığım, görmeyeli bahçen coşmuş. Gerçekten çok şaşırdım. Ellerine sağlık, kolay gelsin. Demek ki neymiş: Bakarsan bağ oluyormuş.
|
Sevgili egülnur'um, merhaba hoşgelmişsin. Beğenilerin ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, gönlüne sağlık...
|
Hepsi de çok güzel sevgili YeniGine ama yukaya gerçekten maşallah, önce sümbülteber zannettim mesajı okuyunca anlaşıldı durum, kendimi o kadar kaptırmışım ki sümbültebere bu günlerde her kesin sümbülteberi tomurcuklanmış benim ki iki senelik hala tembel tembel ha bire yaprak büyütüyor, yukanın tam açmış hali ne kadar güzel olur kimbilir.
|
Sevgili akçabardak çok teşekkür ediyorum, sağolasın. İnşallah yukanın açmış halini bekliyorum. Boyu da uzadı maşallah çok güzel oldu, fotoğrafladım fakat onları yükleyemedim. Artık açmış haline nasip inşallah.
Kaç gündür aklımda son halini fotoğraflayayım diyorum fakat :( biliyorsunuz komşum rahatsızdı cumartesi günü kaybettik kendisini. :( :( Toparlanayım inşallah aklımda. |
Bilmiyordum, yeni öğrenmiş oldum şimdi, canım başın sağ olsun ne denir ki bu durumlarda hay allah, rahatsızlığı varmıydı... neyse biraz toparlanınca inşallah, tekrar başınız sağ olsun, kendine dikkat et.
|
Hani hep komşumun bahçesindeki, camekânındaki çiçeklerim diye paylaşıyordum ya. İşte o komşum :( :( sevgili akçabardak'ım.
Sağolasın, dostlar sağolsun. |
Başınız sağolsun Sn Yenigine ALLAH rahmet eylesin.
|
Sağolun Sayın TRAKLI, dostlar sağolsun.
|
sevgili yenigine başınız sağolsun.allah geride kalanları sabır sağlık versin.
|
sevgili yenigine, komşunuz için üzüldüm. allahtan rahmet diliyorum. başınız sağolsun.
|
Sayın YeniGine,
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. |
Sağolun arkadaşlar, dostlar sağolsun...
|
3 Eklenti(ler)
Yukam, çiçekleniyoruz. Harika bir görüntü, çok sevdim ben...
Eklenti 510666 Eklenti 510667 Eklenti 510668 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025