![]() |
Alıntı:
Bunun rengide muhteşem bayıldım. Bende semt pazarda görsem alırım farklı renkleride. |
2 Eklenti(ler)
Tarla sulamaya gidiyorum...
Eklenti 613696 Tarla sulandı... Eklenti 613697 Geçen sefer olduğu gibi yine; maşallah maşallah akşamına 1 saat kadar aralıksız yağmur yağdı... :p Çok şükür... Dua ediyorum, biran önce şu bahçe sularını açsalar... |
Bugün...
4 Eklenti(ler)
İlk çiçeğini açan kaktüsüm...
Eklenti 613698 Diğer kaktüsüm... Eklenti 613699 Eklenti 613700 Eklenti 613701 |
5 Eklenti(ler)
Begonyalarım bugün... Sedumlarım da begonya öbeğinin kenarlarında yayılıyorlar onlar da az biraz çıkıvermişler...
Eklenti 613711 Eklenti 613712 Eklenti 613713 Eklenti 613714 Eklenti 613715 |
Bende daha ilk olarak sadece minyatür güller ilk çiçeklerini verdiler.
Ne yapsak İstanbul'a mı taşınsak? |
Alıntı:
Benim kaynana topuzlarımda da aynısı oldu.. İlk plastik saksıdakiler, daha sonra toprak saksıdakiler açtı.. Bu mevsimde plastik saksı daha çabuk ısındığından olabilir sanki.. Böylece farklı zamanlarda çiçek görmemizi sağladığı için gayet iyi olmuş iki ayrı seçim.. Çiçekleri nefis.. Geçen yıl ben begonyamı saksıda öldürdüm.. Maşallah begonyalar bahçede çok güzel görünüyorlar, sedumlar da yer örtücü gibi etraflarını sarmış.. Keyifli seyirler.. :) |
Alıntı:
Ne diyeyim Sayın s.serdar herşey gönlünüzce olsun inşallah!.. |
Alıntı:
Begonyalarım maşallah hem büyüdüler, hem de güzel çiçeklendiler. 2 gündür güzel yağmur yağıyor bugün yine komşumun bahçesindeydim ve sedumlar sanki 2 günde daha bir yayılmışlar gibi geldi bana. Geçen sene kasımpat almaya gittiğimizde kasım ayı imiş demek ki 20 tane viyol içinde almış idim. Minicik minicik idiler. Böyle giderse inşallah seneye bahçenin o kısmını örterler. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın. |
2 Eklenti(ler)
Budayamadıklarım, bu sene daha çabuk çiçeklendiler. Bu da kırmızı sakızım...
Eklenti 613947 Eklenti 613948 |
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Komşumun karanfili; çiçeği büyük ve rengi harika... Valla bugün minicik bir çelik alıverdim, saksıya diktim inşallah tutar...
Eklenti 613954 Eklenti 613955 |
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili YeniGine, yeniginenin rengi çok hoş tatlı bir tonu var. Karanfillere bayılıyorum. Benimde minnacık çiçek açan beyaz karanfilim var kokulu çok hoşuma gidiyor. Koklayıp duruyorum. Kırmızı ve büyük çiçekli karanfilde çok güzel birde kokulu ise çok şanlısınız. İnşallah minik çeliğiniz tutarda komşunuzun karanfili kadar büyür.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
İnşallah; o karanfilin çeliği de Eklenti 614155 benim bu meşhur karanfilimin çeliği gibi tutar... |
5 Eklenti(ler)
Komşumla devamlı dikiyoruz; ekip-dikemez isek can sıkıntısından patlıyoruz. :) Gezmeye gidiyor, getiriyor fideleri hadi Sema dik bunları. :D Tamam. Sema çıkıyor saksı aramaya, toprak bulmaya... Başardık ve diktik...
Eklenti 614354 Eklenti 614355 Eklenti 614356 Eklenti 614357 Eklenti 614358 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Rahmetli komşumdan hatıra; :( minicik, incecik idi, maşallah bu sene çok güzel serpildi. Yalnız çiçek açıyor mu bilmiyorum_
Eklenti 614362 Eklenti 614363 |
4 Eklenti(ler)
4-5 sene sonra nihayet gelinciğim de oldu... Sevgili aleydi'me tekrar çok teşekkür ediyorum.
Eklenti 614691 Eklenti 614692 Eklenti 614693 Eklenti 614694 |
3 Eklenti(ler)
:) Çömelmeyeyim, hemen kucağımda... Birlikte fotoğraf çekiyoruz... En son omzumdan başımın üzerine çıkmaya çalıştı; tabi fotoğraflayamadım...
Eklenti 614696 Eklenti 614697 Eklenti 614698 |
3 Eklenti(ler)
Zıpçıktım, ne zaman tomurcuk yapmış da açtı hiç farketmedim...
Eklenti 614699 Eklenti 614700 Eklenti 614701 |
4 Eklenti(ler)
Yine gazanyalarım... Buldukça aralara koyu renkleri dikiyorum...
Eklenti 614702 Eklenti 614703 Eklenti 614704 Eklenti 614705 |
5 Eklenti(ler)
Karanfillerim, koklamaya hiç gerek yok; yanlarına gittiğimde miss gibi karanfil kokusu...
Eklenti 614706 Eklenti 614707 Eklenti 614708 Eklenti 614709 Eklenti 614710 |
Alıntı:
Alıntı:
Sayende gazanyalara çok özendim. Ne güzel cıvıl cıvıl açmışlar! Karanfillere ise diyebilecek hiçbir şey yok. Güzelliklerine ve sağlıklı, coşkulu hallerine bayıldım. Kaktüsün de çok güzel çiçeklenmiş. :) Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. Hepimizden zor işler başarıyorsun. Ellerine sağlık. ;) |
Alıntı:
Forumu çok seviyorum, uzun zamandır da üyeyim (Aman maşallah diyeyim de) artık gerçekten aile gibi görüyorum burayı. Ne mutlu bana, seni gazanyalara özendirmiş isem. Tam bana göre bitkiler; zahmetsiz e güzel de yayılıyorlar, güzel de çiçek açıyorlar. Neden senin de bahçenin şöyle güneş gören bir köşesinde olmasınlar. İyi ki geldin bahçeme, sevindirdin beni. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Yenigineciğim karanfiller harika görünüyor birtürlü yetiştiremediklerimden biride o nedense bir türlü beceremiyorum helede şu bordo renk olanın kokusu muhteşemdir eminim:)
|
Sevgili günebakan'ım çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Valla karanfilleri koklamaya bile gerek yok, yanlarına gidince, bulundukları alanın önünden geçerken bile miss gibi karanfil kokusu var etrafta...
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımı fotoğraflarken baktım bana poz vermiş; kıyamadım 5 tane 1 aylık bebişlerin annesi...
Eklenti 615003 |
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025