![]() |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ceylanları çok seviyorum, sardunyalar kaldı ikinci sırada. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın ceylanın daha koyusunu bulamadım aranıyorum, fakat o renge yakın sardunya bulup aldım. Ceylan arayışına devam. Birlikte biber diktik saksıya. Kolumun altından sırtıma, oradan da inan ol tepeme çıkıyor. Fakat onu fotoğraflayabilecek kimse yoktu o anda yanımda... Eklenti 616478 Eklenti 616479 Eklenti 616480 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 616486 |
4 Eklenti(ler)
Ezan çiçeği mi - değil mi derken; sonunda güneş çiçeği olduğuna karar vermiş idik...
Eklenti 616487 Eklenti 616488 Eklenti 616489 Eklenti 616490 |
5 Eklenti(ler)
Hatmilerim, bugün şaşırttım. Sanırım bu sene çiçeklenemeyecekler. İnşallah seneye çiçeklerini görebilirim...
Eklenti 616491 Eklenti 616492 Eklenti 616493 Eklenti 616494 Eklenti 616495 |
5 Eklenti(ler)
Daha önce de mutfak atıklarından toprağa gömdüğümde minik minik 5-6 tane patatesim olmuş idi, fakat çiçeği hiç dikkatimi çekmemiş demek ki. Bugün patates tarlam, çiçeğini ilk kez gördüm ve harika bir çiçeği varmış...
Eklenti 616496 Eklenti 616497 Eklenti 616498 Eklenti 616499 Eklenti 616500 |
Sevgili YeniGine,patatesin çiçeklerine bayıldım,bir an nergise benzettim.Hibuscusları güle güle büyütün.
|
Alıntı:
Maşallahınız var, çiçekler, biber, domates derken, patatesler çıktı sahneye. Afiyetle tüketin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Patateslerim maşallah tahminimden fazlaca çimlenip büyüdüler. Bakalım hasatları nasıl olacak, nasip artık... Yer elmalarım da var; fakat benim saz ekibimden postaki gitmiş üzerlerine yatmış tabi hepsi toprağa yapışmışlar düzelmelerini bekliyorum. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Bu nasıl bi alışkanlık sizin bahçeye uğramadan gidemiyorum,bakıyorum son gelişmeler ne?.,en son açan çiçek ne? Kediler eseliyormu bitki köklerini,birde o kediler dir asıl ev sahibi sizi misafir gibi görürler öyle bi sahiplenirler ki.
|
Alıntı:
En son paylaştığım çiçek, patatesin çiçeği. Ben de ilk kez gördüm ve bu kadar güzel olabileceğini hiç düşünmemiştim bile. Kedilerimiz fazlaca bahçemizde, tabi ki zararları oluyor; yerine göre telafi etmeye çalışıyoruz. :) Ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor... |
3 Eklenti(ler)
Bir sürü tohumdan, 4 tane çimlenip elimde tek kalan pamuk çiçeğim. :) Çok şükür tek de kalsa geçen seneden beri uğraşıyorum çiçeğini görebildim. Çok güzel çok, sevgili akçabardak'ıma teşekkürler...
Eklenti 616823 Eklenti 616824 Eklenti 616825 |
Pamuk çiçeginiz çok güzel sayın:YeniGine. Çiçek şekli hibiscusa çok benziyor :)
|
Sevgili YeniGine,pamuk çiçeğinin pamukla alakası var mı,yoksa adı mı öyle?
|
Alıntı:
Bir tanecik te olsa epey tohum alırsın YeniGineciğim, çiçekler solunca ortasında düğme gibi bir şey oluşuyor, o düğmenin arkasında sıralanmış tohumları oluyor. Düğmeler iyice kuruduktan sonra dökülmeden toplarsın. Çok güzel görünüyor maşallah. Ben bu sene ekmeyi unuttum, bahçede bir tane dökülen tohumlardan çıkmış, onun çiçeği ile yetiniyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Pamuk çiçeği çok güzel. Ben köy kızıyım ama patates çiçeğini hiç bilmiyormuşum. Bahçe çiçekleri kadar güzelmiş meğer.
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
2 Eklenti(ler)
5 soğandan açan tek süsenim... Buna da şükür 2 sene önce diktiklerim hiç çiçeklenmemiş idi.
Eklenti 617200 Eklenti 617201 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hep tekrar gibi oluyor fakat ne yapayım çok seviyorum; gazanyalarımın son halleri...
Eklenti 617205 Eklenti 617206 Eklenti 617207 |
Sevgili YeniGineciğim,bahçeni görmeyeli beri coşmuş.Kediciğin yardımlarıda ayrı bir güzellik..Canlar nasılda biliyorlar sevildiklerini..
Yüreği güzel arkadaşım ellerine sağlık. |
Alıntı:
|
Sevgili YENİGİNE bize bu güzellikleri yüklemeye devam edin böyle güzel açmış çiçeklerin bakımına doyulurmu ellerinize ve ogüzel kalbinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025