![]() |
5 Eklenti(ler)
:) İlk rengini gösteren lalem...
Eklenti 600723 Eklenti 600724 Bu nergislerime bayılıyorum, nerede ise ektiğim-diktiğim her yerde varlar, fakat çoğu çiçeklenmedi... :( Eklenti 600725 Eklenti 600726 Eklenti 600727 |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
:) Nasıl mutluyum nasıl; şebboy şebboy, kıyamadım budamadım, budamayı bilmiyorum budayamadım. Ama hep aklımda, ya çiçek açmazsa?.. :) Çok şüküür açtık...
Eklenti 600731 Eklenti 600732 Eklenti 600733 Eklenti 600734 Eklenti 600735 |
4 Eklenti(ler)
Lalelerim ve üzüm sümbüllerim çok şüküür çiçekleniyoruz...
Eklenti 601592 Eklenti 601593 Eklenti 601594 Eklenti 601595 |
YeniGine'cim, tüm olumsuz şartlara rağmen soğanlıların inatla güzelliklerini sergilemişler. Hele o ilk fotoğraftaki laleye bayıldım.
Aslında günlerdir çok içim acıyarak bazı haberleri okuyor, acaba bizler nerede yaşıyoruz, insan mıyız, yaratık mıyız diye üzüm üzüm üzülüyorum. Buradaki güzellikler bir nebze olsun rahatlatıyor, unutturuyor, umutlandırıyor. Bunların yeri burası değil fakat içimi dökmek istedim. Güzel günler çok yakındadır umarım. Sevgilerimle... |
Sayın YeniGine;
Bahçeniz adeta soğanlı cenneti. Doğal bir görüntü oluşturmuşlar. Harikalar. |
Sevgili SDurul'um çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
:( Dediğin gibi ben de çok üzülüyorum, sinirleniyorum, kızıyorum; elimizden de gelen bir şey yok maalesef. Çok zor ve acı günlerdeyiz, Rabbim yardımcımız olsun, beterinden korusun inşallah!.. |
Sayın alys hoşgelmişsiniz site bahçeme; beğeni ve o güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Sayın alys, bahçe şahsıma ait değil maalesef; ortak alan... 3-4 senedir ektiğim-diktiğim soğanlılarım kalsa idi şimdi tam bir soğanlı cennetim olurdu. Fakat maalesef zor şartlarımdan dolayı hepsini kaybettim, kalan sağlar benimdir deyip elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ediyorum, sağoluun... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili YeniGine laleler, sümbüller, nergisler, gazanyalar, şahane olmuş hepsi..
En çok ta şebboylara sevindim.. :) |
Sevgili YeniGine,
Mor-beyaz lalenize bayıldım ne kadar güzel rengi var öyle, yaprak biçimi de çok hoş. Üzüm sümbülleriyle beraber çok hoş görünüyorlar. Bol bol çiçeklerini görürsünüz inşallah :) Gazanyaları da bekliyoruz, açınca bizlerle paylaşırısnız inşallah. Sevgiler... |
Sevgili jakin, çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Şebboylarıma ben de çok sevindim, şimdi bakıp bakıp diyorum şurdan budasaymışım, burdan budasaymışım (Sanki çok anlıyormuşum gibi) demek ki daha çok çiçekleneceklerdi. Tamam seneye budayacağım inşallah deyip duruyorum, bakalım nasip-kısmet inşallah...
|
Sevgili duy-gu çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... O lale ve muskarileri bir komşumun eşi getirmişti bana. Şu belediyelerin peyzaj çalışmalarından demek ki o renklerde dikiyorlar.
:) Bakalım gazanyaları ben de bekliyorum; fakat, tabi eğer açarlar ise hepsi aynı renk açacaklar diye de pek hoşnut değilim gibi gibi... Neyse artık olduğu kadar, yeter ki açsınlar da inşallah... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Ama bu cok guzel bir renk. Hem hepsi ayni renk olunca daha guzel geliyor bana. Siz karisik renkte, cıvıl cıvıl olsun mü istemiştiniz?
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Bu kadar ilgi alakadan sonra sağ kalıp açacaklardır, eminim. :)
|
Masallah yine cosmus sevgili YeniGine..
Emeklerine saglik. |
:) Sevgili sonkez, çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Şimdilik soğanlılarım açtılar henüz ortada başka da bir şey yok. Her sene tarlalarım, yerlerim, şartlarım daha da kötüye gidiyor. Bakalım bu sene ne kadar başaracağım bilemiyorum. Hayrlısı diyeyim.
Sağolasın. |
Canin sag olsun.Dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun
|
Kolaylıklar diliyorum YeniGineciğim..Mor şebboy fidesi istersen verebilirim.İş yoğunluğumdan seyrekleştiremedim.
Bu arada gül hatmi fideleri çıktı.Çok teşekkür ederim canım. Ellerine ve yüreğine sağlık.. |
5 Eklenti(ler)
Aynı kökteki şu güzel renklere bakar mısınız...
Eklenti 602798 Eklenti 602799 Eklenti 602800 Eklenti 602801 Eklenti 602802 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzel beni nasıl sevindirdi bugün, 5 sene önce dikmiştim maşallah görünen o ki çok yoğun çiçekli olacak bu sene... Maşallah!..
Eklenti 602817 Eklenti 602818 |
çiçeklerinize bayıldım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025