![]() |
Sayın mandalinleerik hoşgelmişsiniz. Teşekkür ediyorum, açıkçası minelerin seneyesini hiç düşünmemiştim. Geçen sene diktiklerimden hiçbiri yok şu an. Dediğiniz gibi inşallah bu ektiklerim seneye daha da güzel olurlar. Sağolun.
|
Alıntı:
(Saz ekibi el atmadıysa) |
:) Yok saz ekibim o tarafta değiller... Bilemiyorum ki 4 tane dikmiş idim fakat hiçbirisi kalmadı. Zaten hep derim Sayın mandalinleerik 'Hep arsız derler bana gelince bir asil olurlar bir asil.' Zaten geçen sene diktiğim bitkilerden bazıları kalmadı bu sene. :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu gece fotoğraf yok mu? |
:) Sayın mandalinleerik ya da ben bakmayı bilemiyorum. 3 gündür yine bahçe sularımız yoktu çok şükür bugece çok güzel bir yağmur yağdı da rahatladım.
:( Üzgünüm bu gece de fotoğraf yok. Olanların hepsini sizlerle paylaştım. Aslında bitkilerin son hallerini görünce tüh diyorum keşke daha önce çekmese idim bak şimdi daha iyi geliştiler şu hallerini paylaşsa idim diyorum. Bir de bugün yine canım sıkıldı daha ben sardunyalarımın son hallerini görmeden komşum gelmiş her saksıdan tomurcuklu çeliklemiş diyerek kopartmış almış gitmiş. İnşallah birşey olmaz onlara. |
Alıntı:
|
iyl geceler..bu konuda birşey diyemiyorum çiçek hırsızı olarak:)
|
İnanın ben dokunmaya, koklamaya bile kıyamıyorum sağolsun komşum nasıl olsa Sema'nın birşey demez deyip kopartmış çelikmiş almış gitmiş. :( Neyse alıp gittiği birşey değilde korktuğum inşallah şu an tomurcukta ve çiçekte inşallah birşey olmazlar.
Sevgili hira; tabi ki zaten ben de bu işe çiçek hırsızlığı ile başladım. Ama işte senin bitkine olunca üzülüyorsun, artık bunu çok iyi öğrendim onun için de artık yapmıyorum. |
Alıntı:
|
evet
o da var:) şahsen ciğerlerim sökülmüş gibi hissederim, ya da saçlarım yolunmuş:) ama benim duyduğum hep buydu "çalınan çiçek mutlaka tutar" ve tutuyor:) |
Alıntı:
|
Sayın mandalinleerik valla bugün hem çok sinirlendim, hem de çok üzüldüm duyunca. İnşallah dediğiniz gibi olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın mandalinleerik inşallah dediğiniz gibi olur. :) Hep derim, ah keşke hepimiz yakın olabilsek... Teşekkür ediyorum, sağolun.
|
Alıntı:
|
:)) Tutarlardı tabi Sayın mandalinleerik, yok ki birbirimizden farkımız, hepimiz aynıyız sonuçta.
|
Alıntı:
Bence hırsızlıklarına kılıf uydurmaya çalışanların bahanesi "çalınan çiçek tutar" teranesi! İsteyenle paylaşıyoruz zaten... Ama bu şekilde olması hiç de hoş değil. Ben çok beğendiğim olursa rica ediyorum. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü! Hem sen üzme kendini, hiçbir şey olmaz. Severler onlar budanmayı...;) |
Üzülme yenigine ablacım hiç bişey olmaz hatta kesinlikle olmaz ;) Yıllardır sardunya yetştiririm gelen giden bayılıp istiyor e kapına kadar gelen insan hiç boş çevrilir mi ne zaman olursa olsun gelene gidene kırıyorum dallarını çiçeksizler bittiyse tomurcuklu hatta çiçekli dallarınan veriyorum şu zamana kadar hiç bir zararını görmedim hatta bence yararı oluyor kırdığın daların yerine tazesi çıkıp kartlayana kadar yani kışa kadar çiçek açıyor :p
|
Sevgili loveforlife, sevgili bay tömürcek teşekkür ederim güzel sözlerinizle beni rahatlatıp sevindirdiniz. Teşekkürler.
Bugün de tabi o saksılardan koparılan yerler boş kalmış bakıp bakıp üzüldüm en sonunda da saksıları az biraz döndürdüm. :) Görmeyeyim o boşlukları diye. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hemen bina önündeki beyaz gülüm; kimse kopartmadan paylaşayım istedim.
Eklenti 404524 Eklenti 404525 Eklenti 404526 |
İyi geceler sevgili Yenigine bugün fotoğraf paylaştığınıza göre neşeniz yerine geldi demek. Gülleriniz çok güzel. Emek verilince karşılığıda böyle güzel oluyor.
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Sayın mandalinleerik çok teşekkür ediyorum, sağolun. Tabi ki bitkilerimin gelişimlerini paylaşacağım. Sağolun.
|
Sevgili milaca; çok teşekkür ediyorum sağol. :( Küçüğü büyüğü valla ne hikmetse koparıp koparıp duruyorlar çiçeklerimi. :( Evet beyaz gülümü ben de çok seviyorum, onun için aman kimse kopartmadan fotoğrafını çekeyim de paylaşayım dedim.
Sağol, zaten akşam üstü çektim fotoğraflarını elimde nes kafem, sigaram zaten şöyle bir turlarım, büyük bir zevk gerçekten. Sağol sevgili milacam. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025