![]() |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Çiçeğine ve rengine bayılıyorum...
Eklenti 605026 Eklenti 605027 Eklenti 605028 Gravilla çalılarım orman oldular maşallah ve üzerleri arı kaynıyor... Eklenti 605029 Eklenti 605030 |
Alıntı:
|
Masallah YeniGine yine konusuyor bahcen...Leylak kimbilir ne güzel kokuyordur..Hepsi birbiriyle ysrisiyorlar güzellikte,emeklerine saglik canim
|
Sevgili sonkez çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Eskisi kadar olmasa da yine işte elimden geldiğince. Leylak evet kokusu muhteşem, bahçeye 4 tane dikmiş idim birisi geçen sene budandı çiçeği yok, bir tanesi hâlâ minik az biraz gölgede kaldı, bir tanesi geçen sene bir dal çiçek verdi bu sene o da yok, neyseki bir tanesi maşallah sevindirdi beni bu sene.
|
Yıllarca sarfettiğin emeklerinin karşılığını alıyorsun artık sevgili YeniGine. :) Lalelerden çalılara, süsenlerden güllere hepsi ne güzel yetişmiş de dolu dolu açıyorlar artık. Eline sağlık. :)
Şu sarı katmerli laleye de bayıldım ki ne bayıldım. ;) http://www.agaclar.net/forum/1451640-post3695.htm |
Sevgili gilan, çok teşekkür ediyorum, sağolasın, sayenizde valla sora sora; hoş hâlâ da soruyorum.
Hatırlarsın, ben seni balkonun ile tanıdım sonradan bir de bahçen varmış onu öğrendim. Ve bahçende süsenlerini görünce çok sevdim ve ayrı ayrı yerlerde olan 2-3 kök süseni bir yerde topladım. Bak sayende ne kadar çok oldular. |
sevgili yenigine, bu kadar güzelliği bir arada gördükten sonra yorum yapmadan geçemedim. laleler harika, sarı çardak gülüne bayıldım. emeğin karşılığı bu olmalı, hepsi coşmuş ödüllerini sunuyorlar sana adeta birde keyifle seyretmek....sevgiler.
|
Sevgili münevver48 çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... Şartlarım ne kadar zor olsa da zamanında ektim-diktim şimdi güzelliklerine bakıyorum, minik minik diktiğim fideler büyüdüler, çiçeklendiler e tabi hoşuma gidiyor benim de. Artık daha çok saksılara ekip-dikiyorum az biraz da sebzeciliğe yöneldim, bu işi de sevmeye başladım. :)
|
Gülhatmi çimlenenler...
3 Eklenti(ler)
Geçen sene sevgili SDurul'dan gelen tohumlar çimlenmeyince çok üzüldüm. Bu sene yine sevgili SDurul, sevgili sevoş, sevgili aleydi'den gelen tohumları bu sene her yerlere ektim. Nihayet çok şükür hemen bina önündekiler çimlendiler, diğerlerine henüz bakamadım. Bunlar ne zaman büyüyüp de çiçek açacaklar acaba?.. Çok minikler henüz...
Eklenti 605550 Eklenti 605551 Eklenti 605552 |
2 Eklenti(ler)
Kaynanadili... Geçen sene çiçeklendik, bu sene şimdilik kat çıkıyoruz, sanki yeri dar gövde taşıyamayacak gibi geliyor bana... Aslında bahçe toprağına alsam rahatlayacak derken, yine şartlar; kaybederim diye korkuyorum...
Eklenti 605553 Eklenti 605554 |
Simdi rengarenk susenleri görüyoruz ya, bana gercek susen sizinkiymis gibi geliyor. Çocukluğumda gördüğüm, bildigim tek susen bu oldugu icin herhalde. :) Tohumdan ekilenler pek minik gibi duruyor ama inanın benim ektiklerinde sizinkinden daha buyuk degil. Hatta hala cimlenmemis olanlar bile var. Yaz uzun, elbet büyüyüp guzel cicek vereceklerdir. :)
|
Teşekkür ediyorum sevgili abk, sağolasın. Benim de çocukluğumda bahçemizde vardı süsenler. Yanlış değil ise 3 sene oldu 3-4 tane idiler ve maşallah çoğalıyorlar. Onun için ben hiç tohuma bırakmıyorum, çiçekleri geçince çiçek sapından kesiyorum. :)
Sağolasıın... |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Sonbaharda çeliklediğim ceylan çiçeklendik bile. :( Annesi dondu...
Eklenti 605704 Eklenti 605705 Yine geçen seneden karanfilim çiçeklendik... Eklenti 605706 Eklenti 605707 |
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
:) Benim çimlenenler büyüyene kadar duramadık pazardan komşumla 2 domates, 4 salatalık fidesi aldık...
Eklenti 605713 Eklenti 605714 |
5 Eklenti(ler)
Vangelyam. Emekli olduktan sonra çiçek-böcek işleriyle uğraşmaya başladığımda garibim üzerindeki kuru dallarla dikkatimi çekmiş idi. 2 taneler. Bütün o kuru dalları kırdım üzerlerinden, toprağını belledim, bol bol su, çok biliyormuşum gibi geçen sene şubat ayında da budadım hesapta tabi çiçek açmadı. Çok şükür bu sene maşallah coştu ikisi de. Ve üzerlerinde bir sürü arı...
Eklenti 605715 Eklenti 605716 Eklenti 605717 Eklenti 605718 Eklenti 605719 |
Alıntı:
|
Tek kelimeyle mükemmel herşey...emeğinize sağlık :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah sizin de bir bahçeniz ve bahçenizde bir sürü vangelya çalısı olur. Rastgelsin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolun. |
2 Eklenti(ler)
Bugün yine komşumla ektik-diktik, sonra ben geçen seneki tarlamı yeniden belledim... Şu an dikilecek bir şey yok, fidelerim çok minikler ama tarla hazır...
Eklenti 605962 Eklenti 605963 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025