![]() |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Geçen senenin minicik fidesi çalı minem.
Eklenti 497714 Eklenti 497715 Eklenti 497716 Eklenti 497717 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Be gon ya... Bir komşuma gelmiş o da bana verdi nasıl mutlu oldum anlatamam ilk önce hemen bunu diktim fotoğrafladım diğerlerini de komşumun bahçesine diktim fakat dikene kadar hava karardı ve fotoğraflayamadım... Çok sevindim bugün.
Eklenti 497732 Eklenti 497734 Eklenti 497735 |
5 Eklenti(ler)
Yine bugünden, sakızım, ceylanım...
Eklenti 497749 Eklenti 497750 Eklenti 497751 Eklenti 497752 Eklenti 497753 |
sevgili yenigine,maşallah sakızların ceylanların çok güzeller. ama beni mest eden begonyaların çok güzel harika ,sanırım yumrulu begonya türü. benim olmadı hani bir şeker birde onun katlısından var.fırtına balkondan düşürmüş yeni yeni kendine geliyor.neyse sizinkilerin bakımları kolaymı? şeker begonyayla bakımı arasında ne gibi fark var.sizin tecrübeniz olduğunu düşünüyorum.birde begonyalar çok sıcaklarla arası nasıl?soğukdan koruyabiliyorum ama sıcak biraz zor oluyor.sevgilerimle diğerlerininde fotoğraflarını bekliyorum....
|
Sevgili Yeniginem, sardunyalarına, amarlisine, güllerine, ağaç minesine bayıldım hepsine, ama en çok beni mest eden beyaz sakız kızın maşallah çok güzel, ellerine yüreğine sağlık. Begonyalarını da güle güle büyüt, benimkiler anca yapraklandılar. Ağaç minesinin çiçekleri çok hoşuma gidiyor, Sevgi hanım göndermişti tohumlarından ama çimlendiremedim :(. Birde arka sayfadakiler varmış onları sonra farkettim, o sarı çiçeğe bayıldım, çok güzel, tohum oluşturursa toplayabirmisin?
Sevgiler... |
Merhaba YeniGine,
Ortak kullanım alanı olan bir bahçe için yaptıklarınız, uğraşınız, emekleriniz takdire şayan gerçekten. Bizim gibi, site yönetiminin de sizi tebrik ve takdir etmesini beklerim :p Ayrıca; Alıntı:
|
Elinize emeğinize sağılık. Her çiçek ayrı bir güzeldi .Sepet ve kedi görünce kahkahalara boğuldum çünkü bizde de durum aynı yarın fotoğrafı çekip göstereyim ne demek istediğimi anlarsınız :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Çok haklısınız Sn. Esin, yapraklarının alakası yok. Sanırım sarı renk çiçekler algıda seçicilik yaşattı ve iki sedumu bağdaştırdım birbirine :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Begonyalar yeni geldi çok sevindim bakayım onlara nasıl bakacağım sabah güneşi alan ve bahçede daha kuytu, birisini de direk sabah güneşi alan yerde saksıya diktim. Ağaç minesi geçen sene yine bir komşumun saksısında çimlenmiş bana vermiş idi ben filiz olarak diktim. O sarı çiçekli, yok Ezan çiçeği dedik, yok başka ne olabilir ki dedik en sonunda öğrendik ki güneş damlası imiş. Tohum almadım fakat çevresinde kendiliğinden çimlendiler geçen sene. İnşallah çimlenirlerse gönderirim mutlaka. |
Alıntı:
Öyle çok sedumum, kaktüsüm yok, sedumlar 5-6 olsa, kaktüslerim de daha çok 10 tane olsa tahminim. Vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkür ediyorum, sağolun. |
Alıntı:
Tamam yarın inşallah fotoğraflarınızı bekliyorum, zira ben de merak ettim. Sağolun. |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Alıntı:
Sağolasın... |
Sevgili YeniGine,
Daha ustalığa çok var, gerçek ustalara ayıp olmasın :) Yine de teşekkür ederim, bir yandan da gülümsetti bu sedum kaktüs ustası lafınız beni :) İsimler önemli olmasa da yanlış bilgi olmasın diye düzelteyim demiştim. Zaten sedumlar yerini bulmuş, çok güzel yayılıp açmışlar bile. Diğer güzel çiçekleriniz gibi.. Çalı minesi ve ceylan sardunyaya da ayrıca bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Sevgiler.. |
Alıntı:
ağaçlar.netten yine okumadan sora sora evet gerçekten çok yollar katettim. Her sene daha farklı güzelleşiyor çiçeklerim çok şükür. Teşekkür ediyorum, gönlüne sağlık. |
sevgili yeni gine ne zamandır bahçeleri dolaşmıyordum bugün senin bahçeni dolaşayım dedim maşallah coşmuşta coşmuş
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Sevgili YeniGine, benim de amaryllisim varmış da haberim yokmuş. Hem de sizinkinin aynı. Ben onu yıllarca zambak olarak bilmişim. Sayenizde biraz araştırdım da öğrendim. ;)
Çiçekleriniz de çok güzeller maşallah. Ellerinize sağlık. Sevgiler... ;) |
Sevgili Yaprak Güzeli merhaba, sitemin bahçesine hoşgelmişsiniz. :) Ben de ağaçlar netten öğrendim iris-süsen, lilium, amarallis, güngüzeli, miszambak; hepsine zambak diyordum.
Beğenin ve güzel yorumun için teşekkür ediyorum, sağolasın. Sevgiler... |
Ceylanlar ve güller çok güzel açmış sevgili YeniGine. Maşallah.
Emeklerinize sağlık. Sevgilerle. |
1 Eklenti(ler)
Tabi keyfini bozacağım sandı uyanıp bir ton söylendi bana :)))Eklenti 499887
|
Sevgili Tubay :) kedi ve sepet. Kediniz çok güzelmiş, maşallah ona!..
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Üzerlerinde su damlacıkları olan çekimleri çok beğeniyorum, ben ancak bu kadarını başarabildim. :p
Eklenti 499932 Eklenti 499933 Eklenti 499934 Eklenti 499935 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025