![]() |
5 Eklenti(ler)
Bahçeye diktiğim diğer begonyalarım...
Eklenti 499936 Eklenti 499937 Eklenti 499938 Eklenti 499939 Eklenti 499940 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili YeniGine yine diyecek söz yok, geçen yıllara göre elinin değdiği her bitkide olağan üstü gelişmeleri zevkle izliyor ve imreniyorum. Site yönetimine karşı verdiğin mücadelenin başarılı bir şekilde devam etmesine çok sevindim:).
Bende güllerini kıskandım maşallah ne güzel açmışlar, ya sardunyalar, bu yıl saplantılı hastasıyım bu güzellerin:). Özellikle saz arkadaşlarımıza sahip çıktığın için çok teşekkür ederim:). (Onlarsız hayat siyah beyaz gibi.).:) |
Sevgili berçin merhaba, hoşgelmişsin. Güzel yorumun, beğenilerin için çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
Evet maşallah güllerim bu sene çok güzel oldular, bu seneye kadar hiç bu kadar fazla ve hep birden çiçeklendiklerini görmemiştim. Sevindirdiler beni. Sardunyalar zaten 2-3 tane edindin mi istiyorsun daha fazla olsunlar ben de fazlalaştırayım diyorum ama işte yer sorunu. Bahçeye bir kez diktim o sene de kış fazla olunca hepsi dondu bir daha da dikmedim fakat bu sene budadıkça, elime geçtikçe şöyle bir öbek yapmayı düşünüyorum, nasip kısmet. :) Saz ekibim, onları çok seviyorum çok şükür onlar da beni. Artık bazı komşular da benimsediler onlar da doyuruyorlar... :D Sonra da bana sevineyim diye söylüyorlar saz ekibini doyurdum bugün, yok su verdim, yok tavuk aldım verdim. Sağolsunlar. |
sevgili yenigine.
bitkilerin çiçeklerin maşşallahı var hepside çok coşkulular. gözüme çarpan soğanlı begonyalar. yere toprağa dikmişsin yerde oluyolarmı öğrenmek istedim. eline emeğine sağlık. |
Alıntı:
Selam Sevgili YeniGine; Yine birbirinden güzel paylaşımlarınızla bizi çok mutlu ettin eline, gönlüne sağlık anlaşılan sitenin bahçesinde tam anlamıyla bahar coşkusu var. Ayrıca ben küpe çiçeğini çok beğendim, dün öğle tatilini fırsat bilip bende bentderesindeki çiçekçileri gezmeye gittim, tabi gidincek dayanamadım ve sarkaç içinde küpe çiçeği aldım evimizin girişindeki sundurmaya asmak için. Henüz çiçek açmamış daha yeni, yeni goncaları var heralde 10 gün içinde üzeri çiçek dolar diye düşünüyorum ve en kısa zamanda resmini çekip sizlerle paylaşıcam herşey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
Begonyalar evet geçen sene Florya'da görmüş idim öbek öbek yapıp yerlere dikmişlerdi. Ben 2-3 tanesini de saksıya diktim. Çok teşekkür ederim, sağolasın. |
Alıntı:
Küpelim geçen seneden 2 tane idiler komşumun bahçesinde duruyorlardı birini kendi balkonuma getirdim, diğerini de bir komşum istedi ona verdim. Senin de küpelin hayrlı, bol çiçekli olsun inşallah. Havadar ve gölgeyi seviyorlar. Fotoğraflarını bekliyoruz, ne renk açacak acaba? Evet inşallah çiçek dolsun. Teşekkür ediyorum, sağolasın. |
4 Eklenti(ler)
Zıpçıktılarım. Ben çoğalacaklarını beklerken bu sene daha azalmışlar. :(
Eklenti 501281 Eklenti 501282 Gazanyalarım maşallah biri soluyor biri açıyor. Bu sene çok güzel çiçeklendiler. Eklenti 501283 Eklenti 501284 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Gazanyalar muhteşem olmuş ablacım ya.. Ceylan desen, onun yeri ayrı zaten. Zıpçıktıları ne zaman ekmiştin? Topraktan çıkarttınmı hiç soğanlarını? kısacası lale, sümbül gibimi bakımı?
|
Sevgili hiracık teşekkür ediyorum, sağolasın. Zıpçıktılar benden öncesi başka bir yerdelerdi hem beyazı, hem pembesi. 3 sene olmuştur ben onları o yerlerinden alıp üçgen tarlama diktim. Dikerken aman ne kadar çok soğan vardı, hele beyazlarda. Ve hiç çıkartmadım bir daha yerlerinden. :( İyice azaldılar.
Ben lale ve sümbülleri de bir kez yerlerinden çıkarttım sağlıklı bir şekilde saklayamadım kayıplarım çok oldu ondan sonra dedim bir daha çıkartmam. (2 sene önce çıkartmış idim.) |
Sevgili YeniGine, çiçeklerin muhteşem görünüyor. Ama pembe zıpçıktıların çok güzel. Beyazı var bende de ama pembesini henüz bulamadım. Çok güzel çiçek. Sevgiyle emekle bakıldıkları her hallerinden belli.....
|
Sevgili YeniGine; Senin çiçeklerinin en çok yaşama azimlerini beğeniyorum, onca susuzluğa karşı senin onlara verdiğin sevgi o kadar büyük ki onlar da seni güzel çiçekleriyle ödüllendiriyorlar. Her zaman daha güzellerini yetiştirmen dileğiyle. :D
|
sevgili yenigine. zıpçıktıların sezonu açmış bol çiçekli yaz dilerim.
ben bu yıl saksısını boşaltıp iki saksıya bölmüştüm tam toparlanamadılar henüz. çiçeklenme yoktu boş olan yerlerinede latin tohumu ekmeştim latinler saksıya istila etmişler. ayırsam latinler ölürmü bilmem. bu gidişle bu sezon pembe zıpçıktılarımın çiçeğine hasret kalıcam. beyazını bulamadım yer değiştirecek olursanız benim için beyaz yedekleyebilirmisiniz bir tanecik. çiçekli günleriniz bol olsun... |
Sevgili tarla kuşu, sevgili lusoari, sevgili efeege hoşgelmişsiniz; güzel yorumlarınız, beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum, sağoluun...
Zıpçıktı çiçekleri çok güzel ama işte 1-2 gün çiçekli kalıyorlar. Bu sene çoğalacaklar daha güzel bir görsel sergileyecekler diye düşünürken :( azalmışlar. Lale soğanlarım da azalmıştı. Sevgili efeege beyazdan gönderebilirim tabi ki, öğrenelim ne zaman sökülme zamanları ona göre göndereyim. |
sağ olasın sevgili yenigine. aciliyeti yok herhangi bir zaman saksı veya yer değiştirdiğinde bir soğan olsa yeter gerisini çoğaltırız.
en azından yazı geçirmek gerek şimdi tam çiçeklenme zamanları başladı. kökleri oynamaması lazım... |
2 Eklenti(ler)
Az önce sevgili Esin'in sayfasında gördüm gelin-damat da derlermiş. Biri katmerli diğeri yalınkat. Ben de fotoğraflarken düşündüm Allah Allah neden bir çiçek böyle de, diğeri böyle diye.
Eklenti 501535 Eklenti 501536 |
Hayırlı kandillerin olsun YeniGine ablacim.. ;)
|
Sevgili ngr33 çok teşekkür ediyorum, sağolasın; senin de Kandilin mübarek olsun inşallah.
|
Alıntı:
Gazanyalarınızında gerçekten maşallahı var. |
Sevgili 06dilek merhaba, hoşgelmişsiin... Beğenin ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
Zıpçıktılar evet soğanlı, diğer soğanlılar gibi yavrulayarak çoğalıyorlar. Ama ne hikmetse benim bu sene azalmışlar maalesef. :( Gazanyalarım bu sene maşallah bir açtılar sırayla biri soluyor biri açıyor. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
3 Eklenti(ler)
:( Biliyorsunuz benim kendime ait bir bahçem yok, balkonum yok çok yerde baktığım, suladığım, budadığım, ektiğim, diktiğim, ilaçladığım, gübrelediğim çook bitkim çiçeğim var. İki gündür de yoğundum komşumun camekânının önündeki kaktüsüm tomurcuklanmış çiçek açmış :( çok üzüldüm ben bu son halini fotoğraflayabildim. (Fotoğraflarken de olsun bu halini de fotoğraflayayım ağaçlar.net ailesi saygı ve çiçek, bitki severliklerinden dolayı bu halimizi bile beğenirler diye düşündüm.) E buna da şükür hiç görmeyebilirdim de...
Eklenti 501934 Eklenti 501935 Eklenti 501936 |
Sevgili YeniGine öncelikle hayırlı sabahlar olsun.
Kaktüsünüzün çiçeklenmesini kaçırdınız sa da kaçırmadığınız o kadar güzel emekleriniz ve çiçekleriniz var ki. Ellerinize ve yüce gönlünüze sağlık. Marangozun kapısı sırımla bağlı olurmuş. Yani topluma çalışırken, kendinizinkini ihmal etmek ve ya ona yetememek. Biz öğretmenler de öyleydik. Sınıflarda, hatta özel derslerimizde sayılarca öğrenci ile uğraşır, yetiştirir ama kendi çocuklarımıza vakit bulamazdık ta biz de başkalarından dersler aldırırdık. Bütün çiçekleriniz çok güzel. Allahım size de bahçelerin balkonların en güzelini versin. sevgiler.. |
Sevgili asmalıtepe, çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Açmış halini gördüm fakat o anda yanımda makinem yoktu fırsat bulunca da aldım makinemi çekeyim diye bu sefer de çiçekler solmuş. Ne yapayım buna da şükür dedim...
Teşekkür ediyorum, sağolasın; amiin hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah!.. |
YeniGine ablacım, kaktüsün çokta güzel çiçeklenmiş fakat üstüme vazife değil ama o yoncalar işi bozmuyormu?
|
:) Sevgili hira çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Yoncaları da bugün akşam üzeri temizledim ne kadar temizlersem temizleyeyim yeniden çıkıyorlar zira kökleri kalıyor dikenlerden dolayı tam sökemiyorum. Ve bir zararları var mıdır yok mudur onu da bilmiyorum açıkçası.
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025